Το chat του δικάναλου

Που έχεις τον Βλαδίμηρο και τι του έχεις κάνει! 😂

Δεν πήγα διακοπές = Denafrips pontus ii

Το καινούργιο pontus το έχω βάλει και εγώ στο μάτι αλλά μόνο αν κάψω και εγώ τις διακοπές μου θα το πάρω.
Βέβαια στη δοκιμή μόνο με streaming θα μπορέσουμε να παίξουμε, σιγά μη στήνουμε πάλι τα samba. Εκτός αν έχεις εσύ ορέξεις 😂

Αυτό το Tidal που βλέπω δεν είναι connect ;;;

View attachment 245452

Και αν δεν είναι, ποιά η διαφορά τους ;;;

Υπόψη ότι είμαι υπό στενή παρακολούθηση , από 2 μεριές μάλιστα... θα με στείλουν στο πυρ το εξώτερον αν κάνω την παραμικρή κίνηση περαιτέρω στα ψηφιακά...

Γι'αυτό ρωτάω από καθαρή περιέργεια....

Κατ' αρχήν το microstreamer αυτό, και μόνο για να παίζεις ιντερνετικό ραδιόφωνο και spotify, και για το είδος του έχει και αξιοπρεπή ήχο, είναι μια χαρά.

Άσε που αν θέλεις τώρα μπορείς να το επεκτείνεις σε multiroom το πράγμα.

Το tidal connect είναι σαν το spotify connect. Δηλαδή δεν χρειάζεται να το τρέχεις μέσα από άλλο app όπως εδώ και να υπόκεισαι αναγκαστικά σε χρήση διαφορετικού interface, συνήθως χειρότερου. Επίσης στο συγκεκριμένο, δεν υποστηρίζεται με κανένα τρόπο ο ήχος υψηλής ανάλυσης του Tidal.

Για πείτε ρε παλικάρια... επιτέλους βρήκα κουράγιο να τσεκάρω λίγο τα HiFi του πατέρα, το πικάπ μοιάζει νεκρό στις 33 στροφές, ενώ γυρνάει κανονικά στις 45. Είναι εύκολη επισκευή λέτε;

IMG_0405.jpeg

Καλησπέρα, καλή χρονιά!

Έχω το ίδιο πικάπ, είναι πολύ καλό και εύκολο στο σέρβις του. Πρέπει να λιπάνεις με wd40 τα τριμεράκια για τις 33 και τις 45 στροφές. Για να το κάνεις πρέπει να βγάλεις το πλατό με τον ιμάντα και να το γυρίσεις ανάποδα και να βγάλεις την ξύλινη βάση. Θα δεις μια πλακέτα, τα τριμεράκια είναι αυτά που φαίνονται στα άσπρα βέλη στη φωτο που σου στέλνω που είναι από το vinylengine

Attachments

• Technics sl23 turntable 003_LI (1).jpg
    Technics sl23 turntable 003_LI (1).jpg
    178.2 KB · Views: 20
  • Love
Reactions: Maestro
Επίσης πρέπει να λιπάνεις το πηγάδι, ξεβιδώνοντας μια βίδα που έχει όπως φαίνεται στη φωτο

Attachments

• 015_LI.jpg
    015_LI.jpg
    92.6 KB · Views: 12
  • Technics sl23 turntable 005_LI.jpg
    Technics sl23 turntable 005_LI.jpg
    184.5 KB · Views: 12
  • Love
Reactions: Maestro
Δοκίμασες να ακούσεις Μπαχ; Για κάποιο λόγο η Τέχνη της Φούγκας συναρπάζει τους...ροκάδες

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Όταν ξεκουφαθω, θα το παλαιψω για μια ακόμη φορά.

Είμαι με αρκετά βαριά βρογχίτιδα και , ειδικά από το αριστερό αυτί,δεν ακούω τίποτα .
Μαγγιες,του στυλ "δεν παω στον γιατρό,μια χαρά είμαι".
Πάρε τώρα 6 διαφορετικά φάρμακα ανοητε και θεωρουμαι τυχερός που γλύτωσα από καμμιά πνευμονία .😵‍💫

