Το chat του δικάναλου

Και πως θα ξέρω ότι μπήκε στο WiFi του σπιτιού;;
Και πως θα συνδεθώ πάνω του με το κινητό;;;
Το iPhone δλδ;;;

Απ' όσο θυμάμαι, με το που εκπέμψει το Advance, το app σου προτείνει να γυρίσεις στα διαθέσιμα δίκτυα, επιλέγεις το όνομα του δικτύου που έχει φτιάξει το Advance, και μετά σου ζητά τον κωδικό του Wi-Fi του σπιτιού. Μόλις το βάλεις είσαι έτοιμος.

Ενδέχεται να σου βγάλει ένα μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί, αλλά να είναι συνδεμένο. Έχει συμβεί σε αυτό το βήμα να πατήσω back και να με βγάζει στην αρχική σελίδα του app με συνδεμένο το Advance.

Απ' όσο θυμάμαι, με το που εκπέμψει το Advance, το app σου προτείνει να γυρίσεις στα διαθέσιμα δίκτυα, επιλέγεις το όνομα του δικτύου που έχει φτιάξει το Advance, και μετά σου ζητά τον κωδικό του Wi-Fi του σπιτιού. Μόλις το βάλεις είσαι έτοιμος.

Ενδέχεται να σου βγάλει ένα μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί, αλλά να είναι συνδεμένο. Έχει συμβεί σε αυτό το βήμα να πατήσω back και να με βγάζει στην αρχική σελίδα του app με συνδεμένο το Advance.

λέει ότι συνδέθηκε αλλά ο ήχος βγαίνει μόνο από το μεγαφωνάκι του iphone..

αρχίζω και νευριάζω πολύ........

Άμα είναι συνδεμένο στο δίκτυο, επέλεξε π.χ. Tune In και άκου ένα σταθμό.

Ή άνοιξε το Spotify (αν έχεις premium) κατ' ευθείαν το app του spotify και επέλεξε από τις διαθέσιμες συσκευές το Advance.

Το στέρεο το άνοιξες και διάλεξες πηγή το στριμερακι??
ΜΟΝΟ απ' εκεί θα παίρνεις ήχο από το advance.
Το ντακ το ξεχνάς καθώς και οτιδήποτε BT.
Έτσι λοιπόν θα μπορείς να έχεις ΑΜΕΣΗ σύγκριση των συσκευών σου μέσω του προενισχυτη σου.
Αν παίζει καλύτερα (με αυτόν τον τρόπο) το Spotify, μην πεις ότι δεν στο είπα 😸

• Like
Reactions: vlad66
Ρε συ μπες στο απλ στο και κατέβασε την εφαρμογή.
Εναλλακτικά κατέβασε την στο realme από το play store και ρύθμισε από κει και σ δεύτερο χρόνο στην βάζει η Άρτεμις στο apple.

Άμα είναι συνδεμένο στο δίκτυο, επέλεξε π.χ. Tune In και άκου ένα σταθμό.

Ή άνοιξε το Spotify (αν έχεις premium) κατ' ευθείαν το app του spotify και επέλεξε από τις διαθέσιμες συσκευές το Advance.

το Tune In έπαιξε !! (αλλά ο σταθμός έχει πολύ φύσημα)

το (premium) spotify γιατί αρνείται δεν ξέρω....

Εναλλακτικά κατέβασε την στο realme από το play store και ρύθμισε από κει και σ δεύτερο χρόνο στην βάζει η Άρτεμις στο apple.

Σου το έστειλα και στο Viber για το real me

• Like

έχω ήδη την εφαρμογή στο apple

ήχο άκουσα.. αυτόν που πρέπει δεν άκουσα... :LOL:

το (premium) spotify γιατί αρνείται δεν ξέρω....

