κοίτα στα specs του βραχίονα τι "effective mass" του δίνει για να κάνουμε τους υπολογισμούς..Ε ρίξτε βρε μια ματιά στο πικάπ και τον βραχίονά μου και πείτε μου ποιά είναι η ιδανική κεφαλή.
Το αντίβαρο πίσω είναι λάθος..Είναι για βαρύτερες κεφαλές, με τη grado κολλούσε πάνω στη στη βάση του βραχίονα, ήθελα να το κάνω πίσω.κοίτα στα specs του βραχίονα τι "effective mass" του δίνει για να κάνουμε τους υπολογισμούς..
εν τω μεταξύ βλέπω έξτρα βάρος στον βραχίονα μπροστά..
δεν θυμάμαι γιατί το έκανες.. θέλαμε να κατεβάσουμε την ΣΣ στην Grado ;;;
όλες οι grado prestige έχουν 20cu ενδοτικότητα που χαμηλή δεν την λες.. πούπουλο είναι ο βραχίονάς σου ;;
Ο P-99 cc αν δεν κάνω λάθος, ο παλιός.Ποιος project ειναι ?
4 και κάτι.. Μη με βάλεις να το μετρήσω τώρα έχει κολλήσει καλά χαχα.Ε, αφού έχεις συνηθίσει να έχεις καρούμπαλο το πολύ πολύ να το κρατήσεις.
Πόσα γραμμάρια είναι αυτό;![]()
άρα υπάρχει η πιθανότητα να έπαιζε αλλού για αλλού η grado....Το αντίβαρο πίσω είναι λάθος..Είναι για βαρύτερες κεφαλές, με τη grado κολλούσε πάνω στη στη βάση του βραχίονα, ήθελα να το κάνω πίσω.
8 γρ λεεικοίτα στα specs του βραχίονα τι "effective mass" του δίνει για να κάνουμε τους υπολογισμούς..
Έχω μια παλάντζα,δεν ξέρω αν κάνει.άρα υπάρχει η πιθανότητα να έπαιζε αλλού για αλλού η grado....
δε μου λες.... ζυγαριά 100-200γρ έχεις ;;;
Καλό θα είναι να μην υπερβαίνει τα 160 ευρώ.Περιπου σε ποια τιμη θες την κεφαλη ?
μπες σε ένα μαγαζί με είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου και πάρε μία περίπου σαν αυτή :Έχω μια παλάντζα,δεν ξέρω αν κάνει.![]()
Έχω αυτή που στήνω τη κεφαλή, δεν κάνει δλδ;μπες σε ένα μαγαζί με είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου και πάρε μία περίπου σαν αυτή :
![]()
Επαγγελματική Ζυγαριά Ακριβείας 0.5kg/0.01gr BDS-999
Επαγγελματική Ζυγαριά Ακριβείας 0.5kg/0.01gr BDS-999 επαγγελματική ζυγαριά ακριβείαςgforgadget.gr
να βγάλουμε εύκολα άκρη σε πραγματικές συνθήκες....
μπες σε ένα μαγαζί με είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου και πάρε μία περίπου σαν αυτή :
Έχω αυτή που στήνω τη κεφαλή, δεν κάνει δλδ;
Όχι βρε τι πέντε γραμμάρια, παραπάνω ζυγίζει..Το διαπίστωσα όταν έψαχνα το ιδανικό μαραφέτι να βάλω για καρούμπαλο στο μπροστινό μέρος του βραχίονα.Αυτές που μετράνε βάρος για κεφαλή πάνε συνήθως μέχρι τα 5 γραμμάρια.
Αυτό που θέλει ο Βλαδίμηρος να ζυγίσεις, ζυγίζει πάνω από 5 γραμμάρια.
Δεν μπορώ να σου πω τι, ντρέπομαι.
Όχι, το νούμερο του αντίβαρου ήταν ιδανικό για Ortofon πχ.Η nagaoka mp110 με λιγο καρουμπαλο θα ταιριαξει. Πολλοι λενε οτι εχουν ψηλη ενδοτικοτητα (οπως οι παλιες) , αλλα δεν εχουν .
Δεν εχεις πιο ελαφρυ αντιβαρο για τον βραχιονα σου ? Συμφερει να ειναι πιο ελαφρυ και να παει πιο πισω / μακρια απο το pivot.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.