Το chat του δικάναλου

τα μόνα που έχουν ανάγκη από ετοιμότητα για δράση είναι οι τελικοί.
Και σε ένα 20λεπτο ο F5 έρχεται κι ας είναι τάξη Α.
Όταν ακούω από εκεί.
Αλλιώς τα ενεργά με τάξη D μέσα (φαντάζομαι ότι έχουν) έρχονται σε χρόνο dt.
Αν και πάλι στο 80% των περιπτώσεων ακούω με ακουστικά.

Από την άλλη έχω στόχο πάντα τις 200 κιλοβατώρες το μήνα. Είναι τρόπος ζωής.
Ναι, καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχεις θέσει 200 κιλοβατώρες το μήνα καλά κάνεις..
Και από τη στιγμή που το περισσότερο που ακούς είναι από ακουστικά..

Σκέψου ότι σήμερα έβαλα ασημένιο καλώδιο παντού εσωτερικά μέσα στον Προενίσχυτη μου, (εννοώ όπου περνάει σήμα), και τον έκλεισα αναγκαστικά για καμιά ώρα που να τελειώσω όλη τη διαδικασία..
Τωρα θα αργήσει πολύ καιρό να τον ξανά κλείσω μέχρι να σταθεροποιηθούν όλα μετά από πολλές αλλαγές που έκανα σήμερα σε αυτόν..

τα μόνα που έχουν ανάγκη απο ετοιμοτητα για δράση είναι οι τελικοί.
Όταν ακούω από εκεί.

Ο ενισχυτής καταναλώνει 10 βαττ την ώρα, δλδ 240 την ημέρα, ή 87κιλοβατωρες το χρόνο. Με 30 σεντ την κιλοβατώρα που πληρώνω είναι κάπου 25 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι και κάνα τρελό ποσό.

Πριτς!😂
Το 'ξερα..🤣
Το νου σου, ξέρω πού μένεις, δεν έχω σε τίποτα να με δεις μπροστά σου σε κάνα μισάωρο...😁

Δεν έρχομαι, έκανα κάτι αλλαγές σήμερα στον Προενισχυτη μου και έχω βυθιστεί στις ακροάσεις..😂

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ο ενισχυτής καταναλώνει 10 βαττ την ώρα, δλδ 240 την ημέρα, ή 87κιλοβατωρες το χρόνο. Με 30 σεντ την κιλοβατώρα που πληρώνω είναι κάπου 25 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι και κάνα τρελό ποσό.
εντάξει δεν θα είναι το μόνο που έχεις ανοιχτό.
Από την άλλη ο F5 καίει 180-200 watt....
Αλλά και ό,τι άλλο έχω που καίει 20 και 30 watt, δεν μου αρέσει να είναι ανοιχτό 7/24
Ομοίως και ό,τι πακάκι τροφοδοτικό που τυχαίνει να έχει το πρωτεύον στο ρεύμα

τα μόνα που έχουν ανάγκη απο ετοιμοτητα για δράση είναι οι τελικοί.
Όταν ακούω από εκεί.

Η Primare συμβουλεύει για τον τελικό ενισχυτή της,αν και τάξη Δ,να μείνει ανοικτός 24 ώρες για το 100% και έχει δίκαιο.

Ναι, καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχεις θέσει 200 κιλοβατώρες το μήνα καλά κάνεις..
είναι φιλοσοφία.
Δεν θέλω να τους τα δίνω.
Υπάρχουν ώρες που στο σπίτι καίει μονο ένα router

Η Primare συμβουλεύει για τον τελικό ενισχυτή της,αν και τάξη Δ,να μείνει ανοικτός 24 ώρες για το 100% και έχει δίκαιο.
Η primare και η κάθε primare θέλει να πάς σε 2 χρόνια να πάρεις καινούργιο.

Ο δικός μου τον χειμώνα ανεβάζει χωρίς ανεμιστήρα κοντά 50 βαθμούς.
Δεν είμαι διατεθειμένος να αλλάζω τελικά κάθε τόσο.

Η τάξη Δ δεν σηκώνει μεγάλες θερμοκρασιες, δεν παθαίνουν κάτι..

Η τάξη Δ δεν σηκώνει μεγάλες θερμοκρασιες, δεν παθαίνουν κάτι..
να στο πω αλλιώς.
σου δίνουν έναν ενισχυτή τάξης Δ που λειτουργεί επι δυο χρόνια 7/24
και έναν του κουτιού.
Στα ίδια λεφτά.
Ποιόν θα πάρεις?

O Primare παραμένει σχεδόν παγωμένος ακόμη και το καλοκαίρι έχοντας μόνο μια μικροσκοπική γρίλια.
Όσο για ανεμιστήρα,εξωτερικό ή εσωτερικό,ούτε λόγος.

να στο πω αλλιώς.
και έναν του κουτιού.
Στα ίδια λεφτά.
Ποιόν θα πάρεις?
Στα ίδια λεφτά εννοείτε αυτόν του κουτιού..
Όχι όμως για τον λόγο που λες..
Εξ'αλλου αν ένας είναι του κουτιού και ο άλλος δύο χρόνων δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους..

