Το ελληνικο πρωταθλημα στο Abu Dhabi Sports ελευθερα!

Στο σχετικό παντως site (goalz) δεν δειχνει κατι τέτοιο. Θελεις να μας πεις την πηγή σου ?

Λοιπόν σύμφωνα με το goalzz το εργοτελης - ολυμπιακός θα είναι στο abu dhabi sports 2 (στο 1 έχει σαουδαραβικό). Για τα ματς της κυριακής δε γράφει ακόμα αλλά μάλλον για το 1 τα βλέπω, αφού δε θα' χει σαουδαραβικό..

Στον badr ειναι φυσικα στις 26east!Καμμια ιδιαιτερη πηγη φιλε μου απλα εχω ενα φιλο αραβα και του ζητησα να μου μεταφρασει το προγραμμα του ad sports!
gab

Re: Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα στο Abu Dhabi Sports ελευθερα!

Το κανάλι που μεταδίδεται ελεύθερα στον hotbird λέτε να δείχνει τίποτα;
Μάλλον καμήλες θα δείχνει πάλι.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=56941
Eδω εγω τελικα βλεπω καμηλες.....
Είδες τον αγώνα ? γιατί γύρω στις 19.15 την Κυριακή που πήγα στο AD Sports 2 έδειχνε κάτι με καμήλες στην άμμο.
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτοι ειναι δυο ωρες μπροστα ......αρα 17:00 δικια μας????
Η κανω λαθος?????
Regards dbfan

ΠΑΟΚ - παναθηναϊκός στο abu dhabi sport 2 και για τους πιο βόρειους στο arena sport 4 (eutelsat 16E 11095 H 27300 3/4), το οποίο είναι ελεύθερο, μάλλον προσωρινά

Πηγές: liveonsat.com
goalzz.com

papasouzakias,μα ποιο δορυφορο που εχει το καναλι που ειδες τον αγωνα?Τιποτα απο badr,hot bird & nilesat...Μηπως μεταδοθηκε μαγνητοσκοπημενο η ζωντανα?

Απάντηση: Re: Το ελληνικο πρωταθλημα στο Abu Dhabi Sports ελευθερα!

papasouzakias,μα ποιο δορυφορο που εχει το καναλι που ειδες τον αγωνα?Τιποτα απο badr,hot bird & nilesat...Μηπως μεταδοθηκε μαγνητοσκοπημενο η ζωντανα?

Από BADR το είδα εγώ και ήταν live!

Κι εγώ από το Abu Dhabi Sports 2 στις 26.0° ανατολικά το είδα live χθες το ματς. Εικόνα μέτρια, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!
Αν είχε και επιλογή του ελληνικού ήχου θα ήταν τέλειο, γιατί το να βλέπεις ελληνικές ομάδες και να ακούς αραβική μετάδοση δεν είναι και ότι καλύτερο...
Από ότι βλέπω θα δείξει και τα 2 ντέρμπι σήμερα το συγκεκριμένο κανάλι, δηλαδή το ΑΕΚ-ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.

ΠΑΟΚ - παναθηναϊκός στο abu dhabi sport 2 και για τους πιο βόρειους στο arena sport 4
Κι εγώ από το Abu Dhabi Sports 2 στις 26.0° ανατολικά το είδα live χθες το ματς. Εικόνα μέτρια, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!
Αν είχε και επιλογή του ελληνικού ήχου θα ήταν τέλειο, γιατί το να βλέπεις ελληνικές ομάδες και να ακούς αραβική μετάδοση δεν είναι και ότι καλύτερο...
Ούτε η ποιότητα εικόνας του arena sport 4 μου αρέσει ιδιαίτερα ,ίσως το feed να είχε καλλίτερη εικόνα , όσο για τον ήχο αν σε ενοχλεί μπορείς να τον κλείσεις εντελώς και να ακούς την περιγραφή πχ από ρ/φ

Attachments

• DSC02432.JPG
    DSC02432.JPG
    78.5 KB · Views: 17
Πάντως η μετάδοση από το arena sport 4 ξεκίνησε

Attachments

• DSC02433.JPG
    DSC02433.JPG
    62.5 KB · Views: 23
Και από το AD Sport 2

attachment.php

Attachments