Το δυσκολότερο μέρος μιας αγοράς...

Παιδιά ,

Πρέπει να ορισθεί για τι «μοντέλο» ετέρου ημίσεως μιλάμε.

Αν μιλάμε για μοντέλο που βρίσκεσαι στο σορόπιασμα και στο πίτσι-πίτσι «γενικά» τότε το καλόπιασμα – ατμόσφαιρα κλπ. έχει κάποια ελπίδα..

Αν μιλάμε για μοντέλο «βαρέως τύπου» με πολλές ώρες λειτουργίας στο ενεργητικό του το καλόπιασμα- ατμόσφαιρα είναι χαμένο από χέρι και εν τη γενέσει του . Δεν θα προλάβεις να πεις κιχ . Θα πάς άκλαφτος .
Στην καλύτερη για εσένα περίπτωση ΑΝ κρατήσεις τη συσκευή θα πληρώσεις παράλληλα λύτρα αντίστοιχα με την απαγωγή του Παναγοπουλου προς το «ημισυ».

Μόνο η παραπάνω μέθοδος που περιγράφω έχει ελπίδες.

:flipout:κλαίω από τα γέλια........

και το βαρέως τύπου με πολλά χιλιόμετρα δεν παίρνει κι από service........(εκτός κι αν μιλάμε για Folie folie, Gavello κλπ..)

Ετοιμάζετε ενα βραδυ με καλό κρασί, ατμόσφαιρα, την αγαπημένη της μουσική αλλα και την δική σας και, αν υπάρχει, μουσικές που ακούγατε μαζί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Ολο αυτό απέναντι από το ηχοσύστημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει...

"Με αγαπάς;"
"Μμμ; Ναι..."
"Δεν το λες όπως παλιά... "
"Όχι μωρό μου... μα τι λες;"
"Κάτι σκέφτεσαι... Πες στο μωράκι σου! Τι σε βασανίζει;"
"Να μωρέ... Κάτι τρίζει στο σύστημα, οι μεσαίες τσιρίζουν, το χαμηλό έχει λάσπη..."

:flipout:

Αν μιλάμε για μοντέλο «βαρέως τύπου» με πολλές ώρες λειτουργίας στο ενεργητικό του το καλόπιασμα- ατμόσφαιρα είναι χαμένο από χέρι και εν τη γενέσει του .

Όχι μόνο οι συσκευές αλλά και οι γυναίκες στρώνουν!
Μόνο που όταν στρώσουν δεν χαίρεσαι...

Όχι μόνο οι συσκευές αλλά και οι γυναίκες στρώνουν!
Μόνο που όταν στρώσουν δεν χαίρεσαι...

Στρώνουν ανάποδα μάνα μ'... Στην αρχή οι μεσαίες - μεσουψηλές ειναι γλυκές και ξεκούραστες. Μετα απο 3-4 χρόνια τσιρίζουν απιστευτα...

Μπορείς να της πεις ότι σε προσέλαβαν από γνωστό forum για reviewer.
θα σου φέρνουν τα μηχανήματα για ακρόαση στο σπίτι, θα γράφεις τις εντυπώσεις σου, θα έρχονται και κάποιοι φίλοι -ψιμάρια- που πιθανόν ενδιαφέρονται για αγορά και με αυτό τον τρόπο θα μένει και κάτι στην άκρη για τις σπουδές των παιδιών.

Οτι περισσεύει, σε αγαθοεργίες και στο λογιστή μας

Last edited:
εγω παλι ειμαι η πολυ τυχερος η πολυ κερατας!!!!μωρο μου θελω evo της λεω.να παρεις μου λεει,μεχρι που εψαξε να μου βρει κιολας!!!μωρο μου θελω τηλεορασιτσα....Να παρεις μου λεει,θελω r/c αεροπλανακι...πηγε κ μου πηρε,θελω ηχεια της λεω,κοιτα μην ειναι τιποτα μαπα μου λεει και το σαμπ να σκαβει μου τονιζει....ε τι να πω εγω τωρα?????
παντως πιστευω οτι το "το ειχα στην αποθηκη η στο παταρι στο πατρικο μου" θα πιασει για τους ατυχους.

Να την προσέχεις γιατί με αυτά που λες την έβαλε στο μάτι όλος ο ανδρικός πληθυσμός του Avclub! :flipout:

Και πόσες λίγες είναι οι γυναίκες που ασχολουνται με το High-End ε?

εγω παλι ειμαι η πολυ τυχερος η πολυ κερατας!!!!μωρο μου θελω evo της λεω.να παρεις μου λεει,μεχρι που εψαξε να μου βρει κιολας!!!μωρο μου θελω τηλεορασιτσα....Να παρεις μου λεει,θελω r/c αεροπλανακι...πηγε κ μου πηρε,θελω ηχεια της λεω,κοιτα μην ειναι τιποτα μαπα μου λεει και το σαμπ να σκαβει μου τονιζει....ε τι να πω εγω τωρα?????
παντως πιστευω οτι το "το ειχα στην αποθηκη η στο παταρι στο πατρικο μου" θα πιασει για τους ατυχους.

Χε χε χε χε...αλλαζουμε???:flipout:

μπα με τιποτα!!!ειδικα εχθες που μου προτεινε μια 50αρα σαμσουνγκ λεω να την παντρευτω!!!!χαχαχα!!!!!υπερβαλω!κολησαμε στις 46....

μπα με τιποτα!!!ειδικα εχθες που μου προτεινε μια 50αρα σαμσουνγκ λεω να την παντρευτω!!!!χαχαχα!!!!!υπερβαλω!κολησαμε στις 46....

Πεστο ντε οτι ΘΑ παντρευτειτε:BDGBGDB55:

Και ειχα αρχισει να σκεφτομαι να σε κανω φιλο για να λεω στην γυναικα μου ...

"ειδες η γυναικα του lawrence !!!!!"

Για μετα μιλαμε φιλε μου....ΓΙΑ ΜΕΤΑ!!:flipout::flipout:

Παντως εγω απο τοτε που σταματησα με το hifi και αρχισα να ασχολουμε με τα επαγγελματικα ,εχω βρει την υγεια μου.
Οτι και να παρω ,απλα φροντιζω να ειναι στο ιδιο χρωμα με το αλλο!!!
Οταν και αν τα δει, νομιζει οτι ειναι τα ιδια!!!

Εγω ομως ειμαι παντρεμενος, τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα λεω να της παρω για δωρο επετειου ενα ζευγαρι ηχεια ...:flipout:

βρε ας παρω εγω τωρα που μπορω οτι προλαβαινω και για μετα πισω εχω κ εγω την ουρα!!!χαχαχα!!!!