Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Κακώς δε με πιστεύεις. Αρχικά εγώ ακούω τα ίδια και τα ίδια. Εχω σταθερά αγαπημένα τραγούδια και τα ακούω συνέχεια. Δε μου αρέσει καθόλου να ανακαλύπτω νεα μουσική. Ακούω παλιά μουσική.

Οπότε δε με ενδιαφέρει τόσο η ποικιλία απλά να έχω αρκετά για να κάνω εναλλαγή.

Δε θα κρατούσα το streamer παράλληλα. Γιατι πρώτον θέλω να χρηματοδοτήσω την αγορά και δεύτερον γιατι μπορώ να ακούω και απο το bluetooth του attessa αν θέλω για casual.

Αντίθετα έχω βελτιστοποιήσει τόσο τον ήχο του streaming που φοβάμαι οτι στις τιμές που κινούμαι θα είναι downgrade ηχητικά!

Επίσης θέλω να κάνω αόρατες αγορές , να μη ξοδέψω μαζικά μεγάλο ποσό άρα αναγκαστικά πρέπει να τα πουλήσω όλα. Επίσης αναγκαστικά επειδή ειναι όλα σε ενα μπουφέ δεν εχω χωρο για cd player αν δε φυγει το streamer.

Μπορώ να κάνω υπομονή και να παίξω με bluetooth ή να πάρω ένα transport οπως το audiolab 6000cdt γιατι μου αρέσει ο ηχητικός χαρακτήρας του attessa dac.
Ε,τώρα είναι που δεν σε πιστεύω(δις).
Παλαιά μουσική ακούω κι εγώ,αν κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί συνεχίζει να παίζεται άρα να κυκλοφορεί,κι έχω 1.000 cds.
Συνεχίζω ν' αγοράζω 2-3 το μήνα και τελειωμος δεν υπάρχει όσον αφορά την παλαιά μουσική.
Όσο για το Transport,Audiolab ή οποιοδήποτε άλλο,και πάλι δεν γνωρίζεις αν έχει τον ήχο που ζητάς εκτός αν επαφίεσαι στον ήχο του Dac σου.Λαθος επειδή και τα Transports παίζουν μεγάλο ρόλο.Αυτο το διεπίστωσα κι εγώ συγκρίνοντας το Τ8 με το ATC χρησιμοποιώντας το ίδιο Dac.
Αν βάλεις στην εξίσωση και το ταίριασμα Transport-Dac πακέτο με το ψηφιακό καλώδιο,μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.

Παλαιά μουσική ακούω κι εγώ,αν κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί συνεχίζει να παίζεται άρα να κυκλοφορεί,κι έχω 1.000 cds.
Συνεχίζω ν' αγοράζω 2-3 το μήνα και τελειωμος δεν υπάρχει όσον αφορά την παλαιά μουσική.
Όσο για το Transport,Audiolab ή οποιοδήποτε άλλο,και πάλι δεν γνωρίζεις αν έχει τον ήχο που ζητάς εκτός αν επαφίεσαι στον ήχο του Dac σου.Λαθος επειδή και τα Transports παίζουν μεγάλο ρόλο.Αυτο το διεπίστωσα κι εγώ συγκρίνοντας το Τ8 με το ATC χρησιμοποιώντας το ίδιο Dac.
Αν βάλεις στην εξίσωση και το ταίριασμα Transport-Dac πακέτο με το ψηφιακό καλώδιο,μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.
Δεν ψάχνει Transport, καθαρόαιμο CD θέλει..

Πέρα από το Denon DCD1650AR και βάσει όσων τίθενται στην κουβέντα θα σου πρότεινα επίσης όποιο Pioneer Stable Platter cd player μπορείς να αγοράσεις. Αξεπέραστος από κάθε άποψη μηχανισμός.
Οπως αυτο ας πουμε;

Οπως αυτο ας πουμε;

Ωραίο CD αυτό..

Πέρα από το Denon DCD1650AR και βάσει όσων τίθενται στην κουβέντα θα σου πρότεινα επίσης όποιο Pioneer Stable Platter cd player μπορείς να αγοράσεις. Αξεπέραστος από κάθε άποψη μηχανισμός.
"Ανώμαλος" από κάθε άποψη μηχανισμός.Τα μηχανηματα εκείνα δεν είχαν έναν σταθερό ήχο λες και προτιμουσαν μουσικά είδη.
Ούτε η άριστη ανάγνωση ήταν το φόρτε τους.

Γι'αυτο που λες για το transport συμφωνώ. Απλώς μπορεί να πάρω κάτι ποιοτικό και να παίζω τα cd μου έχοντας τουλάχιστον την εγγύηση του dac του attessa.

Για το οτι δε με πιστεύεις δε μπορώ να καταλάβω το γιατι... Όπως και να έχει όμως του λόγους του περιέγραψα ακριβώς όπως επίσης και γιατί δε τόλμησα να πάω σε cd έως τώρα.