Το chat του δικάναλου

μεγαλη διαφορα στην τιμη . βλεπετε καποια διαφορα που δεν βλεπω εγω ;
καμία....

Η διαφορα ειναι στο feedback των δυο πωλητων. Ο δευτερος εχει 87.5% σε ελαχιστες πωλησεις.
Εγω θα τον απεφευγα. Απο τον πρωτο αγορασα και γω πριν λιγο καιρο, ολα οκ.

• Like
Reactions: mparaxir
Η διαφορα ειναι στο feedback των δυο πωλητων. Ο δευτερος εχει 87.5% σε ελαχιστες πωλησεις.
Εγω θα τον απεφευγα. Απο τον πρωτο αγορασα και γω πριν λιγο καιρο, ολα οκ.
ούτε που κοίταξα τέτοια πράγματα.. είδα ότι είναι τα νέα DC 18v και τα 2...

μεγαλη διαφορα στην τιμη . βλεπετε καποια διαφορα που δεν βλεπω εγω ;
Και τα δύο καινούργια, σφραγισμένα. Ο πρώτος πωλητής γερμανός με καλά στατιστικά, ο δεύτερος ισπανός με λίγες πωλήσεις (οπότε χαλάει εύκολα η στατιστική). Αφού το ebay σου εξασφαλίζει επιστροφή χρημάτων, εγώ θα το έπερνα από τον φτηνότερο!

• Like
Reactions: vlad66
Αν κρίνω απ' την ώρα, φαντάζομαι...Τι έγινε, το παλούκωσες το κάθαρμα ή σου ξέφυγε;😂
πήγε 2 η ώρα χωρίς να το καταλάβω και χαμήλωσα ένταση -όχι ότι άκουγα δυνατά πριν- και συνέχισα να ακούω μόνο από το thorens.
σήμερα αν το επιτρέψει η ζέστη θα κάνω κάποιες αλλαγές στην στήριξή του και θα κάνω μια προσπάθεια να ακούσω από το phono nvo... η ζέστη που βγάζουν οι 13 λυχνίες ίσως να μην το επιτρέψουν τελικά, dino ή mf Lx2 θα αναλάβουν μιας και το tonar το έχει φίλος για δοκιμή.

• Like
Reactions: giahovic
@ vlad καπου εχασα επεισοδια τι είναι αυτο το ωραιο Thorens στο ρακ σου?
Ψαχνοντας να δω τι γινετε πιο πάνω καπου είδα να γραφεις οτι αν δεν του είχες βάλει χέρι θα μου εδινες το dino πισω.
Ειναι ενα σεναριο που θα συζητουσα ευχάριστα μιας και οι απαιτήσεις μας οπως και τα συστηματα μας είναι πολυ διαφορετικα. (αρκει να ξαναγίνει μπλε το λεντακι).

@ vlad καπου εχασα επεισοδια τι είναι αυτο το ωραιο Thorens στο ρακ σου?
Ψαχνοντας να δω τι γινετε πιο πάνω καπου είδα να γραφεις οτι αν δεν του είχες βάλει χέρι θα μου εδινες το dino πισω.
Ειναι ενα σεναριο που θα συζητουσα ευχάριστα μιας και οι απαιτήσεις μας οπως και τα συστηματα μας είναι πολυ διαφορετικα. (αρκει να ξαναγίνει μπλε το λεντακι).
όπως σου είπα και στο τηλ, το dino δεν φεύγει.. περιμένει DC τροφοδοτικό.
μετά το συζητάμε.....

το thorens είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες..
ελπίζω σύντομα να του αλλάξω το armboard που έπαθε ζημιά στην μεταφορά (όμως ηχητικά δεν το επηρεάζει), θα του κάνω και κάτι ακόμα που σκέφτομαι και μερική αλλαγή χρώματος....
υπέροχο πικάπ , η συνεργασία με τον rega RB250 είναι εκπληκτική.
Τρεις κατασκευαστές έλαβαν μέρος στην υλοποίηση.. η thorens φυσικά, η rega με τον βραχίονα και η clearlight με το RDC armboard .
το άκουσα με το dino όπως έγραψα πιο πάνω και χτες το βράδυ που είχε δροσιά , με το nvo αλλά σε χαμηλή ένταση.
του έβαλα την ΜΜ1 jico sas και δύσκολα θα την βγάλω από τον βραχίονα για χάρη άλλης.

όπως σου είπα και στο τηλ, το dino δεν φεύγει.. περιμένει DC τροφοδοτικό.
μετά το συζητάμε.....

