Το DVD τα´φτυσε!

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
Πήγα πριν από λίγο να δω μια ταινία στο dvd και σπάστηκα άσχημα όταν διαπίστωσα ότι έχει καεί.
Στη διάρκεια της ημέρας είχαμε διακοπή ρεύματος και πιστεύω οτι κατά πάσα πιθανότητα η βλάβη προέκυψε με το που ήρθε το ρεύμα. (τη ΔΕΗ τους μέσα!)
Πως δεν κάηκαν κι άλλες συσκευές; Όλες ήταν συνδεδεμένες στην ίδια πρίζα.
Το dvd είναι ένα denon 1930 και παρόλο που σκεφτόμουν να το αντικαταστήσω με ένα blu ray player στενοχωρήθηκα γιατί έλεγα να περιμένω λίγους μήνες ακόμα πριν προβώ στην αγορά blu ray player.

Έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή με dvd που δεν έχω δει και θα ήθελα να τα δω κι αυτά παράλληλα με ταινίες blu ray.

Λέω λοιπόν να επισπεύσω την αγορά blu ray και να μην ασχοληθώ με την επισκευή του denon παρόλο που πιστεύω οτι γίνεται.

Τι λέτε; Ποιό να προτιμήσω μέχρι 400 το πολύ 500
Ή μήπως να περιμένω λίγο ακόμα μιας και υπάρχει το egreat αλλά και το HTPC που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μου;

Να περιμένω λίγο καιρό για το Panasonic DMP-BD80;

http://www.fullhd.gr/index.php/dvd/809-panasonic-dmp-bd80

Πήγα πριν από λίγο να δω μια ταινία στο dvd και σπάστηκα άσχημα όταν διαπίστωσα ότι έχει καεί.
Στη διάρκεια της ημέρας είχαμε διακοπή ρεύματος και πιστεύω οτι κατά πάσα πιθανότητα η βλάβη προέκυψε με το που ήρθε το ρεύμα. (τη ΔΕΗ τους μέσα!)
Πως δεν κάηκαν κι άλλες συσκευές; Όλες ήταν συνδεδεμένες στην ίδια πρίζα.
Το dvd είναι ένα denon 1930 και παρόλο που σκεφτόμουν να το αντικαταστήσω με ένα blu ray player στενοχωρήθηκα γιατί έλεγα να περιμένω λίγους μήνες ακόμα πριν προβώ στην αγορά blu ray player.

Έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή με dvd που δεν έχω δει και θα ήθελα να τα δω κι αυτά παράλληλα με ταινίες blu ray.

Λέω λοιπόν να επισπεύσω την αγορά blu ray και να μην ασχοληθώ με την επισκευή του denon παρόλο που πιστεύω οτι γίνεται.

Τι λέτε; Ποιό να προτιμήσω μέχρι 400 το πολύ 500
Ή μήπως να περιμένω λίγο ακόμα μιας και υπάρχει το egreat αλλά και το HTPC που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μου;

Να περιμένω λίγο καιρό για το Panasonic DMP-BD80;

http://www.fullhd.gr/index.php/dvd/809-panasonic-dmp-bd80

Τί να το κάνεις το dvd αφού έχεις egreat & htpc. Ρίπαρε όλα σου τα dvd και δες τα από οποιδήποτε από τα δύο. Αν πας για br player και ειδικά αυτό που λες, μαζί σου -bye-

Αν θέλεις να βλέπεις DVD και BLURAY τότε θα σου πρότεινα το Panasonic BD35, το οποίο έχει καταπληκτική εικόνα για τα λεφτά του. Το BD80 που αναφέρεις δεν μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω μπορεί να κάνει...
Από την άλλη εάν μπορείς να ριππάρεις τα DVD σου, είναι πολύ καλή λύση η αγορά ενός HD media player, όπου θα μπορείς να αναπαράγεις τα πάντα. Πρότασή μου σε αυτή την κατηγορία το TVico 6500, το οποίο αξίζει κάθε ευρό τα λεφτά του.
-bye-

Γεια σας παιδιά!-bye-
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!
Θα παίζει το egreat τα ριπαρισμένα dvd το ίδιο καλά με το denon;
Υπότιτλους θα έχω με τα ριπαρισμένα ή πρέπει να προσθέσω σε ξεχωριστό φάκελο υπότιτλους;
Θα ανοίξω ένα θέμα μου φαίνεται στην κατάλληλη κατηγορία.

Re: Απάντηση: Το DVD τα´φτυσε!

Γεια σας παιδιά!-bye-
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!
Θα παίζει το egreat τα ριπαρισμένα dvd το ίδιο καλά με το denon;
Υπότιτλους θα έχω με τα ριπαρισμένα ή πρέπει να προσθέσω σε ξεχωριστό φάκελο υπότιτλους;
Θα ανοίξω ένα θέμα μου φαίνεται στην κατάλληλη κατηγορία.

Ναι θα παίζει το ίδιο καλά.
Δεν χρειάζονται ξεχωριστοί υπότιτλοι,,,

Θωμά, μια χαρά θα παίξεις. Οταν ανοίξεις το πρόγραμμα για το rip, έχε το νού σου να είναι επιλεγμένοι οι ελληνικοί υπότιτλοι. Επίσης ΜΕΓΑΛΗ σημασία να τσεκάρεις την κάτω επιλογή να είναι DVD9 και (ΟΧΙ DVD5) για να έχεις 100% την original ποιότητα του dvd. Το DVDFab είναι μια χαρά πρόγραμμα γι αυτή την δουλειά.

Θωμά, μια χαρά θα παίξεις. Οταν ανοίξεις το πρόγραμμα για το rip, έχε το νού σου να είναι επιλεγμένοι οι ελληνικοί υπότιτλοι. Επίσης ΜΕΓΑΛΗ σημασία να τσεκάρεις την κάτω επιλογή να είναι DVD9 και (ΟΧΙ DVD5) για να έχεις 100% την original ποιότητα του dvd. Το DVDFab είναι μια χαρά πρόγραμμα γι αυτή την δουλειά.

Θενκς Τάσο.
Θα το δοκιμάσω.

...

Noμιζω οτι με λιγα χρηματα μπορουμε να εχουμε αξιοπιστα σταθεροποιητικα συστηματα απεναντι σε τετοιες
καταστασεις που να προφυλασσουν τα μηχανηματα μας.

Πηγαινε στη σελιδα http://www.audiocraftworks.gr/gr/
στα "προιοντα" και διαβασε για τον Σταθεροποιητη τασης VMark KDS-3000VA

Εγω εχω βαλει στο συστημα μου το προηγουμενο μοντελο... λειτουργει μια χαρα και με εχει προφυλάξει ουκ ολιγες φορες
απο βυθισεις υπερτασεις και επανακινησεις της ΔΕΗ εχοντας και αλλα συστηματα κατα θορυβων κλπ.
Με τα 3000 VA καλυπτεις ολα τα μηχανημα τα σου... ανετα...
Απο το να δινουμε χιλιαδες Ευρω σε σε χλιδατα σταθεροποιητικα και φιλτρα ρευματος ο Μιχαλης Σπερτος της AudioCraftworks
προτεινει αυτό το VMark αφου το περασε απο "βασανιστηρια" και τα παει μια χαρα για συστηματα AUDIO.

Σκεψου το γιατι αυτη τη φορα την πληρωσε το 1930 ... την αλλη φορά μπορει να την ακουσουν ολα μαζι... δυστυχως
και η ΔΕΗ δεν αποζημειωνει....:AFADF0: