Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ας ξεφύγουμε λίγο από τα παραπάνω
Στις αρχές Αυγούστου η Laiv ανακοίνωσε ενα νέο dac της σειράς Harmony δηλ το Harmony dac 2 ,που φυσικά εχει αυξημένη τιμή
Τι καινούργιο έχει το 2 σε σχέση με το παλιό ; Γαλβανική απομόνωση ,στάδιο εξόδου σε ταξη Α ,είσοδο για εξωτερικά ρολόγια ,διαφορετική οθόνη ,δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού μέσω οπίσθιας θύρας usb
Το καλό νέο ,σε όσους έχουν το παλιό Harmony ,είναι ότι θα μπορούν να to αναβαθμισθούν πλήρως και να μην διαφέρει σε τίποτε το υπάρχον Harmony με το Harmony 2 ,λόγω της ύπαρξης αρθρωτής κατασκευής
Μάλιστα ζήτησαν όσοι κάτοχοι του υπάρχοντος Harmony θέλουν να το αναβαθμίσουν ,να γραφτούν στην ειδική φόρμα ενδιαφέροντος που έχουν .
Η επικοινωνία με την εταιρία είναι εξαιρετική ,σου απαντά ο Weng Fai σε περίπου 24 ώρες .
Το κόστος της αναβάθμισης είναι πρός το παρόν άγνωστο ,αν και σε επικοινωνία μας μου απάντησαν ότι μέσα στον Οκτώβριο -Νοέμβριο θα έχουμε το κοστολόγιο

Καθε χρόνο τέτοιο μήνα ρίχνω το βρισίδι της ζωής μου ,γιατί τα ξηλώνω όλα ,καθαρίζω και τα ξαναστήνω .Για ακόμη μια φορά σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν όλα σε ένα .Δυστυχώς τα θέλει ο κ@λος μας και τα τραβάμε

Καθε χρόνο τέτοιο μήνα ρίχνω το βρισίδι της ζωής μου ,γιατί τα ξηλώνω όλα ,καθαρίζω και τα ξαναστήνω .Για ακόμη μια φορά σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν όλα σε ένα .Δυστυχώς τα θέλει ο κ@λος μας και τα τραβάμε
Είναι ευχαριστηση και όχι αγγαρεία.
Bonus ο καλύτερος ήχος ύστερα από τον καθαρισμό.
Εγώ,για να αυξησω τα διαστήματα καθαρισμού,δεν συνδέω ο,τιδηποτε στο σύστημα αν δεν πλυνω πρώτα τα βύσματα του.

Last edited:
Είναι ευχαριστηση και όχι αγγαρεία.
Bonus ο καλύτερος ήχος ύστερα από τον καθαρισμό.
Εγώ,για να αυξησω τα διαστήματα καθαρισμού,δεν συνδέω ο,τιδηποτε στο σύστημα αν δεν πλυνω πρώτα τα βύσματα του.

Ποιός μιλάει ρε παιδιά....

Αυτός που έχει 2 συσκευές όλες κ όλες !! :ROFLMAO:

Δεν έρχεσαι να ψήσεις την γυναίκα μου που κάθε μέρα τα βρίσκω σε διαφορετική θέση; Προχθές είχε ξηλώσει ένα RCA έπρεπε να πιάσω κολλητήρι (δεν έχω ιδέα πως το έκανε). Πριν από μια εβδομάδα εκεί που άκουγα.... τσακ..... σβήνει το player. Μαυρίλα τελείως. Τι έγινε ρε γαμώτο λέω, πάω από πίσω, το καλώδιο για το ρεύμα απλά ακουμπούσε στο φις και στην συνέχεια έφυγε από την θέση του. Μια περιπέτια κάθε φορά :ROFLMAO: Παλιά φώναζα, τώρα έχω συνηθίσει ούτε καν νευριάζω.

• Like
  • Haha
Reactions: petronik and vlad66
Είχε ζεστη , οπότε σήμερα που έπεσε σημαντικά η θερμοκρασία ,το αποφάσισα Ετσι και αλλιώς από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο τα πάντα δεν δουλεύουν

Μου "έδωσες" δουλειά..

Θα βάλω το χαλί μπροστά από τα ηχεία και επιτέλους να ακούσω τι έκανα όλο το καλοκάιρι... :LOL:

• Like
Reactions: petronik
Ναι αλλά όχι όλα μαζί.

Για βγάλε μια φωτογραφία από το ρακ σου με τα μηχανάκια τώρα...
Αυτό δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει πως συσκευή,ηχείο η καλώδιο δεν έχει συνδεθεί, συντηρηθεί η πουληθεί ακαθάριστη-ο.

Αυτό δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει πως συσκευή,ηχείο η καλώδιο δεν έχει συνδεθεί, συντηρηθεί η πουληθεί ακαθάριστη-ο.

