steadyshot
AVClub Enthusiast
- 16 July 2012
- 1,125
890Πόσο έχει;
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
890Πόσο έχει;
Θέλω ζεστό ήχο , physical , με αίσθηση χώρου και καλό prat αλλά και ξεκούραστο στο αυτί χωρίς καμία σκληράδα . Αλλά ταυτόχρονα max 850 euro . Γίνεται ;
www.fiio.com
Ενδιαφέρον ηχητικά αλλα και σε μεγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd playerGuangzhou Feiao Electronic Technology Co., Ltd.-DM15 R2R
Guangzhou Feiao Electronic Technology Co., Ltdwww.fiio.com
Παίζει ένα Primare CD/streamer στο διπλανό site, (πρόσφατη αγγελία), εντός μπάτζετ που θέτεις, ριξτου μία ματιά..Ενδιαφέρον ηχητικά άλλα και σε μέγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd player
Το είδα …είναι και streamer . Θέλω μόνο καθαρόαιμο παραδοσιακό cd player.Παίζει ένα Primare CD/streamer στο διπλανό site, (πρόσφατη αγγελία), εντός μπάτζετ που θέτεις, ριξτου μία ματιά..
Τι πάει να πει κανονικές; Χρειάζεται καλώδιο 3.5mm to stereo RCA ή 4.4mm to balanced XLR.Ενδιαφέρον ηχητικά αλλα και σε μεγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd player
Αν με το πρώτο εννοείς πως δεν θέλεις να τοποθετήσεις προσαρμογέα στο υπάρχον καλώδιο rca,συμφωνώ.Ενδιαφέρον ηχητικά αλλα και σε μεγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd player
Αναφερεσαι στο mk2 η στο mk2 kis.Οι συγκεκριμένοι μηχανισμοι Philips(12.1-)έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και δεκαετίες.Επειδη είχα 3 kis δεν είναι για σένα,ηχητικά.Εντωμεταξύ άκουσα σε ένα βίντεο ένα marantz cd63 mk3 και μου άρεσε πολύ. Το ξέρω βιντεο αλλά πολλή καλή ηχογράφηση και με ακουστικά .Αλλα ένα τέτοιο μηχάνημα αν το αγοράσω εκτός από laser τι άλλο θέλει και θέλουν τα παλιά μηχανήματα cd player
Βρες πια μοντέλα cd players σου αρέσουν να δούμε αν αξίζουν σαν αγορά μεταχειρισμένου..Εντωμεταξύ άκουσα σε ένα βίντεο ένα marantz cd63 mk3 και μου άρεσε πολύ. Το ξέρω βιντεο αλλά πολλή καλή ηχογράφηση και με ακουστικά .Αλλα ένα τέτοιο μηχάνημα αν το αγοράσω εκτός από laser τι άλλο θέλει και θέλουν τα παλιά μηχανήματα cd player
Αναφερεσαι στο mk2 η στο mk2 kis.Οι συγκεκριμένοι μηχανισμοι Philips(12.1-)έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και δεκαετίες.Επειδη είχα 3 kis δεν είναι για σένα,ηχητικά.
Το αυτό ισχύει για τον μηχανισμό του όπως και για τους αντίστοιχους παλαιοτερους sacd της Marantz.
Έκανα λάθος στο μοντέλο . Εννοούσα το marantz cd17 mk3. Εδώ το συγκρίνει με ένα νέο smsl που παίζει ως cd player , μετά παίζει ως transport με Pegasus 3 r2r και το cd17 mk3
Νεώτερος ναι,νέος όχι.Το atoll cd 50 evo έχει το νεότερο μηχανισμό ανάγνωσης της teac
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.