Το chat του δικάναλου

Δεν έχεις άδικο απλά είπα να το πω με τρόπο μιας και στο σύστημα μου τουλαχιστον (και στα δύο) δεν δικαιολογεί την υψηλή τιμή του.
δεν θα είναι το μοναδικό προϊόν που δεν δικαιολογεί την τιμή του..
φαντάζομαι και άλλα πράγματα θα έχεις δοκιμάσει με την ίδια εντύπωση.
πόσες φορές συμβαίνει κάτι που αρέσει σε κάποιον , να μην αρέσει σε κάποιον άλλον;;;
και το αντίθετο φυσικά.
θα έλεγα ότι αυτός είναι ο κανόνας τελικά....

Ολες οι δοκιμές έγιναν με το project και τα 3 phono που έχω αυτή τη στιγμή.
Το βασικό musical fidelity το acoustic signature και το clearaudio. Εντύπωση δεν μου έκανε η τεράστια διαφορά ανάμεσα σε clear και acoustic αλλά η ελάχιστη ανάμεσα σε musical και acoustic. Ακούς vlad πάλι δικιο ειχες.
Και στο αγαπημένο μου κομμάτι της δεύτερης πλευράς (και του vlad) έκανα και την πλεον αδικη δοκιμη των δύο άκρων fidelity - clear είχα την εντύπωση ότι χτυπούσαν κατσαρόλες αντί για πατίνια.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
Reactions: mparaxir
Βλαδιμηρε καλά λέει ο Δημήτρης οσο αφορα για δυσφήμιση και θα το αιτιολογησω.
Επειδή εδώ γράφουν και άτομα που ειναι μαγαζατορες.σε διπλανο ιδιο φόρουμ μια εποχή τοτε που ψαχνομουν για phono ξερει ο πανος ειχα παει σε ενα μαγαζί και του το ειχα κατεβασει κυριολεκτικά ολο.
Και τα δοκιμαζα σπιτι μου λοιπον ενα με εντυπωσιασε δεν λεω ποιο αλλα να οσο έπαιζε και εβαλα μετα ξερεις τον δίσκο του roger waters με την έκρηξη πηγα να παρω τα ηχεια στο χερι διοτι εκανε υπεροδηγηση στον creek.
Ε το γράφω στο διπλανο φόρουμ και σχεδον καπακι με περνει το μαγαζί τηλ και μου λεει οπως εισαι φερνεις το phono πισω,παω και τρωω ενα χεσιμο και τι ειναι αυτα που γραφεις και μπλα μπλα

Δεν γίνονται αυτά παιδιά σόρρυ κιόλας..
Υποτίθεται ότι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και ο καθένας γράφει ότι ακούει και εντυπώσεις για ότι έχει ακούσει, είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές.
Δεν είμαστε ουρές των μαγαζιών..Τα μαγαζιά έχουν τους δικούς τους ανθρώπους,έχουν τα "δικά τους" περιοδικά και μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.

Για τα phono πιο πάνω δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα..

Είδα πρόσφατα σε κάποιο review ότι το ifi zen phono ματσάρει καλύτερα με ψυχρές κεφαλές όπως είναι οι ortofon και το schiit mani (η Αμερικανιά) με θερμές,όπως είναι οι Nagaoka οι Grado κλπ..
Αυτά καλό θα είναι να λέγονται γιατί από τους ανθρώπους των αντιπροσώπων δεν θα τ' ακούσουμε ποτέ.

Υποτίθεται ότι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και ο καθένας γράφει ότι ακούει και εντυπώσεις για ότι έχει ακούσει, είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές.
Δεν είμαστε ουρές των μαγαζιών..Τα μαγαζιά έχουν τους δικούς τους ανθρώπους,έχουν τα "δικά τους" περιοδικά και μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.

Είδα πρόσφατα σε κάποιο review ότι το ifi zen phono ματσάρει καλύτερα με ψυχρές κεφαλές όπως είναι οι ortofon και το schiit mani (η Αμερικανιά) με θερμές,όπως είναι οι Nagaoka οι Grado κλπ..
Αυτά καλό θα είναι να λέγονται γιατί από τους ανθρώπους των αντιπροσώπων δεν θα τ' ακούσουμε ποτέ.
Μωρε συμφωνώ μαζι σου ελα ντε ομως στην δικια μου περίπτωση τα άκουσα για τα καλά και να πω πχ οτι εθαβα το συγκεκριμένο phono απλα εγραψα δεν κανει μαλλον για τον ενισχυτη μου εκανε υπεροδηγηση

