Το chat του δικάναλου

Αξιοπρεπέστατο ήχο μεν, αλλά όχι Hi-Fi ήχο δε.

Άσε που τα tribit παίζουν καλύτερα... :p
Τώρα μας εξαΰλωσες😄
Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοιο πόνο.🤪
Και πόσο κάνουν για να έχουμε ένα μελλοντικό πλάνο?

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Πόσο δίκιο έχεις!

Σήμερα κατάφερα να κάνω τα ATC του Vlad,να παίξουν χειρότερα από την προηγούμενη φορά με τους Ramones 😁
Πως????
Πολύ απλά,τα έβαλα να παίξουν Sex pistols από Spotify.
Διπλό το κακό δηλαδή 😄😄
Κάνα 30αρι δευτερόλεπτα αντέξαμε βέβαια,αλλά απορώ πως άφησαν να κυκλοφορήσει τέτοια παραγωγή.
.......
Ώ! Συνακροάσεις! :)
Χαίρομαι!!! 🕺 🕺 🕺 👯‍♂️ 👯‍♀️

• Love
Reactions: vlad66 and mdvq
Λογικό, αν ακούς τέτοιες ηχογραφήσεις, ακόμη και το μεγαφωνάκι του PC θα ακούγεται καλύτερα.
Που σηκώνει και την αναβάθμιση με το κοφτάκι. χωρίς να φοβάσαι μη χαλάσεις τίποτα.
Ρε πείτε ότι ζουλευετε και αφήστε τα σαπια.
Εμείς με sex pistols αντρωθηκαμε,με αυτούς θα αποθάνουμε (κοντά είμαστε 😁😁)

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Είσαι ο 1ος που εκτέθηκε :LOL: :p

Όχι για τα Tribit ( δεν τα έχω ακούσει ) , αλλά για το "... όχι Hi-Fi ήχο δε."

Έλα τώρα Βλαδίμηρε. Για να κάνεις ακρόαση με αξιώσεις, αφού οι εσύ ο ίδιος το παραδέχτηκες παλαιότερα ότι δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε κανονικό σύστημα.
Δεν έχουν ανάλυση αυτά ούτε διαφάνεια. Καλά είναι δε λέω, αλλά άμα περιμένεις να ακούσεις πιατίνι να σβήνει ή μικρές λεπτομέρειες στην ηχογράφηση.. δεν.

Last edited:
  • Like
Reactions: Tzimisce
Τώρα μας εξαΰλωσες😄
Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοιο πόνο.🤪
Και πόσο κάνουν για να έχουμε ένα μελλοντικό πλάνο?

Η earfun καριέρα έκανε με το uboom l. Ηχείο που εγώ έκανα γνωστό στο club.
Στη συνέχεια το uboom x έβγαλε, το οποίο δεν το είχε.. εν τέλει.
Η soundcore έχει πιο πλήρη προϊόντα.
Η tribit έχει επίσης πιο πλήρη γκάμα και αν θες το απόλυτο, βλέπεις το stormbox blast 2. Είναι μεγαλύτερο από το uboom x.
Επίσης βλέπεις και το lava, αν θέλεις μικρότερο bazooka style boom box.
Ειδικά τα tribit έχουν σαφώς πιο καθαρό ήχο.

• Like
Reactions: mdvq
Έλα τώρα Βλαδίμηρε. Για να κάνεις ακρόαση με αξιώσεις, αφού οι εσύ ο ίδιος το παραδέχτηκες παλαιότερα ότι δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε κανονικό σύστημα

Πες του τα μωρέ που ήρθε και μου τα έβαλε πάνω στα ATC και ήθελε να τα βάλουμε σε κόντρα!
Θα πάμε καμία ώρα να ακούσουμε κανένα μεγάλο Wilson και θα τα έχει στην τσέπη!😂

Έλα τώρα Βλαδίμηρε. Για να κάνεις ακρόαση με αξιώσεις,
Με την απόλυτη έννοια του όρου (ακρόαση με αξιώσεις) σε λίγα συστήματα μπορώ να κάνω.. (sic)!!

αφού οι εσύ ο ίδιος το παραδέχτηκες παλαιότερα ότι δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε κανονικό σύστημα.
Ναι βρε, όπου το "κανονικό σύστημα" πάει στην κατηγορία των ακροάσεων με αξιώσεις..
Για παράδειγμα, το Hi Fi σύστημα της κόρης μου , (πάνω κάτω το ξέρεις, από σένα πήρα τα mission), δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στα 2 earfün UBOOMX και δεν μπορώ να κάνω "ακρόαση αξιώσεων" εκεί..
Τονίζω τα 2 !
Όχι ένα μόνο του...

Δεν έχουν ανάλυση αυτά ούτε διαφάνεια. Καλά είναι δε λέω, αλλά άμα περιμένεις να ακούσεις πιατίνι να σβήνει ή μικρές λεπτομέρειες στην ηχογράφηση.. δεν.
Και όμως δεν ισχύει στο 100%
Μπορεί να μην κάνεις ακρόαση αξιώσεων, αλλά Hi Fi ήχο έχουν!

