το DVD της Τζουλιας......

Status
Not open for further replies.
για χαρούμενα παιδιά ( και μπαμπάδες)
τώρα και σε λαμπάδα !

attachment.php

Attachments

• Julia_lampada_.jpg
    Julia_lampada_.jpg
    138.1 KB · Views: 227
τρεμε jackson ....

Η συντροφια της σαμπανιας

Οι δυο λοφοι

Η επιστροφη του βασιλια

(το 3ο μερος κρατει τον ιδιο τιτλο ως φορο τιμης και σεβασμου στην αξεπεραστη τριλογια)

Απάντηση: Re: το DVD της Τζουλιας......

για χαρούμενα παιδιά ( και μπαμπάδες)
τώρα και σε λαμπάδα !

attachment.php

Λαθος προιόν. Η εν λόγω λαμπάδα είναι ημιτασιόν!:flipout::flipout:
Δε φοράει το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ μαυρο στρινγκ που φορούσε η πρωταγωνήστρια στην επίμαχη υπερπαραγωγή.:BDGBGDB55:

Αυτο που περιμενω ειναι η κομμενη σκηνη.
Αυτη που παρεβληθηκε μεταξυ καμιναδος και ολοκληρωσης.
Ειναι η σκηνη αυτη που εκπληρωθηκε η προσταγη/παρακληση της κοπελας.
Η γαληνη στα ματια της, κατα την διαρκεια του φιναλε του Φρανσουα, καταμαρτυρουσε οτι ειχαμε παραβιαση.

(φανταζομαι στο μονταζ να εχουν κοψει το σημειο που ο παραγωγος μετεφρασε στον Φρανσουα, το request...:D )

28 σελίδες για το ...νινί(!!!) της χάιδως, εεεεεεεε σόρυ της τζούλιας ήθελα να πώ, σαν πολύ δεν είναι βρε παιδιά? Τι στα διάλα, κοντεύουμε να ξεπεράσουμε τα μεσημεριανάδικα, έλεος ... :AFADF0:

Φιλικά
Γιώργος.

Είναι απλό Γιώργο μου, ο κόσμος έχει ανάγκη από χαβαλέ μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει....

Είναι απλό Γιώργο μου, ο κόσμος έχει ανάγκη από χαβαλέ μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει....

+1000.... και όσο οι μέρες περνάνε η ανάγκη αυτή θα μεγαλώνει...

... οπότε μια και σε κάποιους δεν άρεσαν τα αθλητικά, που θα ήταν κατεξοχήν χώρος για να ξεχνιέσαι, όλοι χαλαρώνουν εδώ... καλώς ή κακώς.

+1000.... και όσο οι μέρες περνάνε η ανάγκη αυτή θα μεγαλώνει...

... οπότε μια και σε κάποιους δεν άρεσαν τα αθλητικά, που θα ήταν κατεξοχήν χώρος για να ξεχνιέσαι, όλοι χαλαρώνουν εδώ... καλώς ή κακώς.

Κάπως έτσι !!!!!!!...

Σύμφωνοι Αντώνη μου, αλλά μήν το παραγα-μπίπ-μπίπ κιόλας!

Φιλικά
Γιώργος.

Άλλοι ξεχνιούνται (ξεδίνουν) με ένα Άρλεκιν, άλλοι με Dewars και άλλοι με τα νινιά !!!!!!!! :D

Status
Not open for further replies.