Που έχεις τον Βλαδίμηρο και τι του έχεις κάνει! 😂

Το καινούργιο pontus το έχω βάλει και εγώ στο μάτι αλλά μόνο αν κάψω και εγώ τις διακοπές μου θα το πάρω.
Βέβαια στη δοκιμή μόνο με streaming θα μπορέσουμε να παίξουμε, σιγά μη στήνουμε πάλι τα samba. Εκτός αν έχεις εσύ ορέξεις 😂
Αποφάσισε να ασχοληθεί με ψηφιακά και χάθηκε στη μετάφραση.😂
Το κόψιμο των διακοπών μου δεν ήταν δική μου επιλογή.🥲
Μετά από 4 μήνες 24/7 έχω ορέξεις για τα πάντα :p

• Haha
Reactions: Tzimisce and vlad66
Ποτέ....ΔΕΝ μου αρέσει.
Έχω κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν ,με χαρακτηριστική αποτυχία.
Δεν μιλάμε για ποπ- κλασσική.
Ίσως με ριξαν στα βαθιά και ..σκιαχτικα 😆
Δεν έχω κανένα λόγο να βασανίζω τα αυτιά μου και το μυαλό μου με κάτι που δεν είναι του γούστου μου.
Γιατί??
Για να πουλάω στυλ,την στιγμή που ΔΕΝ είναι το στυλ μου??
Όπως έχω φίλο που άρχισε να ακούει τζαζ ,για να είναι ανεβασμένος μουσικά (και καλά)
Πολύ καλά κάνουν και ακούνε κλασική και τζαζ όσοι αρέσκονται στα είδη αυτά , πολύ καλά κάνω και γω που ακούω Cure και Τρύπες.
αγαπάμε Cure και Τρύπες !!

και γω έτσι έλεγα μέχρι πρόσφατα.. μετά για κάποιον λόγο άρχισε να μου αρέσει ΚΑΙ η κλασική μουσική.

το ίδιο έπαθε και ο Κουν... έφυγα στις 01:00 από το σπίτι του, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από το πικάπ τους πλανήτες που μου χάρισε ο Ζαγγ ....
πρέπει να ακούσαμε τον δίσκο με 3 κεφαλές ;;;
αν κάνω λάθος, με 2 σίγουρα !!

Κώστα, σε ευχαριστώ ακόμα μία φορά για τους δίσκους !!

Κατ' αρχήν το microstreamer αυτό, και μόνο για να παίζεις ιντερνετικό ραδιόφωνο και spotify, και για το είδος του έχει και αξιοπρεπή ήχο, είναι μια χαρά.

Άσε που αν θέλεις τώρα μπορείς να το επεκτείνεις σε multiroom το πράγμα.

Το tidal connect είναι σαν το spotify connect. Δηλαδή δεν χρειάζεται να το τρέχεις μέσα από άλλο app όπως εδώ και να υπόκεισαι αναγκαστικά σε χρήση διαφορετικού interface, συνήθως χειρότερου. Επίσης στο συγκεκριμένο, δεν υποστηρίζεται με κανένα τρόπο ο ήχος υψηλής ανάλυσης του Tidal.

δεν κατάλαβα πολλά, αλλά οκ.....

αγαπάμε Cure και Τρύπες !!

και γω έτσι έλεγα μέχρι πρόσφατα..

το ίδιο έπαθε και ο Κουν... έφυγα στις 01:00 από το σπίτι του, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από το πικάπ τους πλανήτες που μου χάρισε ο Ζαγγ ....
πρέπει να ακούσαμε τον δίσκο με 3 κεφαλές ;;;
Περαστικά και στους δυό σας🤣
Σε λίγο θα σας αρέσουν και τα θρακιώτικα 😝

• Haha
Reactions: vlad66
δεν κατάλαβα πολλά, αλλά οκ.....

Για να δουλέψεις το tidal με το advance πρέπει να το κάνεις μέσα από το app του advance και όχι απ' ευθείας από το app του tidal. Αυτό είναι μειονέκτημα.

Μπορείς να προσθέσεις κι άλλα τέτοια streamer σε άλλα μηχανήματα και να τα ελέγχεις από το ίδιο app. Έτσι μπορείς να έχεις πολλά μηχανήματα (άρα και χώρους) που θα παίζουν μουσική, είτε ανεξάρτητα είτε συγχρονισμένα μουσική.
Επειδή χρησιμοποιεί app (και chipset προφανώς) της LinkPlay, έχεις αρκετές επιλογές στα μηχανήματα αυτά, από διάφορους κατασκευαστές.

Αν ας πούμε μπεις στο τριπάκι να πάρεις κάποιο WiiM που είναι πολύ της μόδας, το advance θα μπορείς να το ελέγχεις από το ίδιο app και να το εντάξεις στο ίδιο οικοσύστημα.