Το δικο μου κοσμημα

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Προσφατα εδωσα τα ηχεια που ειχα (dali σειρα concept) και μπηκα σε αναζητηση νεων ηχειων. Το ζητουμενο ηταν απο δαπεδου να παω σε βασης, να ειναι κομψα ωστε να ταιριαζουν στην αισθητικη του χωρου και τελος το ακουστικο αποτελεσμα να ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχα.

Απο την πρωτη στιγμη ειχα ξεχωρισει καποια ηχεια. Βασικο τους κοινο η καταγωγη τους. Σημαντικο ρολο βεβαια επαιξε και το οικονομικο στην επιλογη.

Τα υποψηφια ηταν Sonus Faber Domus, Chario Picolo, Opera Classic Linea & Usher (το μονο μη Ιταλικης καταγωγης).
Μετα απο μια συντομη μπορω να πω αναζητηση (και με την βοηθεια του argi) κατεληξα στα ηχεια μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι πολυδιαφημισμενα στην Ελλαδα και δεν υπηρχαν αναφορες στα φορουμ για αυτα (γι αυτο και δεν ζητησα γνωμες μεσα στα φορουμ) αλλα στον ξενο τυπο του χωρου βρηκα παρα πολυ καλες κριτικες. Το ονομα αυτων OPERA LINEA CLASSICA MEZZA KAI CENTRALE.
Τα ηχεια βεβαια ακομα ειναι αστρωτα αλλα μπορω να πω οτι απο το λιγο που ακουσα ξετρελαθηκα.

Τα χαρακτηριστικα του ηχειου

Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 86dB
Number of ways: 2
Power handling: 140 watt RMS
Recommended amp.: 10-150 watt RMS
Frequency Response: 45-20000Hz
Crossover freq: 2800Hz
Tweeter: 1x 1inch Silk Dome
Mid/Woofers: 2x 5 inch Polypropylene Cone
Cabinet: bass reflex
Front and Top sides covered by real leather
Size (HxWxD) cm.: 31,5 x 17 x 29
Weight: 9 Kg. each

Μολις παρω βασεις και για τα πισω και στηθουν στις θεσεις τους θα υπαρξει demonstration για οποιον θελει .
Mezza_griglia.jpg

Φωτο του centrale θα ακοουθησει συντομα-bye-

Attachments

• Mezza.jpg
    Mezza.jpg
    32.7 KB · Views: 57
  • Mezza(2).jpg
    Mezza(2).jpg
    35.7 KB · Views: 1,448
Καλοριζικα!!
Θα μας βοηθουσε να μας πεις ποια αλλα ακουσες και κατεληξες σε αυτα.

Ευχαριστω πολυ παιδια.
Το υπολοιπο συστημα μου (μπορειτε να το δειτε και στο προφιλ) αποτελειται απο τον προ της rotel RSP-1098 και τελικο παλι της Rotel τον RMB-1075.
Μεσα στις σκεψεις μου ειναι η προσθηκη ενος 2καναλου προ για να διαχωρησω μουσικη με home cinema.

Ευχαριστω πολυ παιδια.
Το υπολοιπο συστημα μου (μπορειτε να το δειτε και στο προφιλ) αποτελειται απο τον προ της rotel RSP-1098 και τελικο παλι της Rotel τον RMB-1075.
Μεσα στις σκεψεις μου ειναι η προσθηκη ενος 2καναλου προ για να διαχωρησω μουσικη με home cinema.

Ετσι μπράβο!Στο σωστό δρόμο:flipout: