Κωστα παλια οταν το ψαχναμε, τα Olympus ηταν η πρωτη επιλογη και λογω κοστους.Μιχάλη σε ευχαριστώ για την πρόταση, το ειχα στα υποψην και αυτο με άλλα καναδυο αλλά αυτο που πήρα συγχρονίζει με το μενου της μηχανής μου και αυτο ειναι ευκολία στο βιντεο για ενα ερασιτέχνη που δεν θελει να σχολειται με επεξερασια πολύ (και αυτός ηταν ο πραγματικός λόγος φυσικά και όχι οι μελλοντικες ακροάσεις). Φυσικά και δεν σκοπευα να δώσω πολλά χρήματα και ως σκληροπυρινικος φωτογραφικός και όχι χαιντεφιλιστας τοψαξα λίγο για καμια ευκαιριουλα οπότε και η αγορά έγινε απο Amazon Warehouse με κοστος κάτω απο 100ευρω και δυνατότητα επιστροφης (αν και το ειχε σε excelent condition).
Κωστα παλια οταν το ψαχναμε, τα Olympus ηταν η πρωτη επιλογη και λογω κοστους.
Μετα οι "βλαμενοι" στραφηκαμε στα Tascam λογω audio.
Δεν αποκλειεται ομως να ειναι και καλυτερο!
Εν πασει περιπτωσει μην στεναχωριεσαι....εχω εγω το Tascam και θα στο δωσω να κανεις αμεση συγκριση![]()
κ. mdvq... το μηχανάκι σκοτώνει !!! και τσικ τσακ μέχρι τώρα στη μαύρη νύχτα δεν άκουσα...
με την 1η ευκαιρία θα δοκιμάσω και το 2ο.
View attachment 167291
και απο ήχο θα'λεγα αξιοπρεπέστατο παρά τα μάπα rca που του έβαλα. έχω καλύτερα, αλλά που είναι...
τώρα και αν θέλω να φτιάξω το audiolab να δω διαφορές!!
ρε μπας και στην κατηγορία 700-800-900ευρώ πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;;;
(να'ξερα και τι κάνουν ένα σωρό κουμπιά που έχει....)![]()
εγώ εδώ και 5-6 χρόνια βολεύομαι μ αυτό
Οι ηχογραφήσεις που κάνει, αν το στήσεις σωστά αγγίζουν επίπεδο επαγγελματία ηχολήπτη.
![]()
Έχω τέσσερα όπως σου είπα (αναγκαστικά έπρεπε να έχω 4 για την χρήση που τα ήθελα...δύο εδώ και δύο στο εξοχικό)το Tascam σου παντως τα σπάει στον ήχο!
μαλακός, γεμάτος, αναλυτικός, πολύ ευχάριστος! το έβαλα σε repeat και έφυγα για δουλειές. γύρισα και τίποτα παράξενο δεν ακούω.
που είναι τα τσικ τσικ που έλεγες; τι δεν πήγαινε καλά σε εσένα;
αύριο θα βάλω στην ίδια δοκιμασία και το 2ο
Κωστα παλια οταν το ψαχναμε, τα Olympus ηταν η πρωτη επιλογη και λογω κοστους.
Μετα οι "βλαμενοι" στραφηκαμε στα Tascam λογω audio.
Δεν αποκλειεται ομως να ειναι και καλυτερο!
Εν πασει περιπτωσει μην στεναχωριεσαι....εχω εγω το Tascam και θα στο δωσω να κανεις αμεση συγκριση![]()
Όχι, γιατί στην έκθεση που δεν είχαν τις γκόμενες παλεύαμε όλο το απόγευμα με τον αντιπρόσωπο να βρούμε ενισχυτές να τα οδηγάνε.![]()
Αν θυμάμαι καλά ,τα ειχαν στημενα σε ενα αχανη χώρο και τα οδηγούσαν με δύο Mark Levinson .
Mου έκανε καλή εντύπωση που "τολμησαν" να παίξουν dire straits.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη ....ίσως γιατι περιμέναμε κάτι εξωπραγματικό!
Αν θυμάμαι καλά ,τα ειχαν στημενα σε ενα αχανη χώρο και τα οδηγούσαν με δύο Mark Levinson .
Mου έκανε καλή εντύπωση που "τολμησαν" να παίξουν dire straits.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη ....ίσως γιατι περιμέναμε κάτι εξωπραγματικό!
Τα είχαν φέρει στην έκθεση το 2008 για παρουσίαση.
Κάπου έχω και φωτογραφίες.
Το ηχείο ήταν πρακτικά case study, και κυκλοφόρησαν μόνο 100, πιο πολύ σαν iconic items παρά σαν ηχεία.
Την πρώτη ημέρα είχαν προσπαθήσει να τα οδηγήσουν αν θυμάμαι καλά με Luxman και τα Muon τους άδειασαν.
Εκεί έγιναν αλλαγές και κατέληξαν στους Mark Levinson.
Αρχικά φτιάχτηκαν από τους μηχανικούς της Kef για να μελετήσουν τις φάσεις σε extreme καταστάσεις.
Πως να κάνουν δηλαδή ένα ηχείο με τόσα μεγάφωνα, που να συνδυάζονται οι φάσεις τους.
Είχαμε μιλήσει με τον κύριο που είχε στείλει η Kef και αν θυμάμαι καλά, τα πίσω μεγάφωνα είναι παθητικά.
Σαν concept, είχα μείνει ενθουσιασμένος, γιατί όντως οι κύριοι κατάφεραν να κάνουν ένα τέρας με τόσα μεγάφωνα να ακούγεται σαν μονόδρομο!
Σαν ήχος, δεν μου είχε πει τίποτα, υπήρχαν τα Rockport, τα ATC και ένα σωρό άλλα που κλέβουν πάντα την παράσταση και σε πιο λογικές τιμές.
Δεν ήταν και ο σκοπός τους άλλωστε.
Η ίδια εταιρία έχει ηχεία χαμηλότερης τιμής που παίζουν καλύτερα από τα Muon.
Μην ξεχνάμε ότι η Kef έχει βγάλει ένα ιστορικό woofer.... χμμμ... το πάμε σε quiz;
hint: δεν ήταν στρογγυλό.
το ενεργο ή το παθητικο;
γιατι εχει και τετοιο.
Το 104 Αb έκανες;
Τι απορια; Ποια θα ηταν η επομενη νοτα ???Η απορια μου εμεινε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.