Το chat του δικάναλου

Μπράβο,ωραία δουλειά έχεις κάνει..🙂😉

Προσέχω πολύ τις δουλειές μου..

Μέχρι και στις Μ4 που κρατάνε τα 2πλά πια πόδια μπήκαν πλαστικές ροδέλες για μην "τραυματιστούν" τα αλουμινένια.

IMG_20260414_134238.jpg

Προσέχω πολύ τις δουλειές μου..

Μέχρι και στις Μ4 που κρατάνε τα 2πλά πια πόδια μπήκαν πλαστικές ροδέλες για μην "τραυματιστούν" τα αλουμινένια.

View attachment 269990
Έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά, εύγε..

• Like
Reactions: vlad66
Τα εύσημα στο δράπανο της Bosch που με τα ηλεκτρονικά του βοηθήματα κάνει θαύματα..

Έγραψα σχετικά στους εργαλειάδες :

Τα εύσημα στο δράπανο της Bosch που με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα κάνει θαύματα..

Έγραψα σχετικά στους εργαλειάδες :

Τώρα που ξέρω ότι έχεις αυτό το εργαλείο αν χρειαστώ κάτι θα σου έρθω..😁

• Like
Reactions: vlad66
Χρονια πολλα σε ολους, ειδικα στους συμμετεχοντες και με ιδεες, στο πολυ ζωντανο chat.
Ας μη ξεχναμε οτι το θεμα του ηχου ειναι αρκετα υποκειμενικο
και η δικη μας προσεγγιση ειναι μια απο τις πολλες.

Είναι εντελώς αστείο να αντιδράς σαν παιδάκι, πιστεύεις ότι τα diy που έφερα για δοκιμή τα έχω φτιάξει εγώ; Η χρησιμοποιώ αυτά στο σύστημα μου;
Τελικά πόσο λίγο με ξέρεις, φυσικά και δεν τα έχω φτιάξει εγώ, αν τα είχα φτιάξει εγώ θα το έλεγα, δεν έχω κανενα πρόβλημα για αυτό..
Αν νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στο Audio από εμενα σε προκαλώ σε τυφλές δοκιμές και σε ότι άλλο τεστ θες εσύ για να δεις πόσο έμπειρος είσαι πάνω στο κομμάτι του audio..
Τα usb που έφερα είναι ιδιοκατασκευές του Θανάση Μωραΐτη του καλού μου φίλου και τα έφερα επίτηδες για να δω τη συμπεριφορά τους στο σύστημα του Μιχάλη, όχι δικά μου, εγώ έχω Neotech στο σύστημα μου..😁
Συνέχισε να εκτίθεσαι απέναντί μου..
Εχει ενδιαφέρον..
Επειδη θες να το συνεχίζεις μετά από τόσες μέρες, (τι διάολο ακόμα το σκέφτεσαι;) σε συμβουλεύω απλά να το ξεπεράσεις..
Οι δοκιμές αυτά έχουν...
Ζήτησα 2 φορές συγνώμη αν σε πείραξε που ανέφερα την αντίδραση σου, (μάλλον δεν το πρόσεξες) γιατί δεν σε αφήνει ο εγωισμός σου.. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω άλλο αυτή τη διαμάχη, το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές.. Τα λέμε!!!

(Ούτε καν με ενδιαφέρει αν τα diy usb που έφερα παίζουν καλά ή όχι).
Δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους..😉
Ημουν σιγουρος για την απαντηση σου, τη προεβλεψα ηδη αλλωστε, δεκτη η συγγνωμη σου.

Ημουν σιγουρος για την απαντηση σου, τη προεβλεψα ηδη αλλωστε, δεκτη η συγγνωμη σου.
Η απάντησή μου για diy usb cables είναι εντελώς αληθινή, άρα δεν είχες ιδέα αν είναι δικές μου κατασκευές ή αν χρησιμοποιώ αυτά στο σύστημα μου..
Οπότε η σιγουριά σου έπεσε στο κενό..
(Μιλώ για την απάντηση μου)
Η συγνώμη μου δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και όλα τα μέλη που μας διαβάζουν, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι...
Για την ιστορία του Platinum ηττήθηκε από όλα τα usb cables που υπάρχουν στις δοκιμές..
Ειτε αυτά ήταν επώνυμα είτε όχι..
(Όχι ότι αυτό αφορά κανέναν, απλά για να κλείσει ο κύκλος αυτής της συζήτησης)

Η απάντησή μου για diy usb cables είναι εντελώς αληθινή, άρα δεν είχες ιδέα αν είναι δικές μου κατασκευές ή αν χρησιμοποιώ αυτά στο σύστημα μου..
Οπότε η σιγουριά σου έπεσε στο κενό..
(Μιλώ για την απάντηση μου)
Η συγνώμη μου δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και όλα τα μέλη που μας διαβάζουν, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι...
Για την ιστορία του Platinum ηττήθηκε από όλα τα usb cables που υπάρχουν στις δοκιμές..
Ειτε αυτά ήταν επώνυμα είτε όχι..
(Όχι ότι αυτό αφορά κανέναν, απλά για να κλείσει ο κύκλος αυτής της συζήτησης)
Ελα κουρασες.

Να αλλάξουμε λίγο κλίμα..

