Έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά, εύγε..Προσέχω πολύ τις δουλειές μου..
Μέχρι και στις Μ4 που κρατάνε τα 2πλά πια πόδια μπήκαν πλαστικές ροδέλες για μην "τραυματιστούν" τα αλουμινένια.
View attachment 269990

Τώρα που ξέρω ότι έχεις αυτό το εργαλείο αν χρειαστώ κάτι θα σου έρθω..Τα εύσημα στο δράπανο της Bosch που με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα κάνει θαύματα..
Έγραψα σχετικά στους εργαλειάδες :
Που να εκθειάσω αυτό το εργαλείο της Bosch δεν ξέρω...
Στην 1η σοβαρή και δύσκολη δουλειά όχι μόνο μου έλυσε τα χέρια, αλλά με βοήθησε τόσο πολύ που "διόρθωσε" και λάθος μου που θα μου κόστιζε 35€ το λιγότερο χώρια το τρέξιμο...
Προσέξτε τις φρεζάτες βίδες που είναι όλες δικές μου και όχι του εργοστασίου της βάσης :
Είναι το κάτω καπάκι, η βάση δηλαδή από έναν εξαιρετικό προενισχυτή..
Δεν έχει σημασία ποιός είναι, δεν είναι εκεί το θέμα, σημασία έχει ότι δεν έπρεπε να γίνει το παραμικρό λάθος που θα χάλαγε την "εικόνα" του project..
Στην βάση λοιπόν...
Το ξέρω!!!Όποτε θες, το σπίτι είναι ανοιχτό !!![]()
Ημουν σιγουρος για την απαντηση σου, τη προεβλεψα ηδη αλλωστε, δεκτη η συγγνωμη σου.Είναι εντελώς αστείο να αντιδράς σαν παιδάκι, πιστεύεις ότι τα diy που έφερα για δοκιμή τα έχω φτιάξει εγώ; Η χρησιμοποιώ αυτά στο σύστημα μου;
Τελικά πόσο λίγο με ξέρεις, φυσικά και δεν τα έχω φτιάξει εγώ, αν τα είχα φτιάξει εγώ θα το έλεγα, δεν έχω κανενα πρόβλημα για αυτό..
Αν νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στο Audio από εμενα σε προκαλώ σε τυφλές δοκιμές και σε ότι άλλο τεστ θες εσύ για να δεις πόσο έμπειρος είσαι πάνω στο κομμάτι του audio..
Τα usb που έφερα είναι ιδιοκατασκευές του Θανάση Μωραΐτη του καλού μου φίλου και τα έφερα επίτηδες για να δω τη συμπεριφορά τους στο σύστημα του Μιχάλη, όχι δικά μου, εγώ έχω Neotech στο σύστημα μου..
Συνέχισε να εκτίθεσαι απέναντί μου..
Εχει ενδιαφέρον..
Επειδη θες να το συνεχίζεις μετά από τόσες μέρες, (τι διάολο ακόμα το σκέφτεσαισε συμβουλεύω απλά να το ξεπεράσεις..
Οι δοκιμές αυτά έχουν...
Ζήτησα 2 φορές συγνώμη αν σε πείραξε που ανέφερα την αντίδραση σου, (μάλλον δεν το πρόσεξες) γιατί δεν σε αφήνει ο εγωισμός σου.. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω άλλο αυτή τη διαμάχη, το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές.. Τα λέμε!!!
(Ούτε καν με ενδιαφέρει αν τα diy usb που έφερα παίζουν καλά ή όχι).
Δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους..![]()
Η απάντησή μου για diy usb cables είναι εντελώς αληθινή, άρα δεν είχες ιδέα αν είναι δικές μου κατασκευές ή αν χρησιμοποιώ αυτά στο σύστημα μου..Ημουν σιγουρος για την απαντηση σου, τη προεβλεψα ηδη αλλωστε, δεκτη η συγγνωμη σου.
Ελα κουρασες.Η απάντησή μου για diy usb cables είναι εντελώς αληθινή, άρα δεν είχες ιδέα αν είναι δικές μου κατασκευές ή αν χρησιμοποιώ αυτά στο σύστημα μου..
Οπότε η σιγουριά σου έπεσε στο κενό..
(Μιλώ για την απάντηση μου)
Η συγνώμη μου δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και όλα τα μέλη που μας διαβάζουν, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι...
Για την ιστορία του Platinum ηττήθηκε από όλα τα usb cables που υπάρχουν στις δοκιμές..
Ειτε αυτά ήταν επώνυμα είτε όχι..
(Όχι ότι αυτό αφορά κανέναν, απλά για να κλείσει ο κύκλος αυτής της συζήτησης)
Να αλλάξουμε λίγο κλίμα..
Η βάση του Rotel κομπλέ έφτασε τα 7,8kg !!
![]()
![]()
Όσο ολόκληρος ο προενισχυτής από το εργοστάσιο...
![]()
Στα πόδια μπήκε κόντρα παξιμάδι γιατί το σπείρωμα της βάσης είναι πολύ λίγο και αδύναμο για να κρατήσει τέτοιο βάρος
![]()
![]()
Μένει άλλη μία μικρή δουλειά και το μηχάνημα θα είναι έτοιμο για σύνδεση..
Καλό hi-end είναι το βαρύ hi-end7,8 Kgr μόνο η βάση? Για όνομα!![]()
Τα οφέλη από ένα βαρύ μηχάνημα είναι πρώτα απ' όλα να απομονώνονται οι κραδασμοί που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.Εντάξει Βλαδίμηρε, καταλαβαίνω πως σου αρέσει η τέλεια δουλειά, αλλά βρε παιδί, εξήγησε μας σε τι θα ωφελήσει τόσο βάρος; Για να πιάνεται η μέση σου;![]()
Δράπανο λέγεται το παιχνιδάκι το οποίο το έχω καιρό αλλά είναι η 1η φορά που έκανα σοβαρή δουλειά με αυτό..Υ.Γ. Χμμ! Εγώ άλλο καταλαβαίνω, έχεις ένα καινούργιο παιχνιδάκι που λέγεται τόρνος και παίζεις!![]()

Ευχαριστώ !!!-"Καινούργιο μου καλάθι και που να σε κρεμάσω;", λέει μία παροιμία.
-"Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντε-έξη!", λέει μία άλλη!
Πάντως καλορίζικο και Χρόνια Πολλά!![]()
Βγάλε και τα εργοστασιακά πόδια και τοποθέτησε πλήρως μεταλλικά.Ξερω,θ' ανατριχιασεις όμως θα είναι απ' τη βελτίωση.Η αρχική τους μορφή ήταν αυτή:
View attachment 269996
Κόστος 60€
10€ το κιλό, 6,3kg το βάρος τους , μου έκανε μια μικρή έκπτωση γιατί είμαι καλός πελάτης..
Καλό hi-end είναι το βαρύ hi-end
Γνωμικό κλεμμένο από τον σημερινό μας Πρόεδρο...
Τα εργοστασιακά είναι μπρούτζινα 165gr το καθένα.Βγάλε και τα εργοστασιακά πόδια και τοποθέτησε πλήρως μεταλλικά.Ξερω,θ' ανατριχιασεις όμως θα είναι απ' τη βελτίωση.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.