Το δίλημμα

margamanos

Senior Member
28 January 2007
378
Somewhere...
Καλησπέρα,

Υπάρχει διαθέσιμο budget με ανώτατο όριο 1000 για αγορά CD Player.

Τη δουλειά μου την έκανα με αυτό αλλά χρειάζομαι αναβάθμιση.

Το δίλημμα μου είναι απλό:

Το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρω με αγορά ενός καλού CD Player πχ Marantz CD6003 500 , Pioneer PD-D9-J 800 ή κάτι σε OPPO.

ή

Αν βάλω στο ήδη υπάρχον CD Player ένα καλό DAC ( από lampucera μέχρι Buffalo)

Περιμένω απόψεις και προτάσεις!

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους!

Το player δείχνει να τραβάει ακόμα οπότε πάμε για DAC :2thumb22sup:

Να ρωτήσω και ποιο...?

Η σκέψη μου πάει σε lampucera μιας και είναι οικονομικό και ακούγονται πολλά καλά γιαυτό, αλλά τι προτείνεται? έχει βρεθεί καμιά άκρη?

Στο παιχνίδι είναι από DacMagic και lampucera μέχρι Vdac και Buffalo! :nounder:

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

Σωτήρη εσύ με τι ακούς τώρα? και το Wolfson που μπορώ να το βρω?

Το 840C φαίνεται αρκετά καλό αλλά ξεφεύγει λίγο.. θα το έχω όμως κατανου.

Το σύστημα αυτό ήταν αρχικά HomeCinema αλλά επειδή θα μπει σε άλλο χώρο θα παίζει και το ρόλο στερεοφωνικού.

Τα ηχεία λοιπόν είναι τα Dali Concept 6 μαζί με το sub για μπροστά και τα πίσω (που δε μας ενδιαφέρουν) τα Dali Concept 2

Ο ενισχυτής είναι ο RX-V1500

Τι λέτε λοιπόν?

To Wolfson είναι πρός το παρόν περιορισμένης παραγωγής και βγαίνει ένα κομμάτι κάθε βδομάδα περίπου στο Ebay.Μπορείς να βρείς ευκολότερα το Zhaolu D3 που έχει την ίδια τιμή αλλά όχι το ίδιο ήχο.
Ομως παραμένει άριστη επιλογή για τα λεφτά που ζητά όπως λέει και ο Lampizator.

Last edited:
Στο σύστημα που έχεις νομίζω πως δεν θα αναδειχθεί κάτι που γυροφέρνει το χιλιάρικο είτε μιλάμε για dac είτε για cd player
Cambridge dac magic και εισαι οκ

Απάντηση: Re: Το δίλημμα

Στο σύστημα που έχεις νομίζω πως δεν θα αναδειχθεί κάτι που γυροφέρνει το χιλιάρικο είτε μιλάμε για dac είτε για cd player
Cambridge dac magic και εισαι οκ

+1

σε αυτη την κατηγορια τιμης αν κινηθεις εισαι οκ. Υπαρχει και το Beresford Caiman που εχει ιδια τιμη με το Dacmagic στο εξωτερικο αλλα αν το παραγγειλεις απ εξω http://www.homehifi.co.uk/others/products.html (εδω δεν εισαγεται) σου ρχεται σπιτι με κανα 280αρι ευρω. Εχει επιπλεον features, ειναι προενισχυτης και πολυ ποιοτικος ενισχυτης ακουστικων

http://www.whathifi.com/Review/Beresford-Caiman/

Ζαχαρώνω το DacMagic που παίζει τώρα στις αγγελίες αλλιώς πάμε για Beresford.

Απότι κατάλαβα τα συγκεκριμένα ξεχωρίζουν στο χάος των <400 .

Καμιά άλλη αξιόλογη πρόταση παίζει? αλλιώς να μη το καθυστερώ, έχω και μια ντουζίνα CD που θέλω να "ξεσκονίσω"! :D