Το chat του δικάναλου

Κάτι γίνεται εδώ, αλλά με αγχώνει ιδιαίτερα το ότι πρέπει να πλησιάσεις τόσο στην κεφαλή για να την δεις:

View attachment 212593

και δεν βλέπω πως θα μπορούσες να δεις το προφίλ της.
Ίσως αν αφαιρείται το διάφανο πλαστικό του μικροσκοπίου.
Δημήτρη θα τα κοιτάξω σήμερα με πιο καθαρό μυαλό ,είναι κάτι εντελώς άγνωστο για εμένα .
Το διάφανο πλαστικό είναι κενό απο μέσα,ευτυχώς για να μην ακουμπάει η ακίδα στο μικροσκόπιο .
Τώρα αν καταφέρω και δω το προφίλ της είναι ένα θέμα …Για όλα τα υπόλοιπα νομίζω ότι κάνει δουλειά .

Δημήτρη θα τα κοιτάξω σήμερα με πιο καθαρό μυαλό ,είναι κάτι εντελώς άγνωστο για εμένα .
Το διάφανο πλαστικό είναι κενό απο μέσα,ευτυχώς για να μην ακουμπάει η ακίδα στο μικροσκόπιο .
Τώρα αν καταφέρω και δω το προφίλ της είναι ένα θέμα …Για όλα τα υπόλοιπα νομίζω ότι κάνει δουλειά .
σε τι headshell είναι η Grado σου;;

Απο το μαυρο πλαστικο οπου ειναι τα πινς , τη διαμετρο του βισματος στο σημειο που ακουμπα στο headshell και το χερουλι.
Πιθανον να ειναι αυτο που πουλαει και η audio-technica ( AT-HS1 Κινεζικο), ή καποιο απο τα πολλα αλλα Κινεζικα.
Δες αυτα τα σημεια σε ενα απο τα original σου.

Last edited:
micro line είναι η 540ML αλλά και όλες οι ML
Τώρα που λες για ML. Βρήκα σε μια αγγελία μια ΑΤ33ΜL, την πρώτη Microline Audio Technica, υποτίθεται σε καλή κατάσταση και την ερωτεύθηκα (μη γελάσετε) από το υπέροχο ντιζάιν και την περιγραφή του cantilever και του διαμαντιού (Microline Ridge και cantilever απο επιχρυσωμένο βηρύλλιο). Δίστασα λίγο επειδή φοβήθηκα να πάρω μεταχειρισμένη κεφαλή και πουλήθηκε. Τώρα χαζεύω τις αγγελίες από Ιαπωνία και λογαριάζω δασμούς...

Εχεις και μια πληγη απο την απωλεια της "χρυσης" GLIDER
Η Glider υπάρχει ακόμη! την έχω βάλει 3 φορές αγγελία στο ebay, 3 φορές πουλήθηκε, και κανεις απο τους 3 αγοραστές δεν την πληρωσε! Λες και είναι στοιχειωμένη.

Ισως να θελει να μεινει μαζι σου ?
Το ιδιο περιπου επαθα οταν ηθελα να πουλησω την empire mc1000 μετα την αναβαθμιση απο τη ΒΕΝΖ. Οταν την εστρωσα καλα, χαρηκα που δεν πουληθηκε.

Ισως να θελει να μεινει μαζι σου ?
Θα την κρατούσα αν ήταν χαμηλής στάθμης, αλλά δεν είναι. Τώρα ψάχνω την πιο κατάλληλη ΑΤ33 για να ταιριάζει στις ρυθμίσεις με την μονοφωνική ΑΤ33 Anniversary.

Ναι, ειδα απο φωτογραφιες σου οτι ειναι υψηλοεξοδη (y)
........... οπως και μια ACE που ειχες ;

σε τι headshell είναι η Grado σου;;
Σε ένα tonar ,το έχω περισσότερο για να την ακούω για λίγο για να μην έχω θέμα με την ανάρτηση .
Σκέφτομαι κάποια στιγμή να την βάλω στο EAT .

• Like
Reactions: vlad66
Δεν ειναι δικη μου η ΑΤ . Απο το διαδυκτιο ηταν η φωτογραφια :)
Τώρα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε μια ΑΤ33-ΜL μεταχειρισμένη απο Ιαπωνία, και μια AT33-EV απο το Thakker. Έρχονται στα ίδια λεφτά, η πρώτη Microline μεταχειρισμένη με το cantilever όλο φρου φρου κι αρώματα, η δεύτερη ελλειπτική, καινούρια, με αλουμινένιο cantilever.