Το chat του δικάναλου

Λάκη δεν παίρνεις αυτό να το δοκιμάσεις; Αν δεν σου αρέσει το παίρνω εγώ μετά. Να είναι δίμετρο παρακαλώ.😄

Λάκη δεν παίρνεις αυτό να το δοκιμάσεις; Αν δεν σου αρέσει το παίρνω εγώ μετά. Να είναι δίμετρο παρακαλώ.😄

Τα Yarbo είναι καλά καλώδια..

Το σκέφτομαι σοβαρά για τον hegel.
Έχει καλό ήχο για occ..
Βέβαια δεν γνωρίζω αν θα σου ταιριάξει στον hegel πάντως χαμένο δεν θα πάει..
Εχεις και άλλα μηχανήματα να το δουλέψεις..
Εγώ θα το πρότεινα..

• Like
Reactions: Haagenti
Έχει καλό ήχο για occ..
Βέβαια δεν γνωρίζω αν θα σου ταιριάξει στον hegel πάντως χαμένο δεν θα πάει..
Εχεις και άλλα μηχανήματα να το δουλέψεις..
Εγώ θα το πρότεινα..
Θα το πάρει ο Λάκης και θα μας πει. 😀

Το Dac του Wiim Ultra είναι 'καλό' ?
Τυπικό dac της κατηγορίας του.Αν συνδυαστεί με τον ενισχυτή ultralink Wiim ,θα δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα .
Το μεγαλο του προτέρημα είναι το λειτουργικό του ως streamer .
Εγω για μερικούς μήνες πέρυσι ,είχα το Ultra σαν ντακ + προενισχυτή συνδεδεμένα με τον τελικό Hitachi HCA 6500

• Like
Reactions: westsound
Τυπικό dac της κατηγορίας του.Αν συνδυαστεί με τον ενισχυτή ultralink Wiim ,θα δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα .
Το μεγαλο του προτέρημα είναι το λειτουργικό του ως streamer .
Εγω για μερικούς μήνες πέρυσι ,είχα το Ultra σαν ντακ + προενισχυτή συνδεδεμένα με τον τελικό Hitachi HCA 6500
Ρώτησα επειδή το είδα σαν προ να οδηγεί ενεργά της PMC και στα όρθια άκουσα λίγο να οδηγεί άλλα ενεργά πριν τρεις μήνες(είχε πολύ κόσμο).
Γράφονται διάφορα και ακούγονται εντελώς αντίθετα που μπερδεύουν.
Και πάλι ευχαριστώ.
Καλό αυτό με την σύνδεση με τελικό.

Ρώτησα επειδή το είδα σαν προ να οδηγεί ενεργά της PMC και στα όρθια άκουσα λίγο να οδηγεί άλλα ενεργά πριν τρεις μήνες(είχε πολύ κόσμο).
Γράφονται διάφορα και ακούγονται εντελώς αντίθετα που μπερδεύουν.
Και πάλι ευχαριστώ.
Καλό αυτό με την σύνδεση με τελικό.
Το είχα γραψει πέρυσι περίπου τέτοια εποχη ,που είχα το Wiim Ultra +Wiim Vibelink .Με την προσθήκη ενός ζεύγους σχετικά ευαίσθητων ηχείων και με συνολικό κόστος [μαζι με τα ηχεία] κάπου στα 1.000 -1200 ευρώ θα είχες ενα αξιοπρεπές σύστημα ,που θα μπορούσες να προσθέσεις αργότερα και ένα πικ απ με κεφαλή κινητού μαγνήτη και ένα σκληρό μερικών Τ.Β και θα ήσουν πλήρης για αρχή
Ελπίζω η Wiim να βγάλει ενα streamer -transport

• Like
Reactions: westsound