Σχεδον ετοιμο! Φαινεται και ο τροπος για να ρυθμιζεις το υψος και την κλιση του τιμονιου με τα πυρακια και το velcro για το ρυθμισμα της πεταλιερας. Αρη, θελω και μια ποτηροθηκη για τον frape στα δεξια...
View attachment 80549View attachment 80550View attachment 80551View attachment 80552View attachment 80553
θα σας ήμουν λοιπόν πάρα πολύ υπόχρεος αν μου λέγατε ποια είναι τα υλικά έτσι ώστε αύριο να πάω να τα πάρω και αν προλάβω το απόγευμα να κάτσω να το στήσω στα γρήγορα....έχω βέβαια κάποιες απορίες που δεν μπόρεσα να ξεδιαλύνω,1)από που θα βρώ τους πύρους και τι διαστάσεις θα έχουν? 2)τα velctro είναι τα ''σκράτς'' που λέμε?? 3)η πεταλιέρα βιδώνεται μόνο μπροστά ή και από κάτω για να στηριχθεί? 4)από κάτω τι θα βάλω για να ''φρενάρει'' στο laminate???
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και ξαναμαναευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια!!!!!!!!!!!!
α και κάτι άλλο τι ύψος έχεις?θυμάμαι που έλεγες ότι για πιο ψηλούς από εσένα θα πρέπει να έχει άλλη ρύθμιση....δηλαδή?εδώ είμαι 1.90cm ......θα βολευτώ?
βασικά ήθελα τις διαστάσεις για να δω πόση σωλήνα θα χρειαστλω
τώρα,όσο αφορά την κατασκευή και τα εργαλεία υπάρχουν αλλά και αρκετή πείρα με κατασκευές γενικότερα (ενδεικτικά σου λέω ότι στο σπίτι μου εκτός από ηλεκτρολόγο και αλουμινά,όλα τα υπόλοιπα έχουν γίνει από τα χέρια μου,μέχρι και handmade ενεργειακό τζάκι!!!....)
αχ ......μόνο υπόμονή μην μου ζητάς.......χε χε χε χε....είμαι εν βρασμώ........κατασκευής τώρα.....άστα αρρώστια,άμα μου μπεί κάτι στο μυαλό στριφογυρνάει εκεί 24 ώρες το 24ωρο................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.