Άραγε έχει Hardware decoding για hevc;
Αν ναι, θα ανακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς για media συστήματα
Άραγε έχει Hardware decoding για hevc;
Αν ναι, θα ανακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς για media συστήματα
Ίδιος επεξεργαστής με το προηγούμενο (bcm2837) οπότε,όχι
Καλα μου παιδια, χαιρετω την παρεα σας! Ειχα κανα μηνα το RPi3 που το ειχα παρει και του ειχα περασει το raspbian αλλα το ψιλοειχα στην ακρη.
3 - Για διακοπτη ωστε να το κλεινω τελειως το μηχανηματακι, αφου πρωτα το απενεργοποιησω απο το κινητο, υπαρχει κατι καλο και δοκιμασμενο; Αν υπαρχει τηλεκοντρολ με on-off κουμπακι, πιθανων να μην χρειαστω και διακοπτη. Off απο το τηλεκοντρολ, και μετα κλεισιμο του κεντρικου διακοπτη στο πολυμπριζο , οποτε στην παραπανω περιπτωση πιστευω με καλυπτει. Εγω μπορω να το δουλευω και με την εφαρμογη του κινητου.
4 - Στο θεμα θερμοκρασιων πως τα πηγαινει; Χρειαζεται να κολλησω δυο μικρες ψυκτρες που εχω και να του βαλω και ανεμιστηρακι; Μαζι με την καταλληλη θηκη προφανως.
Αυτα τα ολιγα ειχα να ρωτησω για αρχη. Ευχαριστω προκαταβολικα και να με συγχωρατε για το σεντονι!
Εχω ενα θεμα με το rasp pi 3 model B και ελπιζω σε καμμια ιδεα.
Εστησα το kodi πανω σε xbian συνδεδεμενο σε μια Samsung 50UE6500 και ολα παιζουν κανονικα (Hdmi, CEC)
Μετα το συνδεσα σε μια LG LE5500 με hdmi παλι αλλα δεν εχω εικονα. Την πρωτη πρωτη φορα εμφανιστηκε το logo του simplink και μετα το απολυτοο σκοταδι.
Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει
2 διαφορετικα καλωδια σε διαφορες απο τις 4 hdmi της LG τα οποια παιζουν σε αλλη τηλεοραση καθως και σε pc monitor (LG και αυτο)
διαφορα hacks στο config.txt οπως
hdmi_safe
mode
hotplug
boost
σε διαφορους συνδυασμους αυτων οπως και με την LG ανοικτη πριν κανει boot το pi 3, κλειστη κλπ
Υπαρχει περιπτωση να δω εικονα σε αυτη την τηλεοραση η να τα παρατησω? Προφανως το rasp δε φταιει.
Υπαρχει περιπτωση να φταιει το xbian?
Καθε ιδεα ευπροσδεκτ θενκσ.
3 - προληπτικά μπορείς να βάλεις κάτι φτηνές αυτοκόλλητες ψυκτρες σε cpu και ethernet controller . Εγώ τις έβαλα όπως και ένα φτηνο ανεμιστηράκι το οποίο και κατήργησα στην συνέχεια γιατι με ψιλοενοχλούσε . Δενν ομίζω πως του είναι απαραίτητα αν δεν πας τέρμα την ταχύτητα cpu .
4 - εγώ έκοψα το καλώδιο του τροφοδοτικου και έβαλα ενα διακοπτάκι άσπρο μακροστενο αποαυτα των φωτιστικών . Δεν το λές και όμορφο αλλ´ακάνει την δουλεία .
Επί τη ευκαιρία έχεις κάνενας επάνω το Lakka για παιχνίδια που έχω ένα θέμα με τον ήχο ?
θα κολλησω και δυο μικρες αυτοκολλητες ψυκτρες που παρηγγειλα
Δύο ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα για χρήση (αρχικά) media player υποθέτω με librelec
1. Μπορεί να παιξει Netflix σε 720p ?
2. Ξερουμε συμβατά Wifi USB sticks ?
λόγω την ανακατανομής που έκανα, βρήκα ότι πριν κάποια χρόνια στο δικό μου RasPi που είχα συνδέσει σε LG, είχα περάσει τα (μην με ρωτήσεις γιατί, δεν θυμάμαι πλέον, αλλά φαντάζομαι ότι και εμένα τα defaults δεν θα έπαιζαν και τόσο σωστά):
hdmi_ignore_cec_init=1
hdmi_force_hotplug=1 (αυτό αν κατάλαβα καλά το έχεις δοκιμάσει ήδη)
****μιλάω όμως για libreELEC
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.