Το chat του δικάναλου

Δε 'μολογάτε!

Ας βάλω τότε ένα teaser.

Λοιπόν, πριν τη μεγάλη απλοποίηση τα καλώδια που κυκλοφορούσαν και ήταν διασυνδεμένα με οπτικοακοκουστικά μέσα ήταν...

--------------------------------->
συνεχίζεται στο επόμενο
..........
:blink: :blink: :blink:
~170!

Μετά την μεγάλη απλοποίηση μειώθηκαν...

συνεχίζεται στο επόμενο

Δε 'μολογάτε!

Ας βάλω τότε ένα teaser.

Λοιπόν, πριν τη μεγάλη απλοποίηση τα καλώδια που κυκλοφορούσαν και ήταν διασυνδεμένα με οπτικοακοκουστικά μέσα ήταν...

συνεχίζεται στο επόμενο

..........
:blink: :blink: :blink:

~170!

Μετά την μεγάλη απλοποίηση μειώθηκαν...

συνεχίζεται στο επόμενο

Και μετά τη μεγάλη απλοποίηση παρέμειναν...
:blink: :blink: :blink::blink: :blink: :blink:​

~120!

Αλλά...

Ξανα-συνεχίζεται στο επόμενο!
[

Σήμερα είχαμε ένα τραγικό ατύχημα... Ένα ακαριαίο θάνατο ενός flashdriver που περιείχε τουλάχιστον 10 ώρες δουλειάς που πρέπει να ξαναγίνουν... Απαρηγορητος λοιπόν, μετά από όοοολα τα στάδια πένθους (άρνηση κλπ) βρήκα τη λύτρωση σε τρια ποτήρια tullamore, το teac ud 503, τα focal clear pro και το Ηallowed Grounds των Violent Femmes. Αυτός ο δίσκος έχει το μαγικό χάρισμα να σκάβει βαθιά μέσα μου και να βγάζει από τα βάθη της καρδιάς μου μια μαγική έννοια...

Στα π@π@ρι@ μου. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι σημαντικό μπροστά στην ασήμαντη πραγματικότητα της ύπαρξης μας.
Πάει το Σάββατο but who cares... Καλές ακροάσεις!

Σήμερα είχαμε ένα τραγικό ατύχημα... Ένα ακαριαίο θάνατο ενός flashdriver που περιείχε τουλάχιστον 10 ώρες δουλειάς που πρέπει να ξαναγίνουν... Απαρηγορητος λοιπόν, μετά από όοοολα τα στάδια πένθους (άρνηση κλπ) βρήκα τη λύτρωση σε τρια ποτήρια tullamore, το teac ud 503, τα focal clear pro και το Ηallowed Grounds των Violent Femmes. Αυτός ο δίσκος έχει το μαγικό χάρισμα να σκάβει βαθιά μέσα μου και να βγάζει από τα βάθη της καρδιάς μου μια μαγική έννοια...

Στα π@π@ρι@ μου. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι σημαντικό μπροστά στην ασήμαντη πραγματικότητα της ύπαρξης μας.

πως μπορεί να πάθει ζημιά ένα στικάκι Θανάση;;
το πάτησες;

Το έβαλα στον υπολογιστή ενός πολιτικού μηχανικού σε εργοτάξιο για να πάρω κάποιες φωτο. ξέκινησε τη διαδικασία και κόπηκε στη μέση η μεταφορά. σταμάτησε να το βλέπει. έκτοτε δεν το βλέπει κανένας από τους τρεις συνολικά υπολογιστές που δοκίμασα. Το βλέπει βασικά και μετά βγάζει σφάλμα και το κρύβει. ψάχνοντας μέσα είδα κωδικό σφάλματος 43. ο οποίος είναι πολύ generic. Ότι οδηγία δοκίμασα από internet δεν... και όλα αυτά τα προγράμματα ανάκτισης για να κάνουν την ανάκτιση πρέπει να βλέπουν το στικάκι. στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το βλέπουν καν.

βαλτο σε υπολογιστή με linux λειτουργικό η αν δεν έχεις κατέβασε κάποια έκδοση, τρέξτην από στικάκι και δες. Το πιθανότερο είναι να μπορέσεις να το ανακτήσεις. Το έχω πάθει και εγώ

Έκανα μια προσπάθεια να μετρήσω την δικιά μου ....μακαρονάδα, αλλα την άφησα στην μέση!
Είναι τόσο μπερδεμένα που σήκωσα τα χέρια ψηλά:HTEHETH63:
Χαλαρά, πρέπει να είναι καμμιά 35αρια καλωδιούμπες.
Δεδομένου ότι κανένα δεν είναι της οκάς ,κανα χιλιάρικο θα έχει εκταμιευθεί μίνιμουμ.
Ευτυχώς που δεν διαβάζει το φόρουμ η συΖΥΓΟΣ:hahaha:

πως μπορεί να πάθει ζημιά ένα στικάκι Θανάση;;
το πάτησες;

Βλαντ, ο κολλητός που είναι κομπιουτεράς με μεγάλη πείρα,μου έχει πει σε όλους τους τόνους, οτι δεν υπάρχει πιο αναξιόπιστη συσκευή,από τα στικάκι.
Επίσης ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους που χαλάνε, είναι ότι τα βγάζουμε ΧΩΡΙΣ να κάνουμε ασφαλή αποσύνδεση.
Επειδή με είχε τρομοκρατήσει όταν ήμουν ψάρακλας με τα κομπιούτερ, παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που από συνήθεια πλέον,ΠΆΝΤΑ το αφαιρώ με την δέουσα διαδικασία!

