Το chat του δικάναλου

Εγώ πληρώνω οικογενειακό μάναμ.
Τιμής ένεκεν βάζω στο RPI μου ένα connect και πολύ του πέφτει. 😂

Εγώ τον ξέρω από το δημοτικό. Δηλαδή ούτε μια σφαλιάρα δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε;

Μπες για beta tester να δεις με τι ρυθμό γράφω κώδικα!
Ο κυρ @ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ έχει αρχίσει να λουφάρει. Τους έχω πήξει. Νόμιζαν ότι θα έβγαζα μία version την εβδομάδα. 😂
Nα, αυτα κανεις και μετα φανταζει το αναλογικο σεταπ βολτα στο παρκο!

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ποιος είναι τελικά ο χαρακτηρισμένος ως ψεύτικος ήχος του πικάπ;
Μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό εταιριες πικάπ με εντελώς αντίθετο ήχο μεταξύ τους,κάποιες μάλιστα "σημαδεμένες" πως παίζουν ψηφιακά.
Ας μην ξεχνάμε πως το πικάπ είναι ένα μέσον το οποίο ρυθμίζεται κατά κόρον και όχι το ψηφιακό take it or leave it.

Ακούω πικάπ από μαθητής και cd από το 1989. Οι ακροάσεις μου είναι 80-20 υπέρ του πικάπ. Είμαι ευτυχής και απολαμβάνω το βινύλιο γι' αυτό και επένδυσα σε μηχανήματα και δίσκους.
Είμαι λίγο old school. Η απόλαυση της μουσικής είναι το πρωταρχικό για μένα.
Με streamer δεν έχω ασχοληθεί και δε βλέπω το λόγο. Δε δέχομαι να πληρώνω ενοίκιο για κάτι που δεν μου ανήκει.

Ακούω πικάπ από μαθητής και cd από το 1989. Οι ακροάσεις μου είναι 80-20 υπέρ του πικάπ. Είμαι ευτυχής και απολαμβάνω το βινύλιο γι' αυτό και επένδυσα σε μηχανήματα και δίσκους.
Είμαι λίγο old school. Η απόλαυση της μουσικής είναι το πρωταρχικό για μένα.
Με streamer δεν έχω ασχοληθεί και δε βλέπω το λόγο. Δε δέχομαι να πληρώνω ενοίκιο για κάτι που δεν μου ανήκει.
Το στριμερ δεν παιζει μονο νοικιασμενη μουσικη, κανει ο,τι και τα αλλα μεσα που εχεις.

Το αγελη παει στο οτι εισαστε 5-6 και μου τη πεφτετε γιατι τολμησα να θιξω το βινυλιο.
Εσυ, πώς το λες αυτο;
Ο ενας με λεει ασχετο, ο αλλος δεν ξερω για τι πραγμα μιλαω, εσυ με λες μηχανηματακια και ενα σωρο αλλα ''ωραια''.
Αμα εχεις ακουσει στη ζωη σου 100-200 συστηματα με αναλογικα και δεν σου κανει ο ηχος του, πρεπει σωνει και καλα
να παρεις και δικο σου για να εχεις αποψη;
Σαν τον Ποντιο που βλεπει τη μπανανοφλουδα και λεει, γαμωτο παλι θα πεσω!
Με το συμπαθιο, αλλά εσύ απευθύνθηκες σε όλους, στον πληθυντικό:
Επισης, καλο ειναι να το αφησετε να αναπαυθει εν ειρηνη και να ζησουμε να το θυμομαστε.
Οπότε κι εμείς οι βινυλιοφιλοι υποχρεούμαστε να σου απαντήσουμε, noblesse obligue κλπ. Αν τώρα στριμωχτηκες δε φταίμε εμείς. Ήρθες στη φωλιά του βινυλίου να το κακολογησεις, τί περίμενες; Άλλη φορά να τα γράφεις αυτά, ξέρω γω, στο computeraudiophile. Εκεί δεν θα σού την πέσει κανένας!

