το DVD της Τζουλιας......

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

Αναρωτιέμαι ποιος από τους δύο θα ήταν σε ενεργητικό ρόλο....
:flipout::flipout::flipout:

αν το σκεφτείς λίγο, λογικά το δικό μας το τρελό αγόρι καθότι είναι και αθληταράς.
απο την άλλη πάλι όμως, αν εμβαθύνεις λίγο, δεν αποκλείεται η κυρία να είναι τρίποδο και να έχει καμια τριαντάποντη μακάμπα!!!

οπότε, who knows .. :flipout::flipout:

Κατι ξερεις που τρως νωρις εσυ....

Μετα τις 7 το απογευμα δεν θα πηγαινει μπουκια κατω....:D

Καλησπέρα, βλέπω υπήρξε τοποθέτησις.....
Λίγα και από μένα, εξαιρετικά άθλια παραγωγή, αρπαχτή ολκής, μάλλον δεν είναι τυχαίος χρόνος έκδοσης της εν λόγω "δημιουργίας".
Τι εννοώ άθλια, εν έτη 2010 δεν γυρίζεις με μονοκάμερο και ντουμπλαρισμένο το ήχο πρώτα βλέπεις και μετά ακούς.
Αυτά είχαν τελειώσει επί Μπέρτο ( όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν )
Η "πρωταγωνίστρια", όντως είναι "κόκαλο".
Οι πληροφορίες που έχω αναφέρουν για ακόμη 2 45 λεπτα, τα οποία μάλλον δεν θα βγούν ποτέ.
Ο Δημήτρης Σ, παραγωγός έχει κάνει μήνυση στους trackers, που ανέβασαν το 25,50 λεπτών "πόνημά" του.
Κάτι τελευταίο, η σαμπάνια είναι από το Lidl ( Γερμανικό προϊόν ) , ο "πρωταγωνιστής" Γάλλος, υπάρχει κάποιος συμβολισμός δεν νομίζεται.
Larry o Ian είναι πολύ χειρότερος από εμάς ( εσένα και μένα ), άλλωστε η θητεία μας στο χώρο και η συνεργασία μας με τα ιερότερα τέρατα της ενήλικης βιομηχανίας θεάματος, έχει να επιδείξει πλουσιότερο παρελθόν και ελπιδοφόρο μέλλον
Συμπέρασμα, η Τζούλια, κάηκε σχετικά γρήγορα.:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

Παρακαλω να διαγραφει το quote οτι το εκανα εγω...:D

Μην μου βγει και κανα ονομα παντρεμενος ανθρωπος...:BDBDG54:

Επιβεβαιώνω ότι είναι λόγια της Τζούλιας...:flipout:

Κάτι τελευταίο, η σαμπάνια είναι από το Lidl ( Γερμανικό προϊόν ) , ο "πρωταγωνιστής" Γάλλος, υπάρχει κάποιος συμβολισμός δεν νομίζεται.

Dom Pérignon είναι η σαμπάνια (γαλλικό προϊόν, της Moët et Chandon) και σίγουρα δεν πωλείται στα Lidl, αλλά και να πωλείτο, δεν την κάνει γερμανικό προϊόν, όπως και το γεγονός ότι πωλείται στον Βασιλόπουλο της γειτονιάς μου δεν την κάνει ελληνικό.

Dom Pérignon είναι η σαμπάνια (γαλλικό προϊόν, της Moët et Chandon) και σίγουρα δεν πωλείται στα Lidl, αλλά και να πωλείτο, δεν την κάνει γερμανικό προϊόν, όπως και το γεγονός ότι πωλείται στον Βασιλόπουλο της γειτονιάς μου δεν την κάνει ελληνικό.

Μα και ο Βασιλόπουλος δεν είναι Έλληνας, Βέλγος είναι οπότε υπάρχει συγγένεια !!!! :D

Βρε Τάσο, ήτο συμβολικό ( το γερμανική σαμπάνια ):grandpa:
Ασφαλώς και περίμενα σχολιασμό για τις επιδόσεις μας ( εμού και Larry ) αλλά φεύ:flipout:

πάντως εάν είχα επιλογή μεταξύ Dom Pérignon και καλλιτέχνιδος

θα έπαιρνα την γαλλιδα

υπέροχο ποτό !!

και μετά το βλέπαμε για την ξανθούλα :flipout::flipout:

( άμα είσαι κοσμικός !!!)

Καμια πλακα , κυκλοφορουσε περυσι στο rapidshare video με πολυ προσωπικες σκηνες , απλως ηταν ερασιτεχνικο...δοκιμασε αναζητηση στο google k... sex tape...

δεν ειναι η καλομοιρα, ενα πουτανακι απο τη βραζιλια,εχει παιξει σε πολλες ταινιες

παντως ολα τα λεφτα ηταν στον Λιατσο η ατακα της Τζουλιας
'το βιντεο ηταν μονο μεταξυ εμου και του ιδιου'
μαλλον εμου και του αιδειου θα ηθελε να πει :flipout::flipout::flipout:

παντως ολα τα λεφτα ηταν στον Λιατσο η ατακα της Τζουλιας
'το βιντεο ηταν μονο μεταξυ εμου και του ιδιου'
μαλλον εμου και του αιδειου θα ηθελε να πει :flipout::flipout::flipout:

έτσι για να υπάρχει και οπτικό υλικό...

http://www.youtube.com/watch?v=GNtC8kRnIPk

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι δεσποινίδες και καλλιτέχνιδες Σάσα Μπάστα και Ζέτα Θεοδωροπούλου ετοιμάζουν κοινή απάντηση στην "Julia"...

οψόμεθα

Status
Not open for further replies.