Το chat του δικάναλου

Πρόσφατα έβαλα παραπάνω βάρος στην 110 πάνω στον Ittok/2 και άκουσα μουσική από δίσκους Ελληνικής κοπής που σε διάφορα συστήματα δικά μου και άλλων, ξύριζαν με 'παραδοσιακό' τρόπο.
Η αλήθεια είναι ότι σε made in USA έπαιζαν καλύτερα.(δανεισμός).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φοβερός δίσκος ,παρ όλα ταύτα.

Τρεις ώρες δυνατής νεροποντής που έτρεξα στο ήμισυ , είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή της digea στα γύρω νησιά (πήρα τηλ) ,ενώ το ίντερνετ κάνει διακοπές όπως πάντα ..
Μετά μας λένε ότι ζούμε στο σκοτάδι.
Φίλος μου αγόρασε νέο CD-Pl των 2.500 ευρώ επειδή έχει πολλά αντιγραμμένα μέσω CD-Rec 1x 1 ...και 'διορθώνει' ακόμα και σε καινούρια.

Για πείτε ρε παλικάρια... επιτέλους βρήκα κουράγιο να τσεκάρω λίγο τα HiFi του πατέρα, το πικάπ μοιάζει νεκρό στις 33 στροφές, ενώ γυρνάει κανονικά στις 45. Είναι εύκολη επισκευή λέτε;

View attachment 245466
πες μου το τρόπο να βρω και των το κουράγιο...
υπάρχει πολύ υλικό σε ανοικτού τύπου ταινία..

Πες του να τα ριπάρει accurately να τελειώνει. Όσο ακόμα διαβάζονται... δεν θα διαβάζονται για πάντα.
έχει ριπάρει,όπως και εγω μέσω EAC κυρίως,και άλλες μηχανές,αλλά το 1x1 είναι κλώνος.
Έχω cd κλώνο από το 97 και παίζει απίστευτα, ενώ καινούργια σκιπάρουν... προσεγμένα και πεντακάθαρα.
Αν θέλει κάποιος να αποκτήσει cd-θηκη είναι ευκαιρία...στις μέρες μας, μου θυμίζει εποχές που τα καφάσια ήταν τίγκα στους δίσκους περίπου 1993, αλλά σημασία έχει το σύστημα ανάγνωσης και ειδικά ο φακός απ' ότι φαίνεται πως επιδρούν στην ανακλαστική επιφάνεια των cd

έχει ριπάρει,όπως και εγω μέσω EAC κυρίως,και άλλες μηχανές,αλλά το 1x1 είναι κλώνος.
Έχω cd κλώνο από το 97 και παίζει απίστευτα, ενώ καινούργια σκιπάρουν... προσεγμένα και πεντακάθαρα.
Αν θέλει κάποιος να αποκτήσει cd-θηκη είναι ευκαιρία...στις μέρες μας, μου θυμίζει εποχές που τα καφάσια ήταν τίγκα στους δίσκους περίπου 1993, αλλά σημασία έχει το σύστημα ανάγνωσης και ειδικά ο φακός απ' ότι φαίνεται πως επιδρούν στην ανακλαστική επιφάνεια των cd
πώς αντιδρούν,αντί πως επιδρούν...

Παζαρευω ένα project 5.1 σε πολύ καλή τιμή από Ιταλία, χωρίς βραχίονα. Μου αρέσει πολύ οπτικά το έχει ακούσει κανείς?

Το έχω ακούσει, δεν ενθουσιάστηκα, του λείπει λεπτομέρεια και "φωνάζει" λίγο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έφταιγε το πλατό, ο βραχίονας ή ο συνδιασμός.
Ένα Rega ίδιας τιμής του ρίχνει στα αφτιά.

Το έχω ακούσει, δεν ενθουσιάστηκα, του λείπει λεπτομέρεια και "φωνάζει" λίγο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έφταιγε το πλατό, ο βραχίονας ή ο συνδιασμός.
Ένα Rega ίδιας τιμής του ρίχνει στα αφτιά.
Το ίδιας τιμής ξανασκέψου το δεν έγραψα πόσο ;)

• Like
Reactions: Tzimisce
Δεν ξέρω την τιμή που το βρήκες, αν το βρήκες 50€ αξίζει ακόμη και σαν διακοσμητικό. :ROFLMAO:
Είναι που είστε από πάνω μου και με προσέχετε λίγο πριν πατήσω το κουμπί και δώσουμε τα χέρια (έστω και virtually) μια πολύ καλύτερη προσφορά έσκασε στο τραπέζι, δεν αποκαλύπτω πιο πικαπ μιας και το ξέρω καλά γιατί το είχα και το έδωσα. Θα μου πάρει λίγο καιρό να μαζέψω τα απαραίτητα γιατί είναι μακρυά από το αρχικό μου budget αλλά είμαι σε πολυ καλό δρόμο.

• Wow
Reactions: vlad66
Χτύπησα 4 προστατευτικά με 6€ (VAT & shipping) από Κίνα, τα οποία είναι του κ@λου τα 9μερα και θα το παλέψω με λίμες, κόφτες και ότι άλλο μπας και κάνω δουλειά....

Τα προστατευτικά ήρθαν και άρχισα τις μετατροπές...

IMG_20250124_235112.jpg

IMG_20250124_235122.jpg

Ευελπιστώ να μην πετάξω στα σκουπίδια ούτε ένα....

Σαν πολύ εύκολο μου φάνηκε...

Όχι όμορφο, αλλά σαν να κάνει δουλειά τελικά...

IMG_20250125_000243.jpg

IMG_20250125_000302.jpg

Φυσικά ακίδα δεν υπάρχει, οι δοκιμές γίνονται με την κουρεμένη...

IMG_20250125_000334.jpg

IMG_20250125_000410.jpg

Αν υπήρχε ακίδα δεν βλέπω να μπορεί να ακουμπήσει κάπου..
Το παιδεύω έτσι, το παιδεύω αλλιώς, το ζορίζω, μόνο που δεν το χτυπάω..
Νομίζω το κατάφερα.. άσχημο αλλά λειτουργικό.

Το 2ο ίσως βγει πιο όμορφο...

Τα αφρολεξάκια αγκαλιάζουν απαλά το σώμα της γεννήτριας, δεν ακουμπάνε το πλαστικό της ακίδας και το προστατευτικό δεν πέφτει όσο και να ..τινάζω την κεφαλή.

IMG_20250125_013012.jpg

Τα 2 δεξιά θα τα κρατήσω για μελλοντική χρήση.

Η Benz Ace είναι μεγάλη γκουμούτσα, δεν μπορεί να δεχτεί το προστατευτικό..
Καλά κάθεται εκεί στο κουτί της.....

IMG_20250125_013606.jpg

🤣🤣 Καλά το λέω εγώ μετά την πτώση της goldring. Τα καλύτερα προστατευτικα είναι τα κουτάκια τους:ROFLMAO:
Έλα που θέλω ομως να τις βλέπω.

Να παρετε διαφανη κουτακια και να τις βλεπετε κυριε :LOL:

View attachment 246184
Τα τρυπατε και για δυο κεφαλες αν θελετε.........

αυτά είναι για μεταφορά όταν δεν υπάρχει συσκευασία της κεφαλής.. την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά φυσικά.