n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Χμμ! :hmmmm:Τα λαμπατέρ ??![]()
..........Δε 'μολογάτε!
Ας βάλω τότε ένα teaser.
Λοιπόν, πριν τη μεγάλη απλοποίηση τα καλώδια που κυκλοφορούσαν και ήταν διασυνδεμένα με οπτικοακοκουστικά μέσα ήταν...
--------------------------------->
συνεχίζεται στο επόμενο
Δε 'μολογάτε!
Ας βάλω τότε ένα teaser.
Λοιπόν, πριν τη μεγάλη απλοποίηση τα καλώδια που κυκλοφορούσαν και ήταν διασυνδεμένα με οπτικοακοκουστικά μέσα ήταν...
συνεχίζεται στο επόμενο
..........
:blink: :blink: :blink:
~170!
Μετά την μεγάλη απλοποίηση μειώθηκαν...
συνεχίζεται στο επόμενο
Σήμερα είχαμε ένα τραγικό ατύχημα... Ένα ακαριαίο θάνατο ενός flashdriver που περιείχε τουλάχιστον 10 ώρες δουλειάς που πρέπει να ξαναγίνουν... Απαρηγορητος λοιπόν, μετά από όοοολα τα στάδια πένθους (άρνηση κλπ) βρήκα τη λύτρωση σε τρια ποτήρια tullamore, το teac ud 503, τα focal clear pro και το Ηallowed Grounds των Violent Femmes. Αυτός ο δίσκος έχει το μαγικό χάρισμα να σκάβει βαθιά μέσα μου και να βγάζει από τα βάθη της καρδιάς μου μια μαγική έννοια...
Πάει το Σάββατο but who cares... Καλές ακροάσεις!Στα π@π@ρι@ μου. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι σημαντικό μπροστά στην ασήμαντη πραγματικότητα της ύπαρξης μας.
πως μπορεί να πάθει ζημιά ένα στικάκι Θανάση;;
το πάτησες;
Έκανα μια προσπάθεια να μετρήσω την δικιά μου ....μακαρονάδα, αλλα την άφησα στην μέση!
Είναι τόσο μπερδεμένα που σήκωσα τα χέρια ψηλά:HTEHETH63:
Χαλαρά, πρέπει να είναι καμμιά 35αρια καλωδιούμπες.
Δεδομένου ότι κανένα δεν είναι της οκάς ,κανα χιλιάρικο θα έχει εκταμιευθεί μίνιμουμ.
Ευτυχώς που δεν διαβάζει το φόρουμ η συΖΥΓΟΣ:hahaha:
Βλαντ, ο κολλητός που είναι κομπιουτεράς με μεγάλη πείρα,μου έχει πει σε όλους τους τόνους, οτι δεν υπάρχει πιο αναξιόπιστη συσκευή,από τα στικάκι.
Επίσης ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους που χαλάνε, είναι ότι τα βγάζουμε ΧΩΡΙΣ να κάνουμε ασφαλή αποσύνδεση.
Επειδή με είχε τρομοκρατήσει όταν ήμουν ψάρακλας με τα κομπιούτερ, παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που από συνήθεια πλέον,ΠΆΝΤΑ το αφαιρώ με την δέουσα διαδικασία!
βαλτο σε υπολογιστή με linux λειτουργικό η αν δεν έχεις κατέβασε κάποια έκδοση, τρέξτην από στικάκι και δες. Το πιθανότερο είναι να μπορέσεις να το ανακτήσεις. Το έχω πάθει και εγώ
Συνάδελφεεεε!Έκανα μια προσπάθεια να μετρήσω την δικιά μου ....μακαρονάδα, αλλα την άφησα στην μέση!
Είναι τόσο μπερδεμένα που σήκωσα τα χέρια ψηλά:HTEHETH63:
Χαλαρά, πρέπει να είναι καμμιά 35αρια καλωδιούμπες.
Δεδομένου ότι κανένα δεν είναι της οκάς ,κανα χιλιάρικο θα έχει εκταμιευθεί μίνιμουμ.
Ευτυχώς που δεν διαβάζει το φόρουμ η συΖΥΓΟΣ:hahaha:
Θανάση, φίλε μου,Σήμερα είχαμε ένα τραγικό ατύχημα... Ένα ακαριαίο θάνατο ενός flashdriver που περιείχε τουλάχιστον 10 ώρες δουλειάς που πρέπει να ξαναγίνουν... Απαρηγορητος λοιπόν, μετά από όοοολα τα στάδια πένθους (άρνηση κλπ) βρήκα τη λύτρωση σε τρια ποτήρια tullamore, το teac ud 503, τα focal clear pro και το Ηallowed Grounds των Violent Femmes. Αυτός ο δίσκος έχει το μαγικό χάρισμα να σκάβει βαθιά μέσα μου και να βγάζει από τα βάθη της καρδιάς μου μια μαγική έννοια...
Πάει το Σάββατο but who cares... Καλές ακροάσεις!Στα π@π@ρι@ μου. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι σημαντικό μπροστά στην ασήμαντη πραγματικότητα της ύπαρξης μας.
τώρα που είμαι απλός 2κάναλος έχω λίγα.
βάλε και το ότι δεν χρησιμοποιώ 2πλοκαλωδίωση στα ηχεία, ..ακόμα πιο λίγα από λίγα![]()
Πες πόσα headshell wires έχεις και μην υπεκφεύγεις με τρόπο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.