Πως δεν έχει σημασία ;;;

Αυτή την στιγμή έχω 7 συσκευές στο ρακ , έναν προενισχυτή στο εργαστήρι, 2 πικάπ σε κομμάτια που πρέπει να δέσω και ένα cdp στον μάστορα..

Ξέχασα και 2 phono.. το dino που το σασί του τροφοδοτικού δεν λέει να τελειώσει και δεν φταίω εγώ για αυτό και το μικρό musical fidelity που δεν ξέρω γιατί το κρατάω.

Αααα.. + ένα κασετόφωνο (σε μέγεθος βαρβάτου τελικού) που έχω σκοπό να το στήσω για καμιά αντιγραφή ..

Φυσικά όλα καθαρίζονται συχνά πυκνά ακόμα και αν δεν περνάνε από το εργαστήρι.

Αμ η τιβί ;;
Στο πηγάδι κατούρησε ;;;; :LOL:

Πως δεν έχει σημασία ;;;

Αυτή την στιγμή έχω 7 συσκευές στο ρακ , έναν προενισχυτή στο εργαστήρι, 2 πικάπ σε κομμάτια που πρέπει να δέσω και ένα cdp στον μάστορα..

Ξέχασα και 2 phono.. το dino που το σασί του τροφοδοτικού δεν λέει να τελειώσει και δεν φταίω εγώ για αυτό και το μικρό musical fidelity που δεν ξέρω γιατί το κρατάω.

Αααα.. + ένα κασετόφωνο (σε μέγεθος βαρβάτου τελικού) που έχω σκοπό να το στήσω για καμιά αντιγραφή ..

Αμ η τιβί ;;
Μια-καθαριστικη-νυχτα απ' την ζωή μου,ολόκληρη η δική σου.
Πασίγνωστο Garage Punk ρεφραίν.

Μια-καθαριστικη-νυχτα απ' την ζωή μου,ολόκληρη η δική σου.
Πασίγνωστο Garage Punk ρεφραίν.

Δεν θα το έλεγα.. μόνο να σκεφτείς ότι όλες οι συσκευές μου λίγο πολύ έχουν "χεριαστεί" από μένα τον ίδιο ..

Εκτός του cdp της Tascam και το conditioner , ότι άλλο βλέπεις μέχρι το τελευταίο καλώδιο ρεύματος έχει δεχτεί κάποιου είδους τροποποίηση.

Χμ.. και τα ηχεία είναι απείραχτα αλλά οι βραχυκυκλωρήρες τους 100% δικής μου κατασκευής.

Άρα το ρεφραίν πάει ανάποδα.. ;)

Δεν θα το έλεγα.. μόνο να σκεφτείς ότι όλες οι συσκευές μου λίγο πολύ έχουν "χεριαστεί" από μένα τον ίδιο ..

Εκτός του cdp της Tascam και το conditioner , ότι άλλο βλέπεις μέχρι το τελευταίο καλώδιο ρεύματος έχει δεχτεί κάποιου είδους τροποποίηση.

Χμ.. και τα ηχεία είναι απείραχτα αλλά οι βραχυκυκλωρήρες τους 100% δικής μου κατασκευής.

Άρα το ρεφραίν πάει ανάποδα.. ;)
Αυτά σημαίνουν πως αν έλθω εκεί με βατονετες και ισοπροπυλική αλκοόλη(η εποχή των ακριβών καθαριστικών/βελτιωτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί)θα βγει μαυρίλα από τα βύσματα ηλεκτρονικών και ηχείων ή δεν θα βγει;

Last edited:
Αυτά σημαίνουν πως αν έλθω εκεί με βατονετες και ισοπροπυλική αλκοόλη(η εποχή των ακριβών καθαριστικών/βελτιωτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί)θα βγει μαυρίλα από τα βύσματα ηλεκτρονικών και ηχείων ή δεν θα βγει;

Δεν θα βγει τίποτα.
Όλα καθαρά είναι.. έχω και γω τα δικά μου , χώρια που τα περνάω συχνά πυκνά με τον αέρα του κομπρεσέρ.

• Like
Reactions: Θρησκος
Πως δεν έχει σημασία ;;;

Αμ η τιβί ;;
12 κατ ελάχιστον είχα ρε φίλε στο rack.
Είχα φτάσει σε τέτοιο ύψιστο σημείο μ@λακιας,που είχα ένα cd,ένα SACD ,ένα dvd audio και ένα universal player,μπας και χαλάσει κανένα από δαυτα και δεν έχω να ακούσω το ΕΝΑ DVD audio και τα 2 sacd δισκάκια που είχα.
Cd είχα πάρα πολλά οπότε όπως καταλαβαίνεις είχα και ένα cd player,στο πατάρι για καβαντζα..
Και φυσικά άλλο dvd player και δορυφορικό δέκτη για την τηλεόραση.
Έμεινε το Eversolo,το ARYLIC, ο δέκτης της cosmote και τα ηχεία.
Επιτέλους ελευθερία 😸😸