Γιάννη έχεις όντως δίκιο ότι υπάρχει moderator και διαχειριστική ομάδα που επιλαμβάνεται όσα δεν πρέπει να αναγράφονται δημοσίως.
Αλλά ο Αλέξης και τα άλλα παιδιά έχουν και κάποια προσωπική ζωή και δεν είναι πάντα κολλημένοι σε ενα πληκτρολόγιο.
Το να θυμίζουμε σε κάποιους ότι παρεκτρέπονται δεν είναι και τόσο κακό, αφού δεν μπορούμε ούτε ποστ να διαγράψουμε ούτε να επιβάλουμε κυρώσεις σε κάποιον, είμαστε και μεις απλά μέλη.
Όσο αναφορά τα θέματα που προτάσεις, έχουν να κάνουν με "διάβασμα" συνδρομητικών καρτών και είναι όντως παράνομο αλλά όσο και οι δέκτες με εναλλακτικό λογισμικό που διαβάζουν κάρτες στα slot τους χωρίς να έχουν πληρώσει δικαιώματα ,τους Έλληνες του εξωτερικού που έχουν συνδρομή εκτός Ελλάδος κλπ.
Αλλά η δημοσιοποίηση κλειδιών φάτσα κάρτα είναι κάτι άλλο.
Από την στιγμή που δεν το επιτρέπει το site που μας φιλοξενεί και έχει αναφερθεί πολλές φορές ,γιατί γίνεται αυτό;
Άλλωστε υπάρχουν δεκάδες άλλα site που μπορείς να το κάνεις αυτό με την ησυχία σου.
Με όλο το θάρρος της γνώμης μου θεωρώ ότι είσαι "φάουλ" φίλε Γιάννη !
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου ,δεν θα ξαναασχοληθώ παρά μόνο με θέματα δορυφορικού περιεχομένου.
Σε κάθε περίπτωση θέλω να σέβομαι πρώτα από όλα τον χώρο που με φιλοξενεί και τους κανόνες που έχει αυτό.
Αν δεν μου αρέσει κάτι το προσπερνώ.