Φυσικά. Αλλά γιατί να θυσιάσεις το info, όλο και κάποιο αχρησιμοποίητο πλήκτρο θα βρεις, πχ χρωματιστά πλήκτρα δεν έχει το τ/κ? Αυτά συνήθως επικοινωνούν με cec.
Έχει κανείς καμιά πρόταση για δοκιμασμένο usb Bluetooth dongle που να συνεργάζεται με openelec?
@trelakos δεν νομίζω να δουλεψει με διάβαζε/γράφε στην κάρτα συνέχεια.. Ίσως κάνεις δουλειά αν συνδέσεις εξωτερικό δίσκο..
Οποιοδήποτε version 4.0 θα το αναγνωρίσει. Παλιότερα δοκίμασα ένα version 2.0 χωρίς επιτυχία. Θα το ξαναδοκιμάσω μήπως έχω επιτυχία με την 5.0.8 του Κodi.
Να έχει όμως υπόψη σου πως στο kodi υπάρχει πρόβλημα στη μεταφορά ήχου σε bt ηχεία ή bt ακουστικά. To θέμα νομίζω πως δεν έχει ακόμη λυθεί. Το διαπίστωσα όταν προσπάθησα να συνδέσω ασύρματα bt ακουστικά στο usb dongle (που αναγνώρισε το openelec) χωρίς επιτυχία.
Κατά τα λοιπά μεταφορά δεδομένων κλπ όλα λειτουργούν αλλά προσωπικά θεωρώ πολύ αντιπαραγωγικό τρόπο σύνδεσης δεδομένων μέσω bt.
Έχει κανείς καμιά πρόταση για δοκιμασμένο usb Bluetooth dongle που να συνεργάζεται με openelec?
@trelakos δεν νομίζω να δουλεψει με διάβαζε/γράφε στην κάρτα συνέχεια.. Ίσως κάνεις δουλειά αν συνδέσεις εξωτερικό δίσκο..
Το έχουμε ξαναμπεί, η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το keymap editor addon, με το οποίο μπορείς να δεις ποια πλήκτρα επικοινωνούν μέσω cec και να τα προγραμματίσεις, μέσω interface του kodi, χωρίς να λερώσεις πολύ τα χέρια σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.