Θρησκος
Supreme Member
Ε,τώρα είναι που δεν σε πιστεύω(δις).Κακώς δε με πιστεύεις. Αρχικά εγώ ακούω τα ίδια και τα ίδια. Εχω σταθερά αγαπημένα τραγούδια και τα ακούω συνέχεια. Δε μου αρέσει καθόλου να ανακαλύπτω νεα μουσική. Ακούω παλιά μουσική.
Οπότε δε με ενδιαφέρει τόσο η ποικιλία απλά να έχω αρκετά για να κάνω εναλλαγή.
Δε θα κρατούσα το streamer παράλληλα. Γιατι πρώτον θέλω να χρηματοδοτήσω την αγορά και δεύτερον γιατι μπορώ να ακούω και απο το bluetooth του attessa αν θέλω για casual.
Αντίθετα έχω βελτιστοποιήσει τόσο τον ήχο του streaming που φοβάμαι οτι στις τιμές που κινούμαι θα είναι downgrade ηχητικά!
Επίσης θέλω να κάνω αόρατες αγορές , να μη ξοδέψω μαζικά μεγάλο ποσό άρα αναγκαστικά πρέπει να τα πουλήσω όλα. Επίσης αναγκαστικά επειδή ειναι όλα σε ενα μπουφέ δεν εχω χωρο για cd player αν δε φυγει το streamer.
Μπορώ να κάνω υπομονή και να παίξω με bluetooth ή να πάρω ένα transport οπως το audiolab 6000cdt γιατι μου αρέσει ο ηχητικός χαρακτήρας του attessa dac.
Παλαιά μουσική ακούω κι εγώ,αν κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί συνεχίζει να παίζεται άρα να κυκλοφορεί,κι έχω 1.000 cds.
Συνεχίζω ν' αγοράζω 2-3 το μήνα και τελειωμος δεν υπάρχει όσον αφορά την παλαιά μουσική.
Όσο για το Transport,Audiolab ή οποιοδήποτε άλλο,και πάλι δεν γνωρίζεις αν έχει τον ήχο που ζητάς εκτός αν επαφίεσαι στον ήχο του Dac σου.Λαθος επειδή και τα Transports παίζουν μεγάλο ρόλο.Αυτο το διεπίστωσα κι εγώ συγκρίνοντας το Τ8 με το ATC χρησιμοποιώντας το ίδιο Dac.
Αν βάλεις στην εξίσωση και το ταίριασμα Transport-Dac πακέτο με το ψηφιακό καλώδιο,μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.