Άλλωστε αγοράζουμε μουσική και όχι ήχο.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε αυτό έχει ευθύνη ο μουσικός και όχι η Δισκ. εταιρεία..
..
Από την άλλη δεν θεωρείς ότι πρέπει οι δισκογραφικές εταιρίες να σέβονται τον κόσμο που θα αγοράσει τα CD και οι μουσικοί το κοινό τους;
Βέβαια για να έχεις λόγο ως μουσικός (απέναντι στις μουσικές εταιρείες) και να μετράει, πρέπει να έχεις φτάσει σε κάποιο επίπεδο που στις μέρες μας σημαίνει αριθμό πωλήσεων....
Δεν νομίζω να τον ενδιέφερε η ποιότητα αναπαραγωγής.. , απευθύνεται σε άλλο 'κοινό' που δεν έχει τα δικά μας κολλήματα...:cowboy:ναι , είδαμε και τον Bruce Springsteen που όπως ανεφέρθη αλλού , είχε λόγο στην παραγωγή του τελευταίου του δίσκου και ο οποίος δεν ακούγεται.![]()
Πρακτικά αγοράζεις και τον ήχο.
Από τη μία έχει μεγάλη σημασία η μουσική.
Από την άλλη δεν θεωρείς ότι πρέπει οι δισκογραφικές εταιρίες να σέβονται τον κόσμο που θα αγοράσει τα CD και οι μουσικοί το κοινό τους;
Αν το κομματι μου αρεσει για την μουσικη του τοτε θα αγοραζα την 1, αν ομως μου αρεσε περισσοτερο η ερμηνεια φυσικα την 3, αν ηταν ισοπαλια και αφου δεν εχω επιλογη για δυο λυσεις θα αγοραζα την 3 και οποτε ηθελα να ακουσω την μουσικη θα την ακουγα σε κανα φιλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.