Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ενδιαφέρον ηχητικά αλλα και σε μεγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd player

Ενδιαφέρον ηχητικά άλλα και σε μέγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd player
Παίζει ένα Primare CD/streamer στο διπλανό site, (πρόσφατη αγγελία), εντός μπάτζετ που θέτεις, ριξτου μία ματιά..

Ενδιαφέρον ηχητικά αλλα και σε μεγεθος αλλά δεν έχει κανονικές αναλογικές εξόδους . Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα κινέζικα στο χρόνο . Ειδικά τα cd player
Τι πάει να πει κανονικές; Χρειάζεται καλώδιο 3.5mm to stereo RCA ή 4.4mm to balanced XLR.
Όσο για την αξιοπιστία, οι μεγάλες κινεζικές εταιρείες έχουν φτάσει, αν δεν έχουν ξεπεράσει, τις υπόλοιπες.

Αν με το πρώτο εννοείς πως δεν θέλεις να τοποθετήσεις προσαρμογέα στο υπάρχον καλώδιο rca,συμφωνώ.

• Like
Reactions: steadyshot
Εντωμεταξύ άκουσα σε ένα βίντεο ένα marantz cd63 mk3 και μου άρεσε πολύ. Το ξέρω βιντεο αλλά πολλή καλή ηχογράφηση και με ακουστικά .Αλλα ένα τέτοιο μηχάνημα αν το αγοράσω εκτός από laser τι άλλο θέλει και θέλουν τα παλιά μηχανήματα cd player

Εντωμεταξύ άκουσα σε ένα βίντεο ένα marantz cd63 mk3 και μου άρεσε πολύ. Το ξέρω βιντεο αλλά πολλή καλή ηχογράφηση και με ακουστικά .Αλλα ένα τέτοιο μηχάνημα αν το αγοράσω εκτός από laser τι άλλο θέλει και θέλουν τα παλιά μηχανήματα cd player
Αναφερεσαι στο mk2 η στο mk2 kis.Οι συγκεκριμένοι μηχανισμοι Philips(12.1-)έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και δεκαετίες.Επειδη είχα 3 kis δεν είναι για σένα,ηχητικά.

Βρες πια μοντέλα cd players σου αρέσουν να δούμε αν αξίζουν σαν αγορά μεταχειρισμένου..
Να ξέρεις ένα παλιό cd μπορεί να βγάλει διάφορα θέματα εκτός των lazer..
Είναι δύσκολο να βρεις στα λεφτά που διαθέτει να βρεις cd που να σου "κάνει" και να είναι αξιόπιστο στον χρόνο σαν μεταχειρισμένο..
Θέλη πολύ ψάξιμο και υπομονή..

• Like
Αναφερεσαι στο mk2 η στο mk2 kis.Οι συγκεκριμένοι μηχανισμοι Philips(12.1-)έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και δεκαετίες.Επειδη είχα 3 kis δεν είναι για σένα,ηχητικά.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έκανα λάθος στο μοντέλο . Εννοούσα το marantz cd17 mk3. Εδώ το συγκρίνει με ένα νέο smsl που παίζει ως cd player , μετά παίζει ως transport με Pegasus 3 r2r και το cd17 mk3

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έκανα λάθος στο μοντέλο . Εννοούσα το marantz cd17 mk3. Εδώ το συγκρίνει με ένα νέο smsl που παίζει ως cd player , μετά παίζει ως transport με Pegasus 3 r2r και το cd17 mk3
Το αυτό ισχύει για τον μηχανισμό του όπως και για τους αντίστοιχους παλαιοτερους sacd της Marantz.
Αυτοί των προηγούμενων μοντέλων Primare( Κορεάτικοι dvd-rom) υπάρχουν μονο στην ελευθερη αγορά όμως είναι ακριβοί.

• Like
Το atoll cd 50 evo έχει το νεότερο μηχανισμό ανάγνωσης της teac
Νεώτερος ναι,νέος όχι.
Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από αρκετές εταιριες μεταξύ των οποιων και η ATC.
Κατασκευάζεται στην Κίνα.

• Like