Δεν ξέρω πως, αλλά το advance παίζει YouTube από το iPhone..Άνοιξε το youtube και στείλε τον ήχο μέσω airplay στο Advance. Thank me later.
Δεν ξέρω πως, αλλά το advance παίζει YouTube από το iPhone..
View attachment 245439
100% σίγουρο, σε άλλη είσοδο είναι το SMSL , σε άλλη το advance...
Παραείναι έξυπνο το iPhone μου φαίνεται... δεν μπορώ να το "ακολουθήσω"....
Και όσο ακούω το advance, τόσο νομίζω ότι παίζει καλύτερα από το SMSL..
Και δεν νομίζω να έχει καλύτερο dac.. μη τρελαθούμε τώρα...
Αν ισχύει (το ότι παίζει καλύτερα το advance) , αδικείται το SMSL από τα κινητά όταν αυτά είναι streamers..
Τώρα στην περίπτωση που το iPhone στέλνει YouTube στο advance, ποιό είναι το streamer ;;;
Εδώ σας θέλω...
Χμ... πολύ σωστά..To SMSL παίζει με τη συμπίεση αναγκαστικά του Bluetooth, ενώ streamer στην περίπτωση του Airplay είναι το iPhone. Πως το ξέρεις θα μου πεις. Απλά πράγματα. Αν κλείσεις το Youtube σταματάει η αναπαραγωγή.
Το advance δεν έχει τη συμπίεση του Bluetooth και το τσιπάκι το WM8740 που έχει, μια χαρούλα είναι.
Χμ... πολύ σωστά..
όταν παίζει youtube και σβήσω την οθόνη, πάει ο ήχος...
όταν παίζει spotify και σβήσω την οθόνη, αυτό συνεχίζει να παίζει.. καλά το κατάλαβα ;;
και η επόμενη ερώτηση.. αν το youtube ήταν premium και έσβηνα την οθόνη, θα σταμάταγε η αναπαραγωγή ;;
τελικά θα μου βρεις μια αιτία να το επιστρέψω ;;;![]()
Ολο αχ και Μπαχ εισαι!Κάτι έχω πάθει και τις τελευταίες 2 μέρες στην δουλειά ακούω μόνο Βιβάλντι και λίγο Μπαχ...
Οι φίλοι μου αναρωτιούνται αν έπαθα κάτι και γω τους λέω ότι υποπτεύομαι βουντού....
Ζαγγ,,,, μολόγα..!!!!!
Εσύ φταις ;;;;;;
Ναι. Με το Youtube premium έχει επιλογή background music. Επομένως μπορείς να έχεις σβηστή την οθόνη σε αυτή την περίπτωση.
Στο spotify, επειδή έχει spotify connect μπορείς να έχεις σβηστή την οθόνη.
Τώρα αν θέλεις να κάνεις και log out αλλά αυτό να συνεχίσει να παίζει, άνοιξε το app της Advance, πήγαινε στην οθόνη αναπαραγωγής και θα σου δείχνει ότι είναι στο spotify. Πάτα απλώς το play. Θα συνεχίσει να παίζει. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι, πάει και καιρός... .
Αιτία για να το επιστρέψεις; Ναι. Δεν έχει Tidal connect που όπως το κόβω θα είναι το επόμενο που θα δοκιμάσεις.
Θα τον φέρω εγώ πάλι (vlad) στο σωστό δρόμο με twisted sister και quiet riot βρήκα κάτι κόπιες μοναδικές από Ισπανία. Θα τις ανεβάσω σε λίγο.
Κάτσε γιατί βραχυκύκλωσα πολύ σοβαρά να βγάλω την κιθάρα από τον ενισχυτή μη κάψω κάμια λυχνια ισχύος.το είδος του "power metal" που αντιπαθώ κυριολεκτικά (δεν μπορώ καν να το ακούσω έστω για λίγα λεπτά)
δεν το κατατάσσω καν στο heavy , το θεωρώ "φλωρομέταλ"... σόρυ Μήτσε, δεν είναι όλα τα μουσικά γούστα ίδια....
1000 φορές Βιβάλντι όπως καταλαβαίνεις......![]()
Μπράβο τώρα σε αναγνωρίζω και πάλι, λοιπόν με συνταγή ιατρού για κάθε 1 ώρα Vivaldi τουλάχιστον 5 λεπτά metalεκεί που έκαναν την ανάγκη τους οι Judas priest φύτρωσαν οι αμερικάνοι...............
![]()
Κοίτα τι ακούω αυτή την στιγμή...Μπράβο τώρα σε αναγνωρίζω και πάλι, λοιπόν με συνταγή ιατρού για κάθε 1 ώρα Vivaldi τουλάχιστον 5 λεπτά metal
Κάτι έχω πάθει και τις τελευταίες 2 μέρες στην δουλειά ακούω μόνο Βιβάλντι και λίγο Μπαχ...
Οι φίλοι μου αναρωτιούνται αν έπαθα κάτι και γω τους λέω ότι υποπτεύομαι βουντού....
Ζαγγ,,,, μολόγα..!!!!!
Εσύ φταις ;;;;;;
Τι να κανωμεν...θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι της καλύτερης ηχητικής ποιότηταςΕδώ θα σας στεναχωρήσω για 2 λογους
1. Αν βρεθεί αρχείο καλύτερο από το δικό μου, το δικό μου πάει στον κάδο, και το αντίθετο.
2. Αν το ριπ κάποιας επανέκδοσης είναι καλύτερο αντικαθίσταται και παλι.
Στα περίπου 15 Τ μουσικής δεν θυμάμαι στα σίγουρα ποιο είναι ποιο μόνο ότι είναι η καλύτερη ηχητικά έκδοση.
Τι να κανωμεν...θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι της καλύτερης ηχητικής ποιότητας![]()
Τι να το επιστρέψεις ρε μάστορα..τι να το κάνω.... κράτα το οσο θέλεις.τελικά θα μου βρεις μια αιτία να το επιστρέψω ;;;![]()
Ποτέ....ΔΕΝ μου αρέσει.ξεκίνα να ακούς κλασική να κάνουμε σωματείο.....![]()
Δοκίμασες να ακούσεις Μπαχ; Για κάποιο λόγο η Τέχνη της Φούγκας συναρπάζει τους...ροκάδεςΠοτέ....ΔΕΝ μου αρέσει.
Έχω κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν ,με χαρακτηριστική αποτυχία.
Δεν μιλάμε για ποπ- κλασσική.
Ίσως με ριξαν στα βαθιά και ..σκιαχτικα
Δεν έχω κανένα λόγο να βασανίζω τα αυτιά μου και το μυαλό μου με κάτι που δεν είναι του γούστου μου.
Γιατί??
Για να πουλάω στυλ,την στιγμή που ΔΕΝ είναι το στυλ μου??
Όπως έχω φίλο που άρχισε να ακούει τζαζ ,για να είναι ανεβασμένος μουσικά (και καλά)
Πολύ καλά κάνουν και ακούνε κλασική και τζαζ όσοι αρέσκονται στα είδη αυτά , πολύ καλά κάνω και γω που ακούω Cure και Τρύπες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.