Βλαδιμηρε καλά λέει ο Δημήτρης οσο αφορα για δυσφήμιση και θα το αιτιολογησω.
Επειδή εδώ γράφουν και άτομα που ειναι μαγαζατορες.σε διπλανο ιδιο φόρουμ μια εποχή τοτε που ψαχνομουν για phono ξερει ο πανος ειχα παει σε ενα μαγαζί και του το ειχα κατεβασει κυριολεκτικά ολο.
Και τα δοκιμαζα σπιτι μου λοιπον ενα με εντυπωσιασε δεν λεω ποιο αλλα να οσο έπαιζε και εβαλα μετα ξερεις τον δίσκο του roger waters με την έκρηξη πηγα να παρω τα ηχεια στο χερι διοτι εκανε υπεροδηγηση στον creek.
Ε το γράφω στο διπλανο φόρουμ και σχεδον καπακι με περνει το μαγαζί τηλ και μου λεει οπως εισαι φερνεις το phono πισω,παω και τρωω ενα χεσιμο και τι ειναι αυτα που γραφεις και μπλα μπλα
πιστεύω ότι σε κάλυψε ο Σπύρος με το παραπάνω.

φυσικά αν φοβάσαι το χέσιμο, δεν γράφεις.. εγώ δεν φοβάμαι κανέναν και γράφω ελεύθερα.
αν το ΔΣ του φόρουμ μου βάλει "χέρι" για τον οποιονδήποτε λόγο, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω όμορφα και ωραία.. κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει γιατί η γνώμη μου -όπως και η γνώμη του καθενός εδώ-, δεν εκφράζει το avclub αλλά είναι προσωπική.

Μωρε συμφωνώ μαζι σου ελα ντε ομως στην δικια μου περίπτωση τα άκουσα για τα καλά και να πω πχ οτι εθαβα το συγκεκριμένο phono απλα εγραψα δεν κανει μαλλον για τον ενισχυτη μου εκανε υπεροδηγηση
μάλλον θέλεις να πεις ότι ΔΕΝ έθαβες το συγκεκριμένο phono

• Like
μάλλον θέλεις να πεις ότι ΔΕΝ έθαβες το συγκεκριμένο phono
Ναι ευχαριστώ για την διόρθωση.
Μωρε δεν αντιλέγω ουτε με εσενα δικιο έχεις και το ξερεις και το ξέρω αλλα θυμασε με το πισω βαριδιο τι μπινελικια σε εισαγωγικα έφαγα

Ναι ευχαριστώ για την διόρθωση.
Μωρε δεν αντιλέγω ουτε με εσενα δικιο έχεις και το ξερεις και το ξέρω αλλα θυμασε με το πισω βαριδιο τι μπινελικια σε εισαγωγικα έφαγα
ε και;;
έπαιξε καλύτερα με το αντίβαρο που αγόρασες;;

• Like
ε και;;
έπαιξε καλύτερα με το αντίβαρο που αγόρασες;;
Εννοιετε οτι επαιξε και καλύτερα και σωστα όπως έπρεπε.τελοσπαντον εγω ηθελα να θίξω επειδή μερικοι εδώ όπως ο Δημήτρης επειδη εχει επαφές με αντιπροσώπους οτι τον καταλαβαινω τον σχετικό φόβο να το πω καπως ετσι

Εφόσον δεν εξαρτιόμαστε από κάποιον αντιπρόσωπο, θα πρέπει να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και να γράφουμε αυτό που ακούμε.
Ή τουλάχιστον τις προσδοκίες που είχαμε και τι ακούσαμε τελικά..
Όλα είναι περασμένα μέσα από προσωπικά φίλτρα, συνεπώς κάτι που δεν άρεσε σε εμάς λόγω χαρακτήρα,μπορεί να αρέσει σε κάποιον άλλον που ψάχνει για διαφορετικά χαρακτηριστικά.

• Like
Reactions: mparaxir and vlad66
Εννοιετε οτι επαιξε και καλύτερα και σωστα όπως έπρεπε.τελοσπαντον εγω ηθελα να θίξω επειδή μερικοι εδώ όπως ο Δημήτρης επειδη εχει επαφές με αντιπροσώπους οτι τον καταλαβαινω τον σχετικό φόβο να το πω καπως ετσι
καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά ο "φόβος" είναι αδικαιολόγητος.
άλλωστε ποτέ δεν "αποκλείουμε" μάρκες, παρά μόνο μοντέλα.. όποιος το κάνει αυτό, (να αποκλείει ολόκληρη μάρκα δλδ), εκτός από γραφικός δείχνει και πόσο άσχετος είναι.

