Το chat του δικάναλου

Δεν θα τσακωθούμε.
Θα σου δώσουμε Αυτά!

6191_Bowers_Wilkins-Nautilus.jpg

Είναι και πιο οικονομικά!.. :blink:
Κιτς

Xperia 5ii
a78c978be288452d7f9510faa644d8cb.jpg

Οι σφαίρες είναι από μασίφ παλλάδιο ή τίποτα τριτοτέταρτος ανακυκλωμένος επικασιτερωμένος χαλκός;

Vlad, βρήκα χθες μια grado gold (τις άλλες τις έφαγε η μαρμάγκα) , αλλα η βελόνα είναι για κλάματα.
Την θες?

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Vlad, βρήκα χθες μια grado gold (τις άλλες τις έφαγε η μαρμάγκα) , αλλα η βελόνα είναι για κλάματα.
Την θες?

Ρωτανε τετοια πραγματα τον Vlad ? :flipout:

Επίσκεψη στα εργαστήρια της Soundsmith

Ο Peter Lederman, ιδρυτής, ιδιοκτήτης, Πρόεδρος και αρχιμηχανικός της Soundsmith ξεναγεί τον Art Dudley του περιοδικού Stereophile στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νέα Υόρκη. Εκεί που κατασκευάζονται οι κεφαλές της ίδιας της Sounsmith και επισκευάζεται ή γίνεται αναβελόνωση (retipping) οποιαδήποτε κεφαλής τους ζητηθεί.
Μεταξύ άλλων επισκευάζουν και αποκαθιστούν οποιοδήποτε μηχάνημα της Tandberg ή της B&O. Εκπαιδεύουν νέα άτομα σε αυτή τη δουλειά και η εκπαίδευση τεχνικών στην επισκευή και αποκατάσταση περιλαμβάνεται μέσα στα σχέδια της εταιρείας.

Δύσκολα θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς τα εργαστήρια της Soundsmith εργοστάσιο, όμως είναι και εξυπηρετούν διεθνώς.
Παρακολουθήστε την περιήγηση. Η συνομιλία είναι στα Αγγλικά, η ενεργοποίηση όμως των αγγλικών υποτίτλων βοηθάει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο Peter Lederman όμως αποδεικνύεται και αξιόλογος ανθρωπιστής, αφού μεταξύ άλλων έχει ιδρύσει και λειτουργεί μία δισκογραφική εταιρία της οποίας όλα τα έσοδα προορίζονται για την εξάλειψη της παιδικής δουλείας.

ένα ράτζο εκεί κάπου σε μια γωνιά και λίγο φαγητό και ας μην έβγαινα ποτέ έξω να δω το central park του Manhattan

Ήμουν σίγουρος ότι θα σου αρέσει! :rolleyes:
Προφανώς το είδες μέχρι τέλους. Είδες τους χώρους κατασκευής και αποκατάστασης κεφαλών-βελονών. Είδες το χώρο για τα κοπτικά και το mastering των δίσκων βινυλίου;
Πρόσεξες το σημείο εκείνο που ο Peter Lederman δηλώνει ότι για την ξεκούραση του, σαν χόμπι του αρέσει να επισκευάζει ρολόγια; Επειδή ως τάξη μεγέθους (τα εξαρτήματα τους) είναι πολύ μεγαλύτερα από μίας κεφαλής και βελόνας; :cool:

Το καλύτερο για το τέλος: Ζητάει άτομα για εκπαίδευση στην κατασκευή και αποκατάσταση κεφαλών και βελονών.
My dear friend Vladimiros, μήπως μπαίνεις στον πειρασμό να μεταναστεύσεις; :laugh: :blink:

Ήμουν σίγουρος ότι θα σου αρέσει! :rolleyes:
Προφανώς το είδες μέχρι τέλους. Είδες τους χώρους κατασκευής και αποκατάστασης κεφαλών-βελονών. Είδες το χώρο για τα κοπτικά και το mastering των δίσκων βινυλίου;
Πρόσεξες το σημείο εκείνο που ο Peter Lederman δηλώνει ότι για την ξεκούραση του, σαν χόμπι του αρέσει να επισκευάζει ρολόγια; Επειδή ως τάξη μεγέθους (τα εξαρτήματα τους) είναι πολύ μεγαλύτερα από μίας κεφαλής και βελόνας; :cool:

Το καλύτερο για το τέλος: Ζητάει άτομα για εκπαίδευση στην κατασκευή και αποκατάσταση κεφαλών και βελονών.
My dear friend Vladimiros, μήπως μπαίνεις στον πειρασμό να μεταναστεύσεις; :laugh: :blink:

το είδα όλο 2 φορές
ευτυχώς που τους αμερικάνους τους καταλαβαίνω κοντά στο 100% γιατί οι υπότιτλοι ούτε που φαίνονται.
όλα τα πρόσεξα, όλα τα είδα, πρέπει να άλλαξα 2-3 χρώματα από την ζήλια μου.
όταν είπε ότι θέλει άτομα για εκπαίδευση, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι η ηλικία μου.... μικρός για σύνταξη, μεγάλος για όλα τα άλλα....:bigcry:
λες να θέλει συνταξιούχους χασομέρηδες με κάλο στο κεφάλι για κεφαλές, βραχίονες κλπ ;;;;;;;
θα με περιμένει 5 χρόνια ακόμα;;;;