Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτός είναι ο ενισχυτής ναι.Το πικάπ δεν έχει καμία μετατροπή.Έχει το καλώδιο ρεύματος και το μαύρο καλώδιο (γείωση) που έχω φωτογραφήσει στην 3η εικόνα.Στη δευτερη εικόνα είναι το καλώδιο RCA.Στο GND πάει το καλώδιο γείωσης του πικάπ .Ωραία.Και το καλώδιο γείωσης του καλωδίου RCA που πάει ?Υποθέτω ότι απο το πικάπ σου βγαίνουν τα δικα του καλωδια καλώδια και δεν έχει υποστεί τίποτα μετατροπές.
Αν ο ενισχυτής σου είναι αυτός, αριστερά πάνω εκεί που λέει GND.
Καλή χρονιά σε όλουςΈχετε κάνει καταμέτρηση καλωδίων στο χώρο σας;
Εννοώ μόνο αυτά που αφορούν οπτικοακουστικά μέσα και είναι διασυνδεμένα
Πείτε εσείς πρώτοι και μετά...
Θα σας πω κι' εγώ! :blush:
Σπαρτιάτικη λιτότητα!
Είχα καταφέρει να περιορίσω τα καλώδια που συνδέονται και "κυκλοφορούν" στο χώρο περίπου στα 120.
Μετά πάλι άρχισαν να αυξάνουν. Διότι όλα είναι αλληλοδιασυνδεδεμένα! Η προσθήκη Media Player πρόσθεσε τα δικά της καλώδια. Το Desktop σύστημα ακουστικών με ποικιλία από πηγές θέλει κι' αυτό τα δικά του.
Έχω μία ακατανίκητη ροπή προς την πολυπλοκότητα που δεν καταφέρνω να ξεπεράσω! :frown:
Καλή Χρονιά εύχομαι! :smile1:
Vlad ,ή άλλο μέλος που προμηθεύτηκε τον φελλό για πικάπ, μια ηλεκτρονική διεύθυνση παρακαλώ, ή τηλέφωνο.
Καλός ο 301 με αλλαγή των τριχοειδών,αλλά 'κουράστηκα' με το VTA.Συνέχεια κάτι μου φεύγει στις μετρήσεις..παραξενιά ,αλλά...
πάρε πρωινές ώρες στο 210 4082320 κ όταν βγει αυτόματος πάτα 3 για το τμήμα κοπής.
Αν σου πει ότι έχει πολύ δουλειά κ θα αργήσει, πες μου διάσταση κ πάχος που θέλεις μήπως έχω έτοιμο να σου στείλω
ευχαριστώ παίδες!
η vm95sh αγοράστηκε λόγο ακίδας. shibata δεν είχα μέχρι τώρα, μόνο microline και line contact σε 2 κεφαλές. (microline πάνω σε boron είναι η sas που έσπασα)
η πρώτη που θα ακουμπήσει δίσκο πάντως θα είναι η shibata ..μόλις βρω ευκαιρία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.