Έκανα μια προσπάθεια να μετρήσω την δικιά μου ....μακαρονάδα, αλλα την άφησα στην μέση!
Δεδομένου ότι κανένα δεν είναι της οκάς ,κανα χιλιάρικο θα έχει εκταμιευθεί μίνιμουμ.

πόσες φορές έχω πει αυτό το τελευταίο παλιά... :flipout:
τα μισά μπλιμπλίκια κρυφά ήταν αγορασμένα ή με "παραποιημένη" τιμή :flipout:
τώρα πια όχι.. σπάω βελόνα 270 ;; αγοράζω φανερά βελόνα 270 με τις ευλογίες της :HTEHEH56:

Βλαντ, ο κολλητός που είναι κομπιουτεράς με μεγάλη πείρα,μου έχει πει σε όλους τους τόνους, οτι δεν υπάρχει πιο αναξιόπιστη συσκευή,από τα στικάκι.
Επίσης ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους που χαλάνε, είναι ότι τα βγάζουμε ΧΩΡΙΣ να κάνουμε ασφαλή αποσύνδεση.
Επειδή με είχε τρομοκρατήσει όταν ήμουν ψάρακλας με τα κομπιούτερ, παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που από συνήθεια πλέον,ΠΆΝΤΑ το αφαιρώ με την δέουσα διαδικασία!

πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι η ασφαλής αποσύνδεση, μου το εξήγησε η Σία.
καλά που δεν έχω στικάκια να βάζω και να βγάζω...
σιγά μην έμπαινα στην διαδικασία :flipout:

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

βαλτο σε υπολογιστή με linux λειτουργικό η αν δεν έχεις κατέβασε κάποια έκδοση, τρέξτην από στικάκι και δες. Το πιθανότερο είναι να μπορέσεις να το ανακτήσεις. Το έχω πάθει και εγώ

Το δοκιμασα στο κινητο (android) και τζιφος. Χωρητικοτητα 0. Θα το ψαξω περεταιρω. Ευχαριστω.

Συνάδελφεεεε! :laugh:

Θανάση, φίλε μου,
Συμπάσχω μαζί σου... :bigcry:

Αν δεν έχεις αντίρρηση,
Θα σου κάνω παρέα...
Ένα παγάκι μόνο στο ποτήρι!
1661_Jameson_Select_Reserve_Black_Bottle.jpg
Θα κλάψουμε και θα τραγουδήσουμε μαζί...

Με τραγούδια που ταιριάζουν με την περίσταση

Είναι βαρύς, πολύ βαρύς, αβάσταχτος ο πόνος!

Με παράπονο μεγάλο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αξιοπρεπώς
Λυτρωτικά

Υ.Γ.1. Τίποτε καλύτερο από μία καλή παρέα! :smile:

Υ.Γ.2 Μάλλον δεν είναι αυτό, αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται. Μήπως είναι μηχανικό το πρόβλημα με το στικάκι; Μήπως έχει στραβώσει κάποια επαφή;
Έλεγξε το...

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

τώρα που είμαι απλός 2κάναλος έχω λίγα.
βάλε και το ότι δεν χρησιμοποιώ 2πλοκαλωδίωση στα ηχεία, ..ακόμα πιο λίγα από λίγα :flipout:

Πες πόσα headshell wires έχεις και μην υπεκφεύγεις με τρόπο :flipout:

@Sonus Naturalis ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά για το καλωσόρισμα , @Vlad66 επίσης ευχαριστώ για τη βοήθεια όπως και @Λάκης και @n_olympios.
Λοιπόν λόγω εορτών και γενικής έλλειψης χρόνου δεν τα συνέδεσα τότε.Ενισχυτής και ηχεία δεν έχουν μπει ακόμα στο ρεύμα.
Μόλις τώρα πήγα να τα συνδέσω και είδα ότι το RCA μου έχει και ένα ενδιάμεσο λεπτό καλώδιο (γείωση-από ότι έψαξα).Είδα ότι για σύνδεση με πικάπ θέλει τέτοια καλώδια RCA με γείωση (εγλω κατά τύχη το πήρα δεν ήξερα).
Το πικάπ έχει γείωση.Είναι αυτό Technics SL-B202 Belt-Drive Automatic Turntable System.Που βάζω τη γείωση του πικάπ και που βάζω τη γείωση που έχει το καλώδιο RCA ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων πάλι , κάποια στιγμή θα τα συνδέσω που θα πάει :P