Όσους ενισχυτές είχα και τα υπόλοιπα μηχανήματα μου ποτέ δεν μου χάλασε κανένα από τροφοδοτικό, ποτέ, και τα λιώνω εγώ τα μηχανήματα στην χρήση, (όχι άσχημη χρήση όμως), πάντα τα προσέχω όλα όπως προβλέπεται..
Δεν είχα ποτέ μου το παραμικρό πρόβλημα..
Σκέψου ότι ο τωρινός τελικός μου class d τον οποίον τον έχω φτιάξει εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ...
Και ούτε πρόκειται..

να στο πω αλλιώς.
και έναν του κουτιού.
Στα ίδια λεφτά.
Ποιόν θα πάρεις?
Τα lada niva τα μεταχειρισμένα ήταν πιο ακριβά απο τα καινούργια γιατί αυτοί που τα είχαν έφτιαξαν όλα τους τα προβλήματα
χαχαχαχα
Στο θέμα των ανοιχτών ή όχι μηχανημάτων εγώ τα σβήνω όλα γιατί ακούω συνήθως ΣΚ οπότε ανοίγουν απο το πρωϊ και "έρχονται" σε κανα δίωρο στα σωστά τους. Επίσης δε θέλω να αλλάζω λάμπες κάθε λίγο και λιγάκι (στον προ).

O Primare παραμένει σχεδόν παγωμένος ακόμη και το καλοκαίρι έχοντας μόνο μια μικροσκοπική γρίλια.
Αν δεν έχει την παραμικρή διαφορά κρύος - ζεστός γιατί τον αφήνεις αναμμένο;;

Τα lada niva τα μεταχειρισμένα ήταν πιο ακριβή από τα καινούργια γιατί αυτοί που τα είχαν έφτιαξαν όλα τους τα προβλήματα
χαχαχαχα
Στο θέμα των ανοιχτών ή όχι μηχανημάτων εγώ τα σβήνω όλα γιατί ακούω συνήθως ΣΚ οπότε ανοίγουν από το πρωϊ και "έρχονται" σε κανα δίωρο στα σωστά τους. Επίσης δε θέλω να αλλάζω λάμπες κάθε λίγο και λιγάκι (στον προ).
Όταν υπάρχουν λάμπες στα μηχανήματα είναι λογικό να τα σβήνουμε, και εγώ στο phono μου (λαμπατο) το κλείνω πάντα όταν δεν λειτουργεί..

όπως έγραψα πιο πάνω, το ίδιο ισχύει και για τα ενεργά μου που είναι τάξης Δ, αλλά και παλιότερα που είχα τάξης Τ.
Τον ανεμιστήρα τον ανέφερα για τον δικό μου που ανεβάζει 25 βαθμούς πάνω από θερμοκρασία δωματίου.
Το καλοκαίρι χωρίς ανεμιστήρα....γιοκ.

Αλλά και τα ενεργά μου και όποιο άλλο τάξης Δ είχα ποτέ τα έσβηνα και τα σβήνω.
Η αρχή μου είναι, δεν παίζει? σβήνει

Εξ'αλλου αν ένας είναι του κουτιού και ο άλλος δύο χρόνων δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους..

Σκέψου ότι ο τωρινός τελικός μου class d τον οποίον τον έχω φτιάξει εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ...
Και ούτε πρόκειται..
αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με το ότι θα προτιμήσεις τον καινούργιο από τον ίδιο χρησιμοποιημένο επί 2 χρόνια? (χωρίς άλλο κοσμετικό πρόβλημα). Δηλώνει ότι ψυχολογικά θεωρείς ότι έχει υποστεί μια φθορά, ακόμα κι αν λες δεν παθαίνει τίποτα.

το να έρχεται ένας ενισχυτής να αποδώσει το 100% του μετα από κάποια ώρα είναι λογικό, αλλά για μένα το να είναι ανοιχτός 24 ώρες για να ακούσω 5 ( και μάλιστα και τις 8-9 που κοιμάμαι) με ξεπερνάει. Αλλο να είναι 5 για να ακούσω 4, ή όπως είπε ο Στέργιος που το ΣΚ είμαι σπίτι δεν το κλείνω.
Αφ ενος είναι θέμα ενεργειακού αποτυπώματος (ανάλογα με το πόσο συνειδητοποιημένος είναι κανείς).
Από την άλλη η κόπωση υπάρχει και συσσωρεύεται.
Και τρίτον είναι μια συσκευή που είναι στο ρεύμα και κατα τα λεγόμενα δεν επιβλέπεται. Πολλά μπορούν να συμβούν. (να υποθέσω όταν φεύγετε απο το σπίτι τα κλείνετε ή είναι στο ΟΝ?)

Για κοπιαστε από τα μέρη μου,να σας δω πόσο μάγκες είσαστε 😄
Τα έχω ανοιχτά και τρέμω μην κάνει καμμιά στραβή η ΔΕΗ.
Έχουν καεί ήδη ένας av και δύο τηλεοράσεις.
Ευτυχώς που δεν είμαι τόσο" πορωμενος " και σιγά τα μηχανήματα που έχω,που θα χάσω το 5% του τέλειου ήχου!