άλλωστε ποτέ δεν "αποκλείουμε" μάρκες, παρά μόνο μοντέλα. ...
Και αυτό ακόμα σχετικό είναι.Το οτι παιζει κάτι καλά στο δικό μου σύστημα,στο δικό μου χώρο,στα δικά μου αυτιά,ακόμα και στα δικά μου μέσα είτε είναι βινύλια,είτε cd είτε αρχεία,
δεν σημαίνει ότι θα παίξει καλά στο χώρο του Σπύρου ή του Βλαντ.Όπως και το αντίθετο.
Άρα και το θάψιμο αλλά και οι διθύραμβοι σχετικοί είναι.
Προσωπικά η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι στο χόμπι μας ισχύει πάνω απ'όλα η φράση "μεγάλη μπουκιά φάε" και το μόνο που δεν χωράει είναι οι αφορισμοί και οι υπερβολες....

• Like
Reactions: vlad66
Και αυτό ακόμα σχετικό είναι.Το οτι παιζει κάτι καλά στο δικό μου σύστημα,στο δικό μου χώρο,στα δικά μου αυτιά,ακόμα και στα δικά μου μέσα είτε είναι βινύλια,είτε cd είτε αρχεία,
δεν σημαίνει ότι θα παίξει καλά στο χώρο του Σπύρου ή του Βλαντ.Όπως και το αντίθετο.
Άρα και το θάψιμο αλλά και οι διθύραμβοι σχετικοί είναι.
Προσωπικά η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι στο χόμπι μας ισχύει πάνω απ'όλα η φράση "μεγάλη μπουκιά φάε" και το μόνο που δεν χωράει είναι οι αφορισμοί και οι υπερβολες....
Καλά πολλά μπορούν να μπουν στην εξίσωση.
Άλλος μπορεί να ακούει με κόρνες ,άλλος με soft dome και άλλος με ribbon .. Χαμηλότερα μπορεί να έχουμε γουφερ αλουμινίου ή paper cones κλπ κλπ.
Οπότε κάτι που μπορεί να ακούγεται σαν κατσαρόλα στις κόρνες,στο soft dome μπορεί να ακουστεί πιο ισορροπημένο αφού από τη φύση του είναι σκοτεινότερο.
Το σύστημα αλλάζει χαρακτήρα και από χώρο σε χώρο όπως είπες και δεν μιλάμε για διαφορετικά συστήματα.
Όταν ήμουν Αθήνα με τα ίδια μηχανήματα είχα όγκο δεν είχα αέρα..Τώρα έχω αέρα δεν έχω όγκο.

Όλα αυτά είναι γνωστά και μέσα στο παιχνίδι.
Εδώ όμως λέμε άλλο πράγμα...Να είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε και να λέμε αυτό που ακούμε χωρίς τον φόβο να μας την πέσει ο κάθε αντιπρόσωπος ή ο κάθε αντιπρόσωπος του αντιπροσώπου επειδή και καλά δυσφημίζουμε κάποιο προϊόν επειδή δεν το ξεπροβοδίζουμε με δάφνες. 😉

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί οι αντιπρόσωποι θίγονται με τις αρνητικές κριτικές προϊόντων που σήμερα αντιπροσωπεύουν και αύριο όχι... δικά τους δημιουργήματα είναι τα προϊόντα που πουλάνε...???
εδώ αν κάνεις αρνητική κριτική σε όποιο προϊόν και τη διαβάσει η κατασκευαστής (ο σωστός να το πω και αυτό) θα "τρέξει" να μάθει από σένα τι δεν σου άρεσε και τι μπορεί να κάνει για να διορθώσει το δημιούργημα του πάντα με ευγένεια και ευχαρίστηση στην όποια πρόταση βελτίωσης. Οι έμποροι τι ζόρι τραβάνε δε καταλαβαίνω αφού μετά από χρόνια θα αντιπροσωπεύουν άλλα προϊόντα. Βρε άσε να κουρεύονται (με το συμπαθιο) και γράψτε ότι θέλετε να βελτιωθούμε οι υπόλοιποι.

Δεν έχω καταλάβει ακόμη αν πρέπει να τα γράψω έξω από τα δόντια να το καταλάβουν όλοι ότι υπάρχουν προϊόντα εκεί έξω που δεν δικαιολογούν το κόστος τους και πραγματικά μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ η να τα γράφω με μισόλογα και να το καταλαβαίνουν μόνο με όσους μιλώ στο τηλέφωνο η μου στέλνουν πμ για εξηγήσεις Παρακαλώ ενημερώστε με.

• Like
Δεν έχω καταλάβει ακόμη αν πρέπει να τα γράψω έξω από τα δόντια να το καταλάβουν όλοι ότι υπάρχουν προϊόντα εκεί έξω που δεν δικαιολογούν το κόστος τους και πραγματικά μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ η να τα γράφω με μισόλογα και να το καταλαβαίνουν μόνο με όσους μιλώ στο τηλέφωνο η μου στέλνουν πμ για εξηγήσεις Παρακαλώ ενημερώστε με.
Το πρώτο.

Μην εχεις την εντυπωση οτι υπαρχει κανεις που δεν το ξερει............