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις ακούσει σωστά στημένα 2 UBoomX...

Δεν ξέρω αν διάβασες στο νήμα για το ethernet switch του dim dim, με τα UBoomX έπεσα και έπιασα στο 100% τα χαρακτηριστικά της εγγραφής στο Tascam !

Στο μεγάλο σύστημα δεν μπορώ να ακούσω αρχεία γιατί βαριέμαι αφάνταστα την διαδικασία....

ΥΣ..
Πες μου ποιά μοντέλα από τις άλλες εταιρείες είναι στην τιμή του UBoomX για να πάρω μια ιδέα...
Με λινκ αν γίνεται..

Με την απόλυτη έννοια του όρου (ακρόαση με αξιώσεις) σε λίγα συστήματα μπορώ να κάνω.. (sic)!!

Ναι βρε, όπου το "κανονικό σύστημα" πάει στην κατηγορία των ακροάσεων με αξιώσεις..
Για παράδειγμα, το Hi Fi σύστημα της κόρης μου , (πάνω κάτω το ξέρεις, από σένα πήρα τα mission), δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στα 2 earfün UBOOMX και δεν μπορώ να κάνω "ακρόαση αξιώσεων" εκεί..
Τονίζω τα 2 !
Όχι ένα μόνο του...

Και όμως δεν ισχύει στο 100%
Μπορεί να μην κάνεις ακρόαση αξιώσεων, αλλά Hi Fi ήχο έχουν!

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις ακούσει σωστά στημένα 2 UBoomX...

Δεν ξέρω αν διάβασες στο νήμα για το ethernet switch του dim dim, με τα UBoomX έπεσα και έπιασα στο 100% τα χαρακτηριστικά της εγγραφής στο Tascam !

Στο μεγάλο σύστημα δεν μπορώ να ακούσω αρχεία γιατί βαριέμαι αφάνταστα την διαδικασία....

ΥΣ..
Πες μου ποιά μοντέλα από τις άλλες εταιρείες είναι στην τιμή του UBoomX για να πάρω μια ιδέα...
Με λινκ αν γίνεται..

Για να εντυπωσιάσουν το απαίδευτο αυτί, μια χαρά είναι με μπαμ μπουμ. Για αυτό τα λένε και boomboxes άλλωστε
Άμα θες να ακούσεις πολυεπίπεδες λεπτομέρειες στην ηχογράφηση, δεν κάνουν.
Σου έδωσα χαρακτηριστικό παράδειγμα με το πώς παρουσιάζουν το σβήσιμο της νότας στο πιατίνι.
Τι άλλο θες; Ειδικά στο σημείο αυτό μάλιστα το uboom x είναι χειρότερο από τα άλλα.
Διεκπεραίωση κάνουν σε αυτά, όχι παρουσίαση.

Πες του τα μωρέ που ήρθε και μου τα έβαλε πάνω στα ATC και ήθελε να τα βάλουμε σε κόντρα!
Όχι και κόντρα βρε συ...
Ένα καλό υποκατάστατο είναι για όταν βαριέμαι να ξεσκεπάσω τα ATC... :p

Αντικειμενικά σαν vfm , δεν έχουν καμία σχέση.
Μη κρίνεις από μας που είμαστε άρρωστοι.. (ναι είμαστε και ας μη το παραδέχεσαι)..

Σκέψου ένα "σκηνικό" με "νορμάλ" ανθρώπους, τους άλλους ντε.. που δεν βασανίζονται με καλώδια, κεφαλές και switch...

Πάει το νιόπαντρο ζευγάρι σε μαγαζί (Hi Fi) για να αγοράσει "στέρεο"..

Σπάει ο διάολος το πόδι του και είναι στο μαγαζί 2 earfün UBoomX και τα ακούει το ζευγάρι όπως ακριβώς τα ακούω εγώ στο σπίτι μου...

Μετά ακούνε ένα σύστημα με τον ίδιο ήχο που έχω (πάλι εγώ) στο σπίτι μου..

Φυσικά παραδέχονται και οι 2 ( ειδικά η γυναίκα του ζευγαριού) ότι το μεγάλο σύστημα έπαιξε σαφώς καλύτερα..

Και ρωτάνε τις τιμές...

Τους λέει ο πωλητής, 250€ τα ΒΤ ηχεία, ( και τα 2 ΒΤ ηχεία! όχι το ένα), κάμποσες χιλιάδες € το άλλο σύστημα...

Σκέψου το βλέμμα της γυναίκας προς τον σύζυγο, όταν ψελλίσει "..να πάρουμε το μεγάλο σύστημα που παίζει καλύτερα" ;;;;
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Για να εντυπωσιάσουν το απαίδευτο αυτί, μια χαρά είναι με μπαμ μπουμ. Για αυτό τα λένε και boomboxes άλλωστε
Άμα θες να ακούσεις πολυεπίπεδες λεπτομέρειες στην ηχογράφηση, δεν κάνουν.
Σου έδωσα χαρακτηριστικό παράδειγμα με το πώς παρουσιάζουν το σβήσιμο της νότας στο πιατίνι.
Τι άλλο θες; Ειδικά στο σημείο αυτό μάλιστα το uboom x είναι χειρότερο από τα άλλα.
Διεκπεραίωση κάνουν σε αυτά, όχι παρουσίαση.
Εγώ τίποτα δεν θέλω, εκτός από το να μου πεις τους ανταγωνιστές στην ίδια τιμή..

