Το ελληνικο πρωταθλημα στο Abu Dhabi Sports ελευθερα!

Παιδια,την κυριακη το tring sport 1 θα μεταδωσει το σουπερ ντερμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,το tring sport 2 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το tring sport 3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ!Ολοι οι τρεις αγωνες στις 7 της ερχομενης κυριακης!!!:D:ernaehrung004:

Παιδια,την κυριακη το tring sport 1 θα μεταδωσει το σουπερ ντερμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,το tring sport 2 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το tring sport 3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ!Ολοι οι τρεις αγωνες στις 7 της ερχομενης κυριακης!!!:D:ernaehrung004:

Είναι αναμετάδοση από Nova; Είναι με Ελληνικό σχολιασμό δηλαδή;

Παιδια μπορει αυτο που να ρωτησω να σας φανεί ηλίθιο και να με θεωρήσετε ασχετο απλα ηθελα ν ρωτησω επειδη ειμαι εξωτερικο και γυρνάω κυριακή και δεν προλαβαίνω ουτε αλλο πιατο να βάλω ούτε τπτ αλλο απλα αν γίνεται την Κυριακή να μπορέσω να δώ το οσφπ-παο σε κάποιο κανάλι free στο hotbird η στο eutelsat..Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ασχοτισυνη μου!!αλλα δεν τραβαω σε αυτα

Μπραβο στο Tring που μεταδωσε τους σημερινους 3 αγωνες.Το μονο τους μειον ειναι η χαμηλη ποιοτητα εικονας των αγωνων αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!

όλοι στο σνομπάρισμα μασ έχουν τελικά ,και μάλλον όχι αδικά.Το πρωταθλημα μας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο θέαμα.