Συζητάμε για δίσκους, CD, SACD...
Για αναλογικά ή ψηφιακά format...
Για καλώδια, βύσματα, ποδαράκια...
Για λεπτομέρειες και υπολεπτομέρειες που θα μας ανεβάσουν ψηλά, στον Ουρανό, στον Παράδεισο των ήχων!
Αλλά είναι φορές που όλα αυτά δεν έχουν σημασία.
Όταν το πάθος και η ζωή χύνονται σαν ποτάμι οργισμένο, ασυγκράτητο!
Beth Hart
Απλά συγκλονιστική!
Στον ίδιο αστερισμό όπου λάμπουν για πάντα η Janis Joplin, ο Jim Morrison, η Amy Winehouse και η παρέα.
Η παρέα των γαλάζιων γιγάντιων αστέρων που εξάντλησαν στα γρήγορα τα καύσιμα τους.
Ευτυχώς εκείνη κατάφερε να επιζήσει.
Μετά από τέτοια ερμηνεία, όταν η ψυχή μένει ολόγυμνη σπαράζοντας, οι τεχνικές συζητήσεις παύουν να εχουν οποιοδήποτε νόημα!
Ας γίνει τουλάχιστον το lock-down η αφορμή για γνωριμία σε βάθος με την Beth Hart.
Υ.Γ. Αφιερώνω την παραπάνω ερμηνεία σε όλους τους φίλους του Δικάναλου. Και ιδιαιτέρως στο Βλαδίμηρο (vlad) που χωρίς να ξέρω, η διαίσθηση μου λέει, ότι θα του αρέσει!
Φίλε Sonus Naturalis, από το ποστ σου την έμαθα την κυρία και σε ευχαριστώ πολύ! Η τύπισσα είναι όπως το λες, συγκλονιστική, αυτό το συγκλονιστικό που νιώθεις όταν έχεις μπροστά σου κάτι, όχι απαραίτητα τέλειο, αλλά βαθιά αληθινό, γνήσιο και ανθρώπινο.
Χθες μου ήρθε επιτέλους και το βινύλιο, το λάιβ αυτής της συναυλίας, τριπλό και σε καλή τιμή, γύρω στα 30 ευρώ. Και είναι όλο εξαιρετικό, η ερμηνεία της σηκώνει τρίχα, από την αρχή ως το τέλος.
Ως παραγωγή, θα ήθελα περισσότερα info, αλλά ηχητικά, ειδικά για λάιβ, είναι περισσότερο από μια χαρά. Τα φωνητικά είναι τονισμένα, αλλά φαντάζομαι προφανέστατα και λογικότατα, και εννοείται ότι δεν με χαλάει καθόλου

. Κι όσο κι αν από ένα βινύλιο δεν έχεις την εικόνα του βίντεο, έχεις όλο το συναίσθημα, ξεχειλίζουν τα ηχεία ψυχή.
Μια πολύ καλή μαγκιά είναι ότι, ενδιάμεσα των κομματιών, έχουν αφήσει τα λόγια που προλογίζει τα τραγούδια, όπως και τα thank you στο τέλος. Ειδικά αυτά τα thank you so much είναι τρομερά, η τύπισσα έχει λιώσει από την ανταπόκριση του κοινού, και μαζί της λιώνω κι εγώ. Πρέπει να πήρε πολλή αγάπη εκείνο το βράδυ.