Το chat του δικάναλου

Έχεις δίκιο τώρα το διάβασα σωστά αυτό που έγραψες

Xperia 5ii

Τέλος πάντων , κάνε τις δοκιμές σου και μπορεί να σου αρέσει.
Το X45 δίνει 2*100mW στα 600Ω συνεπώς η λογική λέει πως έχει ενσωματωμένο κάποιο αξιοπρεπές buffer για τα ακουστικά.

στον παλιό sansui AU-D55 η έξοδος των ακουστικών ήταν παράλληλη με την έξοδο των ηχείων.
κάθε κανάλι είχε μια βατική αντίσταση για να μην "τινάξει" τα ακουστικά και τα ηχεία σβήνανε όταν δεν είχες πατημένο το κουμπί Α ή Β ζεύγους.
αν ήθελες δλδ άκουγες και από ακουστικά και από ηχεία ταυτόχρονα.
σε σχέση με την έξοδο ακουστικών του yamaha RX-V1300 (που έσβηνε τα ηχεία μόλις έβαζες ακουστικά), ο παλιός sansui ήταν καντάρια καλύτερος!

πρέπει να είναι (τηρουμένων των αναλογιών) πολύ καλός στην έξοδο των ακουστικών ο προενισχυτής που έχω audiolab 8000Q
μια εποχή που είχα ενισχυτή ακουστικών της MF , δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά στην ποιότητα του ήχου με κάτι sennheiser HD480 πολύ παλιάς γενιάς.
κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρω κάτι καλύτερο αλλά φοβάμαι μην πέσω στο τρυπάκι με τους ακουστικάριους εκεί πέρα που ξοδεύουν 1000ρικα...
ψέματα είναι κ.προϊστάμενε;;

Άσε καλά είσαι στα πικάπ σου.
Τα ακουστικά είναι βαρέλι χωρίς πάτο...

ποιός έχει πέσει πιο βαθιά από την παρέα εκεί ;;;
ποιός έχει ρίξει το περισσότερο μαρούλι δλδ;;; :flipout:
Είμαι μάλλον νέος ...στο σπορ! :blush:

Ασχολιόμουν πάντα, αλλά τελευταία έχει ανοίξει η όρεξη μου! :food-smiley-005: :eating:

Όχι βαρέλι δίχως πάτο που λέει ο Πέτρος (ο Sonorus), αλλά σαν μενού καλού μεζεδοπωλείου έχω αρχίσει να τα βλέπω! :rolleyes:

Διαβάζεις τον κατάλογο και θες να τα δοκιμάσεις όλα! :blink:

Είμαι μάλλον νέος ...στο σπορ! :blush:

Ασχολιόμουν πάντα, αλλά τελευταία έχει ανοίξει η όρεξη μου! :food-smiley-005: :eating:

Όχι βαρέλι δίχως πάτο που λέει ο Πέτρος (ο Sonorus), αλλά σαν μενού καλού μεζεδοπωλείου έχω αρχίσει να τα βλέπω! :rolleyes:

Διαβάζεις τον κατάλογο και θες να τα δοκιμάσεις όλα! :blink:

κλείσε τον κατάλογο!!
είσαι επικίνδυνος εσύ :flipout:

Προσωπικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου και με γνώμονα και την καραντίνα ,όλα τα λεφτά μου πάνε σε βινύλια ...καθημερινά σχεδόν έχω παραλαβές από discogs Amazon Public κλπ . Το προηγούμενο σκ το παμπλικ είχε 1000 βινύλια με 30 τοις εκατό έκπτωση ....έγινε χαμός ..

Xperia 5ii

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πλάνη όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την σχέση κεφαλής/βραχίον

μήπως με εκείνον που είχε διπλό λογαριασμό, έβαλε μια αγγελία και μετά ρωτούσε τον εαυτό του γιατί το πουλάει; :laugh:

Ο ίδιος λογαριασμός ήταν ,νομίζω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πλάνη όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την σχέση κεφαλής/βρα

Ο ίδιος λογαριασμός ήταν ,νομίζω

δεν είμαι σίγουρος, μου φαίνεται πιο λογικό να μπερδεύτηκε με τους δύο λογαριασμούς του από το να έκανε εν γνώσει του ερώτηση στον εαυτό του.
Υπάρχει άραγε κάπου σωσμένο αυτό το επικό thread; είχε χαρίσει πολύ γέλιο!

(ας μεταφερθούν στο chat :)

Απάντηση: Πλάνη όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την σχέση κεφαλής/βραχίονα;

Ήταν ο ίδιος λογαριασμός.

Είχε μόλις γραφτεί στο φόρουμ και δεν είχε προσέξει ότι φαίνεται ποιός γράφει το κάθε ποστ.

Πρέπει να ήταν γύρω στο 2003, επί avforum.

Re: Απάντηση: Πλάνη όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την σχέση κεφαλής/βραχίονα;

..

Stereophile | Wilson Audio Specialties SabrinaX loudspeaker

221wilson.promo_.jpg

Πηγή:https://www.stereophile.com/content/wilson-audio-specialties-sabrinax-loudspeaker

Δε μου αρέσουν! Είναι και άσχημα...
Τι είναι αυτά τα γυαλιστερά χρώματα; Σε καρναβάλι βρισκόμαστε; :bang:

Προτιμώ [URL="https://www.wilsonaudio.com/products/alexandria/alexandria-xlf]αυτά[/URL] :eviltongue:

Wilson Alexandria XLF

Alexandria-XLF-TAS-Cove-3___responsive_1357_2160.jpg

:laugh::laugh::laugh:

Μπα τα Master Chronosonic είναι καλύτερα....:elefant:

Tα αδικεί η φωτό τα Sabrina πάντως...είναι πολύ πιο ωραία live αλλά εν πασει περιπτώσει στα ηχεία η αισθητική δεν με ενδιαφέρει.
Ας παίζουν καλά και ας είναι και....όρθια φέρετρα...

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Μπα τα Master Chronosonic είναι καλύτερα....:elefant:

Tα αδικεί η φωτό τα Sabrina πάντως...είναι πολύ πιο ωραία live αλλά εν πασει περιπτώσει στα ηχεία η αισθητική δεν με ενδιαφέρει.
Ας παίζουν καλά και ας είναι και....όρθια φέρετρα...
Για μένα αν δεν έχουν αισθητική μαζί με τον καλό ήχο τοτε δεν θα τα αγοράσω

Xperia 5ii