Φύσημα στο internet radio, πρώτη φορά ακούω. :ROFLMAO:

Στο spotify αν πατήσεις το εικονίδιο με το ηχειάκι δεν σου βγάζει επιλογή το Advance;

• Haha
Reactions: mdvq
Λεώ,προκειμένου να αναδείξει την ανωτερότητα των αναλογικών,μέχρι και χιόνι στα ηχεία θα βλέπει 😆😆

Στο Spotify έβαλες πάλι τους κωδικούς σου??
Το advance έχει δική του σύνδεση και ίσως να θέλει όταν παίζεις μέσω αυτού,ξανά τους κωδικούς.
Και έχω την εντύπωση ότι εφόσον συνδεθείς στο Spotify από το advance,,μετά μπορείς με το κινητό να κάνεις άλλες δουλειές.
Αυτό θα μένει συνδεδεμένο εκεί που το άφησες.
Το τηλέφωνο πρακτικά μέσω της εφαρμογής, είναι το τηλεκοντρόλ του advance

Το advance έχει δική του σύνδεση και ίσως να θέλει όταν παίζεις μέσω αυτού,ξανά τους κωδικούς.

Στο tidal αυτό, γιατί δεν έχει tidal connect. Στο spotify, ακόμα κι αν το επιλέξεις μέσα από το app, βγαίνει από τη μέση το app του advance και ανοίγει το spotify app αυτούσιο.

Αν όμως έχεις apple, μπορείς μέσω airplay (που έχει το Advance) να ανοίξεις κατ' ευθείαν το app του tidal και να επιλέξεις αναπαραγωγή στο Advance. Αυτό για να έχεις το interface του tidal αυτούσιο, γιατί μέσα από το app της advance είναι ολίγον... meh... .

Φύσημα στο internet radio, πρώτη φορά ακούω. :ROFLMAO:
ναι και γω αυτό σκέφτηκα.. πως είναι δυνατόν;; επίγειος δέκτης είναι ;;;;
αλλά αν το ακούσεις θα με πιστέψεις!!
μάλιστα κάπου κάπου χάνει τον σταθμό !! :LOL:
Στο spotify αν πατήσεις το εικονίδιο με το ηχειάκι δεν σου βγάζει επιλογή το Advance;

δεν βλέπω τέτοιο εικονίδιο

Παίζει να έχει τους δικούς μου κωδικούς μέσα.
Κανονίστε ρε να βάλω κανένα ποτάκι το βράδυ να χαλαρώσω και να βάζει η Σία τα πριόνια της!
Αν χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό, ακούει όποιον αλλάζει τραγούδι τελευταίος!

Κούνα την κεραία.
Τι φύσημα μωρέ ιντερνετικός σταθμός; :ROFLMAO:

Λεώ,προκειμένου να αναδείξει την ανωτερότητα των αναλογικών,μέχρι και χιόνι στα ηχεία θα βλέπει 😆😆
ποτέ αυτό...
Στο Spotify έβαλες πάλι τους κωδικούς σου??
όχι και ούτε πρόκειται.
και άμα μου χαλάσει το spotify στο SMSL ;;;
δεν σφάξανε που θα ρισκάρω κάτι τέτοιο....
Και έχω την εντύπωση ότι εφόσον συνδεθείς στο Spotify από το advance,,μετά μπορείς με το κινητό να κάνεις άλλες δουλειές.
Αυτό θα μένει συνδεδεμένο εκεί που το άφησες.
Το τηλέφωνο πρακτικά μέσω της εφαρμογής, είναι το τηλεκοντρόλ του advance
έλα να τα φτιάξεις εσύ που ξέρεις.. εγώ είμαι τούβλο σε αυτά..
και εδώ που το έφτασα πολύ μου ήταν......

Παίζει να έχει τους δικούς μου κωδικούς μέσα.
Κανονίστε ρε να βάλω κανένα ποτάκι το βράδυ να χαλαρώσω και να βάζει η Σία τα πριόνια της!
Αν χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό, ακούει όποιον αλλάζει τραγούδι τελευταίος!
όταν ακούει η Σία spotify στο σπίτι ενώ εγώ είμαι στην δουλειά, βγάζω το spotify και ακούω youtube!!
συνέχεια μου μπαίνει αυτό που θέλει να ακούσει η Σία !!

Κούνα την κεραία.
Τι φύσημα μωρέ ιντερνετικός σταθμός; :ROFLMAO:

έλα και εσύ παρέα...
να ακούσετε φύσημα σε internet radio

• Haha
Reactions: Tzimisce

Εάν πατήσεις επάνω εκεί που γράφει ότι παίζει το SMSL, θα σου ανοίξει μια οθόνη με επιλογές συσκευών, μεταξύ των οποίων και το τηλέφωνο. Στη λίστα με τις συσκευές πρέπει να βλέπεις και το advnance.

• Like