Για το αν σβήνει το πιατίνι και πως, το ξέρω γιατί το ακούω....

Ξέρεις, όταν άκουγε ο φίλος μου mdvq εδώ, μου είπε μια κουβέντα..
" Άντε να γράψεις τώρα στο φόρουμ πως ακούγονται τα 2 UBoomX.. ξέρεις τι έχει να γίνει;;; "

Του λέω " γράψε και ας μην σε πιστέψουν.. ως συνήθως θα γίνει της κακομοίρας... "
:ROFLMAO:

Εγώ τίποτα δεν θέλω, εκτός από το να μου πεις τους ανταγωνιστές στην ίδια τιμή..

Για το αν σβήνει το πιατίνι και πως, το ξέρω γιατί το ακούω....

Ξέρεις, όταν άκουγε ο φίλος μου mdvq εδώ, μου είπε μια κουβέντα..
" Άντε να γράψεις τώρα στο φόρουμ πως ακούγονται τα 2 UBoomX.. ξέρεις τι έχει να γίνει;;; "

Του λέω " γράψε και ας μην σε πιστέψουν.. ως συνήθως θα γίνει της κακομοίρας... "
:ROFLMAO:

Μη με κάνεις να ανεβάσω φωτογραφία από το σαλόνι μου πάνω από μια δεκαετία πριν με boomboxes, ηχομπάρες και ηχεία bluetooth.
Όταν τα έδειχνα σε κόσμο και με κοιτούσαν σαν να κατέβηκε εξωγήινος πιο ανεπτυγμένος πολιτισμός... 🤣🤣🤣

Εσύ εκτός από τα earfun, άντε και κάνα JBL, ποια άλλα έχεις ακούσει και είσαι τόσο βέβαιος ότι το uboom x παίζει καλά;

Έγραψα πριν. Δες τα tribit και τα soundcore. Θα αλλάξεις γνώμη άρδην. Βάλε το lava δίπλα στο uboom x και πες μου ποιο παίζει πιο καλά. Δεν σου λέω να βάλεις το ακριβότερο και μεγαλύτερο blast 2. Γιατί εκεί θα είναι τσόντα το σενάριο... 😁😅

• Like
Reactions: vlad66
Εσύ φιρί φιρί το πας να κάνουν power buy με τον @mdvq

Ποιο power buy;
Το κενό στην αγορά υπάρχει. Στέλνουμε ένα email στην tribit και τους λέμε, παλικάρια, έτσι κι αλλιώς δεν είστε πουθενά στην Ελλάδα, Παρ όλο που πουλάτε απ' ευθείας.
Άρα θέτει distributor.
Μπαίνεις αλυσίδες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Εγώ σου έδωσα την ιδέα, μένει εσύ να βάλεις το κεφάλαιο. 😁

• Haha
Reactions: Tzimisce
Δεν κάθονται καλα τα ρημάδια.

Screenshot 2025-12-24 013439.png

Ναι ξέρω, είναι youtube, ο ήχος είναι χάλια κλπ, όμως εδώ είναι AB test σε low middle και high άρα ίσα βάρκα, ίσα γυαλό.

Θα καταλάβετε ποιο κάνει τι εύκολα με το αυτί. Αφού είναι απομονωμένες οι συχνότητες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι ξέρω, είναι youtube, ο ήχος είναι χάλια κλπ, όμως εδώ είναι AB test σε low middle και high άρα ίσα βάρκα, ίσα γυαλό.

Θα καταλάβετε ποιο κάνει τι εύκολα με το αυτί. Αφού είναι απομονωμένες οι συχνότητες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Oυάου ένας ακόμα Α B youtube tester / believer αποκαλύφτηκε! Και ειχα αρχίσει να νιώθω τόσο μόνος με αυτό...:ROFLMAO:

Πέραν της πλάκας τώρα , το youtube έχει τρομερό ήχο . Εκεινο που μετράει είναι η ποιότητα της ηχογράφησης και το room στουντιακό treatment για να βγει κατι σωστό στο uploading και τελικα στα ηχεία σου σαν τελικός χρήστης...:) Εξάλλου και τα τραγουδια στο youtube σε στουντιο ηχογραφηθηκαν με μικροφωνα κτλ κτλ...

Οι συχνότητες περνάνε από το μικρόφωνο και καταλλήγουν στα ηχεία σου. Αν ένα συστημα ήταν άμπασο ή επαιζες από ραδιάκι θα καταλάβαινες την διαφορά στο μπάσο at least και σε σχέση με ενα τουμπανειρο και γουφεράτο one....