Θρησκος
AVClub Addicted Member
Μπορει ομως να συμβει και το αντιθετο δηλαδη μακροχρονια να συνηθισουμε τον ηχο και να "ψαχνομαστε"ννοείται ότι οι διαφορές αυτές είναι πολύ μικρές. Γι' αυτό και απλά με τις πρώτες εντυπώσεις, με σύντομη ακρόαση μπορούμε πολύ εύκολα να ξεγελαστούμε. Μόνο η μακροχρόνια ακρόαση μπορεί να μας δώσει κάποια βεβαιότητα.
Εχει ελεγχθει η πολικοτητα;Έχω απορρίψει όλα τα καλώδια ρεύματος που έφερε στο σπίτι φίλος αντιπρόσωπος για δοκιμή με τα ενεργά ηχεία μου.
Και όμως έπαιζαν όλα πολύ ωραία και πολύ γλυκά συγκρινόμενα με το απλό, το μαύρο ηλεκτρικό Chuco-IEC.
Και πώς να μην τα απορρίψω. Όταν σε event που έχω ηχογραφήσει ο ίδιος και γνωρίζω τη φωνή του άλλου που τραγουδάει, ότι γκαρίζει, είναι δυνατόν να τον ακούω μελιστάλαχτο;
Γίνονται αυτά τα πράγματα;![]()
Δεν εχω καλες αναμνησεις απο το Millenium 6000.Απο τα πιο μαλακοηχα καλωδια που εχω ακουσει.Διπλα του τοτε,το παμφθηνο ασημενιο Deskadel ηταν βασιλιας σε καθαροτητα,διαφανεια και ρυθμο.Ο λόγος ενα καλωδιο με παράξενη ονομασία απο τα παλιά, yamamura millennium 5000. Το άκουσα σε μια δοκιμη την Τριτη του Πάσχα και την Τετάρτη το είχα κάνει τράμπα με το Project debut iii της κόρης μου (sorry Vlad)
Oπου και να το τοποθετούσα εκανε διαφορά αλλα στο σημείο που κάνει την πιο ουσιαστική διαφορά είναι ανάμεσα στο dac και τον προ, ανοίγοντας διάπλατα τη σκήνη και δίνοντας μια άλλη ζωντάνια στις μεσουψηλές. Πραγματικά εδωσε μια μεσαία που εχω πολλα χρόνια να ακούσω. Αν το ψάξω πάρα πολύ το μοναδικό αρνητικό είναι μια απειροελάχιστη μείωση στο βάθος του χαμήλου του τελικά μπορεί να είναι και καλύτερος έλεγχος.