Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δεν ισχύει γενικά. Είχα για χρόνια slot loading DVD-ROM και δεν είχε βλάψει ποτέ κανένα δισκάκι. Επίσης όλα τα CD των αυτοκινήτων πάντα slot loading ήταν και δεν έκαναν καμία ζημιά.
Στην καλύτερη περιπτωση(τσοχάκι στην σχισμή)ψιλογρατσουνιζονταν όμως έπρεπε να τα εξετάσεις κάτω από έντονο φως για να διαπιστωθεί.

Στην καλύτερη περιπτωση(τσοχάκι στην σχισμή)ψιλογρατσουνιζονταν όμως έπρεπε να τα εξετάσεις κάτω από έντονο φως για να διαπιστωθεί.

Καθάρισμα συχνά πυκνά το τσοχάκι και όχι το ένα cd πάνω στο άλλο χύμα όπως όλοι κάναμε στο αυτοκίνητο όταν οδηγούσαμε...

Εντωμεταξύ άκουσα σε ένα βίντεο ένα marantz cd63 mk3 και μου άρεσε πολύ. Το ξέρω βιντεο αλλά πολλή καλή ηχογράφηση και με ακουστικά .Αλλα ένα τέτοιο μηχάνημα αν το αγοράσω εκτός από laser τι άλλο θέλει και θέλουν τα παλιά μηχανήματα cd player
τύχη, πολύ μεγάλη τύχη να βρεις λέιζερ.
Έχω ασχοληθεί με το θέμα πάρα πολύ στο παρελθον.
Υπάρχουν παρκαρισμένα πολλά καλά μηχανήματα που έχουν θέμα ανάγνωσης λόγω παλιάς,ή εξασθενημενης λέιζερ.
Κυκλοφορούν αντίγραφα, άλλα καθόλου αξιόπιστα,αλλά ευχάριστα και μερικά που κρατούν κάποιους μήνες.
Μερικά διαβάζουν και τα cd-r,άλλα διορθώνουν παίζοντας ακομα και καινούργια π.χ. Kosmos.
Αυτό οφείλεται στην αλλοίωση της επιφάνειας ανάγνωσης .
Μιλώ για τα παλιά player δεν έχω δοκιμάσει κινέζικα,το έχω στο μυαλό μου.
Όπως έγραψε το περιοδικό the Rolling Stones πριν μια βδομάδα, έχει ανέβει πολύ η αγορά των μεταχειρισμένων cds ,όπως διαπίστωσα και ο ίδιος.

• Like
Reactions: steadyshot
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κοιτάξτε αυτό το ταπεινό Denon dcd600ne πόσο ισορροπημένα παίζει . Δεν είναι τόσο μεστό στις μεσαίες και όχι τόσο μεγάλη ανάλυση όσο αλλά players αλλά δεν ενοχλεί . Μάλλον αυτό θα πάρω

• Like
Reactions: opsim