το thorens είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες..
ελπίζω σύντομα να του αλλάξω το armboard που έπαθε ζημιά στην μεταφορά (όμως ηχητικά δεν το επηρεάζει), θα του κάνω και κάτι ακόμα που σκέφτομαι και μερική αλλαγή χρώματος....
υπέροχο πικάπ , η συνεργασία με τον rega RB250 είναι εκπληκτική.
Τρεις κατασκευαστές έλαβαν μέρος στην υλοποίηση.. η thorens φυσικά, η rega με τον βραχίονα και η clearlight με το RDC armboard .
το άκουσα με το dino όπως έγραψα πιο πάνω και χτες το βράδυ που είχε δροσιά , με το nvo αλλά σε χαμηλή ένταση.
του έβαλα την ΜΜ1 jico sas και δύσκολα θα την βγάλω από τον βραχίονα για χάρη άλλης.
Εγώ θέλω εντυπώσεις με zyx, αχ τώρα έπρεπε να έφερνα το lurne. H απόσταση από το φτιαγμένο mkii είναι μεγαλη;

Εγώ θέλω εντυπώσεις με zyx, αχ τώρα έπρεπε να έφερνα το lurne. H απόσταση από το φτιαγμένο mkii είναι μεγαλη;
το μαύρο technics που είχες ακούσει, είναι αρκετά κατώτερο από το ασημί που έχω τώρα δίπλα στο thorens.
σύντομα θα του περάσω τις επιπλέον 2 ...δουλειές που έχει το ασημί και θα έρθει στο ίδιο ακριβώς επίπεδο.
το lurne δεν το ακούσαμε με την ίδια κεφαλή για να είμαστε σίγουροι τι συμβαίνει.. το κυριότερο, τότε είχα μόνο το mf Lx2 που είναι "πολύ λίγο" και για τα 4 πικάπ.
σαφώς το dino θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά αν αναρωτιέσαι, για το ασχημόπαπο ούτε λόγος, το δε spa ;; ...ας μην μιλήσω καλύτερα...

όπως δεν θα μιλήσω ακόμα και για το ασημί ΜΚ2 σε σχέση με το thorens........... σκέφτομαι μάλιστα να μην μιλήσω καθόλου και να περιμένω τον πρώτο φίλο που θα έρθει από εδώ για να ακούσει.
αν την Κυριακή θέλεις να σκάσεις μύτη νωρίς κατά τις 12:00 ας πούμε, έλα για να προλάβεις.. το βραδάκι της ίδιας μέρας το ασημί ΜΚ2 θα φύγει μια βόλτα σε φίλο που θέλει να το κρατήσει και να το ακούσει για λίγες μέρες -ίσως όχι και τόσο λίγες- , μέχρι να τελειώσω την δουλειά στο μαύρο.
μεγάλο πια πρόβλημα χώρου όπως καταλαβαίνεις.... :LOL:

:unsure: Μάλιστα, οπωσδηποτε θα ηθελα να τα ακουσω και τα δυο, αλλα το 12 με τη μηχανη θα με κάνει ψητό, κατα τις 5,00 η λιγο νωριτερα λες να προλάβω.:unsure:

Εχμμμ συγνώμη λίγο..
Ένας φίλος ρωτάει αν μπορείτε να μας διαφωτισετε.
Ποια είναι η παρακάτω Audio Technica;

Attachments

• 284609583_10160178411238011_1651139360933284403_n.jpg
    284609583_10160178411238011_1651139360933284403_n.jpg
    33.8 KB · Views: 23
Εχμμμ συγνώμη λίγο..
Ένας φίλος ρωτάει αν μπορείτε να μας διαφωτισετε.
Ποια είναι η παρακάτω Audio Technica;
με ρώτησε με πμ ο φίλος σου και μου είπε ότι είναι η ΑΤ95ΕΧ
αν το πλαστικό είναι βαθύ βυσσινί, είναι αυτή.

με ρώτησε με πμ ο φίλος σου και μου είπε ότι είναι η ΑΤ95ΕΧ
αν το πλαστικό είναι βαθύ βυσσινί, είναι αυτή.
Οκ την έβαλα εδώ γιατί δεν μπορούσε να στείλει φώτο με pm.
Τα υπόλοιπα βρείτε τα μεταξύ σας. :)

Οκ την έβαλα εδώ γιατί δεν μπορούσε να στείλει φώτο με pm.
Τα υπόλοιπα βρείτε τα μεταξύ σας. :)
του είπα να πάρει την ίδια βελόνα γιατί είναι πολύ καλή για τα λεφτά της.
όμως από την φωτογραφία σου βλέπω ότι διορθώνεται.

ποιός θυμάται την ortofon 2m blue του φίλου με την λιωμένη ανάρτηση;;

με παρακάλαγε να κάνω μια προσπάθεια επισκευής της, ενώ έχει αγοράσει καινούργια..
έκανα πριν λίγο την προσπάθεια και αύριο θα δω το αποτέλεσμα στην πράξη.
σαφώς η ενδοτικότητα θα πάει περίπατο, όπως άγνωστο θα είναι το βάρος ανάγνωσης -αν λειτουργήσει-.. όμως αν γίνει τελικά αυτό, το βάρος πιστεύω θα το βρω με δοκιμές...

ακούω προγνωστικά..... :ROFLMAO:

IMG_20220612_174010[1].jpg

IMG_20220612_174123[1].jpg

η ακίδα έχει μαζέψει την μάνα και τον πατέρα πάνω της, αλλά θα καθαριστεί...
πότε πρόλαβε ήθελα να'ξερα.. ούτε μια πλευρά δίσκου δεν άκουσε με αυτήν -μου είπε...

προστατευτικό και υπομονή μέχρι αύριο, αν δεν την ξεχάσω....

IMG_20220612_174227[1].jpg