Πάντως από όταν άφησα στην άκρη τον υπολογιστή και με το στρίμερ υπάρχει, μια διαφορετική προφανώς, εμπειρία και συγκέντρωση.
Δηλαδή, έχω ένα αφιερωμένο στο στριμερ μικρό τάμπλετ σαν χειριστήριο, έχοντας βγάλει ότι εφαρμογή έβγαινε, με απενεργοποιημένες ειδοποιήσεις κλπ .
Ακούγοντας σχεδόν αποκλειστικά άλμπουμ και όχι συλλογές, και με πρεσβυωπία στα 47 μου πλέον, πιο εύκολα θα διαβάσω στίχους στην οθόνη ή θα ψάξω για κάποιες εξτρα πληροφορίες .
Τώρα για να είμαι ειλικρινής, αν κάποιο κομμάτι δεν ακούγεται, εύκολα θα μπω στον πειρασμό κάνω σκιπ με το στριμερ.
Αρκεί να το κρατάω βέβαια, γιατί αν είναι μακριά το ταμπλετ μπορεί και να βαρεθώ να σηκωθώ να το πιάσω.
ή αν ο developer αφαιρέσει το πλήκτρο επόμενο από τις επιλογές.

Με το συμπαθιο, αλλά εσύ απευθύνθηκες σε όλους, στον πληθυντικό:

Οπότε κι εμείς οι βινυλιοφιλοι υποχρεούμαστε να σου απαντήσουμε, noblesse obligue κλπ. Αν τώρα στριμωχτηκες δε φταίμε εμείς. Ήρθες στη φωλιά του βινυλίου να το κακολογησεις, τί περίμενες; Άλλη φορά να τα γράφεις αυτά, ξέρω γω, στο computeraudiophile. Εκεί δεν θα σού την πέσει κανένας!
Οκ, στη φωλια του κουκου βασιλευει ο μπουφος.
Κατανοητο.

Δεν είναι θέμα "πεσίματος" νομίζω, αλλά γράφτηκαν ανακρίβειες είτε από άγνοια είτε επί σκοπού και πρέπει να υπάρξει αντίλογος.

Δεν είναι θέμα "πεσίματος" νομίζω, αλλά γράφτηκαν ανακρίβειες είτε από άγνοια είτε επί σκοπού και πρέπει να υπάρξει αντίλογος.
Ο οποιος ποιος ειναι;
Οι ειρωνιες για το στριμερ που διαβαζει δισκους βινυλιου;

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ισχυει και για μενα αυτο που λες απ'την αντιθετη πλευρα ομως;
Πού λεω αυτο που περιγραφεις για τα βινυλια απο μενα;
''Καθε φορα που γινεται αναφορα σε βινυλιο, σοβαρα τωρα;''
Να μη κανουμε πλακα ρε παιδια αλλη φορα, συγγνωμη που σας εθιξα τα ιερα.
Να σας αφησω τοτε να αυτοθαυμαζεστε, μετα ομως μη διαμαρτυρεσαι που δεν υπαρχει κινηση στον δικαναλο
και στη μουσικη κατηγορια.
δεν ξέρω για τον δικάναλο, αλλά η μουσική κατηγορία εξακολουθεί να είναι ισχυρή.
Αυτό φαίνεται απο την ευκολία που στήθηκε η σημερινή μάζωξη, που ό,τι και να θέλετε να πείτε είναι μάζωξη της μουσικής κατηγορίας.
Διότι μην ξεχνάμε χωρίς μουσική....όλα τα άλλα είναι άχρηστα

επι του θέματος, αν υπάρχει θέμα, το βινύλιο είναι ζωή.
Αν δεν έχεις ζήσει μ αυτό, δηλαδή εννοώ να στερηθείς γι αυτό, δεν θα το αγαπήσεις.
Για μένα ήταν αναζήτηση απο τη δεκαετία του 60.
Μπορεί να πέρασα από όλα τα μέσα, και να τα έχω όλα και να τα τιμώ που και που, αλλά πλέον μόνο με το βινύλιο νιώθω κάτι παραπάνω, κι ας έχω cd, dvd, mdisk, dcc και πληρώνω δυο συνδρομές....

• Like
Reactions: quevedo
δεν ξέρω για τον δικάναλο, αλλά η μουσική κατηγορία εξακολουθεί να είναι ισχυρή.
Αυτό φαίνεται απο την ευκολία που στήθηκε η σημερινή μάζωξη, που ό,τι και να θέλετε να πείτε είναι μάζωξη της μουσικής κατηγορίας.
Διότι μην ξεχνάμε χωρίς μουσική....όλα τα άλλα είναι άχρηστα
Μπραβο και καλως κανει και ειναι.
Το ιδιο ισχυει και για τον δικαναλο κι εχουμε μοχθησει πολλοι γι αυτο.

Παίδες , τα ίδια και τα ίδια, χρόνια τώρα.

Το ζητούμενο που είπε και ο Άλφα είναι η συναισθηματική εμπλοκή. Κι αυτή είναι εφικτή με κάθε μέσο, αν το μουσικό περιεχόμενο μας προκαλεί την πρωτογενή συγκίνηση.