Πριν ένα μήνα εγκατέστησα τα windows και προχθές το βράδυ και αφού μου κλείδωσαν τα έκανα activate μέσω τηλεφώνου. Πέρασα όλους τους κωδικούς που μου έδωσε ο αυτόματος τηλεφωνητής και όλα καλά κι ωραία . Τι γίνεται όμως αν εγώ θελήσω να τον φορμάρω? Ξανά παίρνω τηλέφωνο και του ξανά δίνω του 20 – 30 αριθμούς και μου δίνει κι αυτός τους αντιστοίχους ξανά´? Και αν ναι πού ξέρει ότι εγώ δεν κάνω εγκατάσταση σε άλλο PC αφού δεν είμαι συνδεμένος στο δίκτυο? .
Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που εγκαθιστώ τα windows σαν νομοταγής πολίτης και δεν έχω ιδέα τι ακριβός παίζεται με την δήλωση του προϊόντος . Και κάτι ακόμα . Τώρα που τα windows είναι με την βούλα , όταν κάνω windows update θα βρίσκει η Microsoft αν έχω άλλο παράνομο λογισμικό εγκατεστημένο στο pc μου? ;Όχι πως έχω δηλαδή:BDGBDGB53: , απλός έτσι ρωτάω. Για να μαθαίνω.
Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που εγκαθιστώ τα windows σαν νομοταγής πολίτης και δεν έχω ιδέα τι ακριβός παίζεται με την δήλωση του προϊόντος . Και κάτι ακόμα . Τώρα που τα windows είναι με την βούλα , όταν κάνω windows update θα βρίσκει η Microsoft αν έχω άλλο παράνομο λογισμικό εγκατεστημένο στο pc μου? ;Όχι πως έχω δηλαδή:BDGBDGB53: , απλός έτσι ρωτάω. Για να μαθαίνω.