Το chat του δικάναλου

Όπως ο Χίτλερ;
Αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο αγαπημένος του συνθέτης.
Ο Χίτλερ ήταν αμουσος, του άρεσε να βλέπει στο θέατρο όπερες του Wagner , αλλά μόνο ως θέατρο, η μουσική τον άφηνε αδιάφορο. Γενικά η πνευματική του ανάπτυξη σταμάτησε στην εφηβεία του.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: economides
Όπως ο Χίτλερ;
Αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο αγαπημένος του συνθέτης.
Σου απαντώ απλά για τον λόγο ότι επικαλείσαι και σχολιάζεις το 12417 post μου. Μέσα σε αυτό το forum υπάρχουν - βάσει όσων έχω αντιληφθεί - πολλοί συμφορουμίτες που αγαπούν την κλασσική μουσική και ελπίζω να μην χάσουν εξαιτίας αυτού την εκτίμησή σου και ταξινομηθούν ποικιλοτρόπως…

Ο Βάγκνερ αν θυμάμαι καλά.
Επίσης αγαπούσε πολύ τα ζώα.. 🤭
Εγώ πάντως Σπυρετο μου,σε καμμία περίπτωση δεν ανεβάζω ή κατεβάζω στην εκτίμηση μου τους ανθρώπους από μεμονωμένα γεγονότα.
Το ότι αγαπάμε και οι δύο μας τις γάτες,δεν μας κάνει να ξεχωρίζουμε από κανένα.

Έχω συναντήσει ουκ ολίγους ζωοφιλους να είναι μισάνθρωποι.
Αντίθετα η μάνα μου πχ, που ήταν και είναι ένα αρνί στην ζωή της,ουδέποτε συμπάθησε τα ζώα στο σπίτι.

Όπως και στη μουσική.
Ότι θέλει ο καθένας ας ακούει....ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος θα γίνει στην εκτίμηση μου.
Έχω αρπαχτει ουκ ολίγες φορές με τον γαμπρό μου για αυτό τον λόγο.
"Ωραίος τύπος είναι ο Χ...ακούει pink Floyd"" μου λέει.
Και εκεί αρχίζει ο καβγάς 😄

Εγώ πάντως Σπυρετο μου,σε καμμία περίπτωση δεν ανεβάζω ή κατεβάζω στην εκτίμηση μου τους ανθρώπους από μεμονωμένα γεγονότα.
Το ότι αγαπάμε και οι δύο μας τις γάτες,δεν μας κάνει να ξεχωρίζουμε από κανένα.

Έχω συναντήσει ουκ ολίγους ζωοφιλους να είναι μισάνθρωποι.
Αντίθετα η μάνα μου πχ, που ήταν και είναι ένα αρνί στην ζωή της,ουδέποτε συμπάθησε τα ζώα στο σπίτι.

Όπως και στη μουσική.
Ότι θέλει ο καθένας ας ακούει....ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος θα γίνει στην εκτίμηση μου.
Έχω αρπαχτει ουκ ολίγες φορές με τον γαμπρό μου για αυτό τον λόγο.
"Ωραίος τύπος είναι ο Χ...ακούει pink Floyd"" μου λέει.
Και εκεί αρχίζει ο καβγάς 😄
Εγκυκλοπαιδικό (sic) ήταν το ποστ. (Επειδή δεν θυμόταν ο Θρήσκος)
Ούτε εγώ κολλάω με τη μουσική που ακούει ο καθένας αρκεί να μην θεωρεί ότι η μουσική του κατεύθυνση τον κάνει καλύτερο άνθρωπο από εμένα (ή τον παραδίπλα) που έχω επιλέξει ή με εκφράζει και με εξιτάρει κάτι άλλο.
Τώρα για τα ζώα, είχα κάποτε μια κουβέντα με έναν εθελοντή ο οποίος μου είπε σε ανύποπτο χρόνο "μην νομίζεις ότι όσοι αγαπούν τα σκυλιά είναι και ζωόφιλοι". 😉
(Εκείνες τις μέρες έπαιζε η περίπτωση του τύπου που έβαζε τον σκύλο του να κυνηγάει γάτες).