πιθανόν να φτάνει η βδομάδα..Ακούω..
24 γυρίζω, 25 πάω Σίφνο για δουλειά.
Αποπ Σάββατο 28 και μετά είμαι μαζί σου…
Όχι για πολύ όμως, για καμια βδομάδα.![]()
Υπαρχει υπαρχειΩ ρε κουμπάρε… μακρυά μου πέφκεις…
Κανένας χωρκανός δεν υπάρχει με τόρνο;![]()
international headshell έχει, παλιού τύπου.. στην ουσία το sl 23 είναι το αδερφό μοντέλο του sl 2000 που ήταν DDΚαλησπέρα και χρόνια πολλά, μήπως βρίσκεται σε κάποιο μέλος headshell της Technics ή παρόμοιο για να υο προσαρμόσω σε Technics sl23;
Πρέπει να ανοίξω αγγελία;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσφέρει αυξημένες δυνατότητες online streaming από υπηρεσίες και καλύτερη συνδεσιμότητα και είναι φθηνότερο από το WiiM Pro+ το οποίο έχει τις ίδιες δυνατότητες streaming και σύνδεσης, αλλά καλύτερο front end, DAC και αναλογικό στάδιο εξόδου.
δίκοπο μαχαίρι... σοκαριστικές λεπτομέρειες είναι και ο θόρυβος επιφανείας της ακίδας στον δίσκο που με ακουστικά τον ακούω , από τα ηχεία όχι..Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή την ζωή.
Πάντως νομίζω ότι όταν θέλεις να ακούσεις σοκαριστικές λεπτομέρειες από μια ηχογράφηση, χρησιμοποιείς ακουστικά.
Και μόνο ότι βγάζει από την εξίσωση τον χώρο σου , είναι καθοριστικής σημασίας.
Ρε Vlad, μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινομαστε1). δίκοπο μαχαίρι... σοκαριστικές λεπτομέρειες είναι και ο θόρυβος επιφανείας της ακίδας στον δίσκο που με ακουστικά τον ακούω , από τα ηχεία όχι..
2).η εξίσωση του χώρου να βγεί;; και αν είναι καλός και περιποιημένος ο χώρος;;
3).......τουλάχιστον έτσι όπως ήταν η διάταξη τις 2 φορές που τον επισκεύτηκα για ακρόαση.
αν αλλάξει την διάταξη στα Focal, μάλλον θα κουνήσουν για τα καλά το μαντήλι στα ακουστικά των 1000+€
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.