Και από κάτω μου έχετε τον Cayin![]()
Ωραίο ρακ. Με μια 150αρα το φτιάχνω.![]()
Το φτιάχνω για μενα βρε..στείλε ΙΒΑΝ και στα βάζω τώρα! Δεν παίζει με 150 μασίφ ξύλα, βαφές, ακίδες, δουλειά και πέντε (πέντε!) όροφοι!
Αυτή ήταν και η αρχική μου ένσταση.το μωρό είδα ότι έχει μόνο μια είσοδο rca
Και μια ακόμα με mini-jack από αναλογικές.το μωρό είδα ότι έχει μόνο μια είσοδο rca
αυτή είναι για το σμαρτφον.. δεν σώζει την κατάσταση για κάποιον που έχει πικάπ/phono, cdp και ράδιο.Και μια ακόμα με mini-jack από αναλογικές.
Ε, για το ραδιόφωνο μπορείς να ακούσεις και δικτυακά.αυτή είναι για το σμαρτφον.. δεν σώζει την κατάσταση για κάποιον που έχει πικάπ/phono, cdp και ράδιο.
για κάποιον παλαβό σαν και μένα που έχω 2ο πικάπ με δικό του phono και ακούει τις ταινίες από tv>dac ;;
άκυρο το tv>dac.. έχει οπτική και πάει εκεί το σήμα της tv
από κραδασμούς πως πάει;;Ευρεσιτεχνία φοβερή και τρομερή.![]()
Καλα ευχαριστώ.από κραδασμούς πως πάει;;
ας τα σάπια..Καλα ευχαριστώ.![]()
Ξερω θα με μαλώσεις αλλά δεν εχω αλλάξει βελόνα ακόμα ..Τα πηρα με σειρά προτεραιότητας, έπρεπε να σενιάρω τον ενισχυτή. Χωρίς ενισχυτή τι να την κανω τη βελόνα;ας τα σάπια..
πιάσε βάλε την βελόνα πάνω στον δίσκο χωρίς να γυρίζει το πλατώ -με το μαραφέτι να δουλεύει- να δούμε αν το "πιάνει/ακούει" η κεφαλή
περιττό να πω να δυναμώσεις τον ενισχυτή..
έσπασε;;Ξερω θα με μαλώσεις αλλά δεν εχω αλλάξει βελόνα ακόμα ..Τα πηρα με σειρά προτεραιότητας, έπρεπε να σενιάρω τον ενισχυτή. Χωρίς ενισχυτή τι να την κανω τη βελόνα;
Εν τω μεταξύ δεν εχω ερκοντισιο στο σπίτι οπότε με τον καύσωνα τα είδε όλα ο ενισχυτής..Μόλις του κότσαρα το μαραφέτι αγαλλίασε η ψυχούλα του.
Εδώ και κατι μήνες..Δεν θυμάσαι που κατέληξα στη Nagaoka;έσπασε;;
κάτι θυμάμαι τώρα που το λες..Εδώ και κατι μήνες..Δεν θυμάσαι που κατέληξα στη Nagaoka;
Την 110..Θελω να μείνω στην κατηγορία των τύπων εκείνων με τους πολλούς δίσκους που χρησιμοποιούν κάτι χρέπια από τα 90's..Ιφ γιου νοου γουατ αη mean.κάτι θυμάμαι τώρα που το λες..
ποια nag λες;
σου γράφω πμ..Την 110..Θελω να μείνω στην κατηγορία των τύπων εκείνων με τους πολλούς δίσκους που χρησιμοποιούν κάτι χρέπια από τα 90's..Ιφ γιου νοου γουατ αη mean.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.