Το εφτιαξα επιτελους και γω........

audionet

Senior Member
21 October 2007
326
Καλημερα σε ολους.....Εφτακεν η ωρα που ενα HTPC ελαβε θεση μαχης στο σαλονι μου και αποτελειται απο

Κουτι zalman hd 160 XT
VGA 2600 HIS 512 DDR3 HDCP
RAM 2 G DDR3
MOBO ASUS BLITZ EXTREME
PRO INTEL Q6600 QUAD CORE
POWER SUPLY ENERMAX GALAXY 850 W
HDD 4x500 sEAGATE barraquda sata
dvdr pioneer 112
zalman 9700 led cpu fan
Kαρτα ηχου μια της MOBO supreme 7.2 και εδω ειναι που θελω να ρωτησω κατι.Ελεγα να παρω την καρτα της AUZENTECH-MERIDIAN και να συνδεσω αναλογικα με τον AU:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:DIO-VIDEO PRO .Εδω τωρα ειναι το κολλημα,αξιζει αυτη η αγορα η πρεπει να περιμενω κατι αργοτερα?Υποψιν οτι δεν παιζω παιχνιδια και αχολουμε μονο με HD αρχεια (ηδη εχω 1,5 τερρα στους σκληρους) οποτε και θα ηθελα με καποια καλη καρτα να ακουσω τα νεα Dolby digital HD -DTS HD.
eXOYME KANENA NEO εστω μελλοντικα για καποια αναλογηκαρτα????????????/

Hallo leventes.......Πρωτα πρωτα ευχαριστω για τα καλοριζικα ολους σας-----Δευτερα δευτερα.....εχω βρει καποια γαλλικα site που δινει η Auzentech οπου υπαρχουν καναδυο ετοιμοπαραδοτες .
Τωρα σχετικα με τις θερμοκρασιες εχοντας ουσιαστικα βαλλει χαμηλα τις στροφες στο 40% εχω απο 32-36 βαθμους Κελσιου.ειναι καλα τι πιστευετε?Και με αυτες τις στροφες ειναι σχεδον αθορυβο.Επισης με το coretemp μου ξεχωριστα για καθε πυρηνα και ειναι απο32 εως 38 βαθμους!!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Η ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ????????? Αυτοπου σκεφτομαι σχετικα με την καρτα ειναι μηπως η κυρια που μιλαμε προκειται να βγαλει καμια πιο φρεσκια με βαση τα νεα HD φορματ Dolby digital hd και παει λεγοντας?????

Έχει βγάλει ήδη κάτι αλλά απο οτι ακούγεται δεν φτάνει την meridian στα αναλογικά κυκλώματα και κατ'επέκταση στην τελική ποιότητα ήχου. Αν ψάξεις λίγο στο forum θα δείς και review

βρε παιδια κατι εκανα πατωντας δεξι κλικ και δεν βλεπω εικονες και avatar κανενος...Τι διαλο εκανα?Πως το σωζουμε ?

Kαι μερικες φωτο απο το εσωτερικο του ......εργαλειου μου...............

Attachments

• 1000_IMG_3914.jpg
    1000_IMG_3914.jpg
    145.9 KB · Views: 139
  • 1000_IMG_3916.jpg
    1000_IMG_3916.jpg
    106.3 KB · Views: 114
  • 1000_IMG_3917.jpg
    1000_IMG_3917.jpg
    120.6 KB · Views: 117
  • 1000_IMG_3923.jpg
    1000_IMG_3923.jpg
    58.4 KB · Views: 165
Aισθανομαι σαν μια καλη νοικοκυρουλα που την παινευουν για το σπιτι της ........Ε ΦΤΟΥ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!-bye--bye-

Απάντηση: Re: Το εφτιαξα επιτελους και γω........

Hallo leventes.......Πρωτα πρωτα ευχαριστω για τα καλοριζικα ολους σας-----Δευτερα δευτερα.....εχω βρει καποια γαλλικα site που δινει η Auzentech οπου υπαρχουν καναδυο ετοιμοπαραδοτες .
Τωρα σχετικα με τις θερμοκρασιες εχοντας ουσιαστικα βαλλει χαμηλα τις στροφες στο 40% εχω απο 32-36 βαθμους Κελσιου.ειναι καλα τι πιστευετε?Και με αυτες τις στροφες ειναι σχεδον αθορυβο.Επισης με το coretemp μου ξεχωριστα για καθε πυρηνα και ειναι απο32 εως 38 βαθμους!!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Η ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ????????? Αυτοπου σκεφτομαι σχετικα με την καρτα ειναι μηπως η κυρια που μιλαμε προκειται να βγαλει καμια πιο φρεσκια με βαση τα νεα HD φορματ Dolby digital hd και παει λεγοντας?????

Φίλε μου γεια σου!

Μόλις έφτιαξα κι εγώ το δικό μου pc και έχω λίγο πελαγώσει.
Έχω περίπου το ίδιο hardware με το δικό σου και ακριβώς το ίδιο κουτί.
Πες μου αν είναι εύκολο από που ρύθμισες τις στροφές στους ανεμιστήρες;
Στο δικό μου γυρίζουν όλη την ώρα στο φουλ και έχει αρκετό θόρυβο.

Και ένα δεύτερο. Όταν βλέπω ας πούμε μια ταινία παίζει συνέχεια και η οθόνη του κουτιού.
Γίνεται να απενεργοποιηθεί όταν εγώ το θελήσω;
Πώς ρύθμισες την οθόνη του κουτιού σε κλώνο ή επέκταση της κύριας οθόνης;