Η βάση του Rotel κομπλέ έφτασε τα 7,8kg !!

img_20260414_134632-jpg.269985

img_20260414_134551-jpg.269986

Όσο ολόκληρος ο προενισχυτής από το εργοστάσιο... :LOL:

screenshot_20260414-135529-png.269987

Στα πόδια μπήκε κόντρα παξιμάδι γιατί το σπείρωμα της βάσης είναι πολύ λίγο και αδύναμο για να κρατήσει τέτοιο βάρος

img_20260414_134318-jpg.269988

img_20260414_134300-jpg.269989

Μένει άλλη μία μικρή δουλειά και το μηχάνημα θα είναι έτοιμο για σύνδεση..

7,8 Kgr μόνο η βάση? Για όνομα! :rolleyes:
Εντάξει Βλαδίμηρε, καταλαβαίνω πως σου αρέσει η τέλεια δουλειά, αλλά βρε παιδί, εξήγησε μας σε τι θα ωφελήσει τόσο βάρος; Για να πιάνεται η μέση σου; 😁

Υ.Γ. Χμμ! Εγώ άλλο καταλαβαίνω, έχεις ένα καινούργιο παιχνιδάκι που λέγεται τόρνος και παίζεις! 😉
-"Καινούργιο μου καλάθι και που να σε κρεμάσω;", λέει μία παροιμία.
-"Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντε-έξη!", λέει μία άλλη!

Πάντως καλορίζικο και Χρόνια Πολλά! :)

7,8 Kgr μόνο η βάση? Για όνομα! :rolleyes:
Καλό hi-end είναι το βαρύ hi-end
Γνωμικό κλεμμένο από τον σημερινό μας Πρόεδρο...

Εντάξει Βλαδίμηρε, καταλαβαίνω πως σου αρέσει η τέλεια δουλειά, αλλά βρε παιδί, εξήγησε μας σε τι θα ωφελήσει τόσο βάρος; Για να πιάνεται η μέση σου; 😁
Τα οφέλη από ένα βαρύ μηχάνημα είναι πρώτα απ' όλα να απομονώνονται οι κραδασμοί που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
Το βάρος στην βάση και όχι στο καπάκι "χτυπάει" ακριβώς εκεί που πρέπει.. θα εξουδετερώσει τους κραδασμούς πριν αυτοί φτάσουν στην πλακέτα με τα εξαρτήματα.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα μάλιστα ήταν πολύ "μπροστοβαρές" γιατί μπροστά έχει χοντρά αλουμίνια ενώ τα υπόλοιπα τμήματα είναι λεπτές λαμαρίνες και αλουμινένια βάση.
Ούτε ο Μ/Σ δεν ήταν σε θέση να "μοιράσει" λίγο πιο σωστά το βάρος.

Τώρα ελπίζω να έχω πιο σωστό καταμερισμό βάρους (δεν το έχω δει στην πράξη ακόμα) και αν ναι, αυτό θα σημαίνει πιο αποτελεσματική απορρόφηση κραδασμών και δονήσεων.

Υ.Γ. Χμμ! Εγώ άλλο καταλαβαίνω, έχεις ένα καινούργιο παιχνιδάκι που λέγεται τόρνος και παίζεις! 😉
Δράπανο λέγεται το παιχνιδάκι το οποίο το έχω καιρό αλλά είναι η 1η φορά που έκανα σοβαρή δουλειά με αυτό..

Laser και μετρητής Depth όλα τα λεφτά !!

IMG_20260411_195422.jpg

IMG_20260403_002920.jpg

-"Καινούργιο μου καλάθι και που να σε κρεμάσω;", λέει μία παροιμία.
-"Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντε-έξη!", λέει μία άλλη!

Πάντως καλορίζικο και Χρόνια Πολλά! :)
Ευχαριστώ !!!

Η αρχική τους μορφή ήταν αυτή:

View attachment 269996

Κόστος 60€
10€ το κιλό, 6,3kg το βάρος τους , μου έκανε μια μικρή έκπτωση γιατί είμαι καλός πελάτης..
Βγάλε και τα εργοστασιακά πόδια και τοποθέτησε πλήρως μεταλλικά.Ξερω,θ' ανατριχιασεις όμως θα είναι απ' τη βελτίωση.

• Like
Reactions: Λάκης
Βγάλε και τα εργοστασιακά πόδια και τοποθέτησε πλήρως μεταλλικά.Ξερω,θ' ανατριχιασεις όμως θα είναι απ' τη βελτίωση.
Τα εργοστασιακά είναι μπρούτζινα 165gr το καθένα.
Έχουν και "οδηγό" που τα σταθεροποιεί στην βάση.

Μετά από μελέτη και σκέψη,

IMG_20260410_191634.jpg

, αποφάσισα να κάνω το "παράξενο"..

IMG_20260410_190646.jpg

Το αλουμινένιο 115,9gr το καθένα να μπει (μπήκε ήδη) σε σειρά με το εργοστασιακό.

Σύμπτωση το ότι έχουν ακριβώς την ίδια διάμετρο και μοιάζουν να είναι ένα κομμάτι.

Τα εργοστασιακά έχουν ένα λεπτό φθαρμένο τσοχάκι, ίσα ίσα να μην τραυματίσει το αλουμίνιο.

Το αλουμινένιο έχει επιλογή.. είτε Oring είτε στρογγυλό αυτοκόλλητο λάστιχο της 3M , είτε και τα 2 είτε τίποτα που γουστάρεις εσύ..

Το τίποτα το ξεχνάμε γιατί δεν μου αρέσουν τα σκληρά...

Αφήνω το Oring που μου αρέσει πολύ.