Και πως θα ξέρω ότι μπήκε στο WiFi του σπιτιού;;
Και πως θα συνδεθώ πάνω του με το κινητό;;;
Το iPhone δλδ;;;
Απ' όσο θυμάμαι, με το που εκπέμψει το Advance, το app σου προτείνει να γυρίσεις στα διαθέσιμα δίκτυα, επιλέγεις το όνομα του δικτύου που έχει φτιάξει το Advance, και μετά σου ζητά τον κωδικό του Wi-Fi του σπιτιού. Μόλις το βάλεις είσαι έτοιμος.
Ενδέχεται να σου βγάλει ένα μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί, αλλά να είναι συνδεμένο. Έχει συμβεί σε αυτό το βήμα να πατήσω back και να με βγάζει στην αρχική σελίδα του app με συνδεμένο το Advance.
Άμα είναι συνδεμένο στο δίκτυο, επέλεξε π.χ. Tune In και άκου ένα σταθμό.
Ή άνοιξε το Spotify (αν έχεις premium) κατ' ευθείαν το app του spotify και επέλεξε από τις διαθέσιμες συσκευές το Advance.
Ρε συ μπες στο απλ στο και κατέβασε την εφαρμογή.
Εναλλακτικά κατέβασε την στο realme από το play store και ρύθμισε από κει και σ δεύτερο χρόνο στην βάζει η Άρτεμις στο apple.
το Tune In έπαιξε !! (αλλά ο σταθμός έχει πολύ φύσημα)
το (premium) spotify γιατί αρνείται δεν ξέρω....
Το advance έχει δική του σύνδεση και ίσως να θέλει όταν παίζεις μέσω αυτού,ξανά τους κωδικούς.
ναι και γω αυτό σκέφτηκα.. πως είναι δυνατόν;; επίγειος δέκτης είναι ;;;;Φύσημα στο internet radio, πρώτη φορά ακούω.![]()
Στο spotify αν πατήσεις το εικονίδιο με το ηχειάκι δεν σου βγάζει επιλογή το Advance;
Το advance έχει δική του σύνδεση και ίσως να θέλει όταν παίζεις μέσω αυτού,ξανά τους κωδικούς.
το Tune In έπαιξε !! (αλλά ο σταθμός έχει πολύ φύσημα)
ποτέ αυτό...Λεώ,προκειμένου να αναδείξει την ανωτερότητα των αναλογικών,μέχρι και χιόνι στα ηχεία θα βλέπει![]()
όχι και ούτε πρόκειται.Στο Spotify έβαλες πάλι τους κωδικούς σου??
και άμα μου χαλάσει το spotify στο SMSL ;;;Το advance έχει δική του σύνδεση και ίσως να θέλει όταν παίζεις μέσω αυτού,ξανά τους κωδικούς.
έλα να τα φτιάξεις εσύ που ξέρεις.. εγώ είμαι τούβλο σε αυτά..Και έχω την εντύπωση ότι εφόσον συνδεθείς στο Spotify από το advance,,μετά μπορείς με το κινητό να κάνεις άλλες δουλειές.
Αυτό θα μένει συνδεδεμένο εκεί που το άφησες.
Το τηλέφωνο πρακτικά μέσω της εφαρμογής, είναι το τηλεκοντρόλ του advance
όταν ακούει η Σία spotify στο σπίτι ενώ εγώ είμαι στην δουλειά, βγάζω το spotify και ακούω youtube!!Παίζει να έχει τους δικούς μου κωδικούς μέσα.
Κανονίστε ρε να βάλω κανένα ποτάκι το βράδυ να χαλαρώσω και να βάζει η Σία τα πριόνια της!
Αν χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό, ακούει όποιον αλλάζει τραγούδι τελευταίος!
Κούνα την κεραία.
Τι φύσημα μωρέ ιντερνετικός σταθμός;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.