To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Όχι. Το αρχείο είναι απο το site που οδηγούσε η υπογραφή του lykman.

Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Δηλαδή αν ακολουθήσω το βίντεο με τα αρχεία που μου έστειλες δεν θα γίνει σωστα;

Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Έχει κανείς πρόβλημα με το update στο 3.2.4? Όσες φορές και να δοκίμασα κάπου στο download θα κολλήσει.

είμαι σε 3.2.4 από την δεύτερη-τρίτη μέρα... (νομίζω την πρώτη μέρα είχαν κάποια θέματα οι server τους).

Re: Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

έχεις τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεσαι. Προχώρα

Δεν διάβαζε την SD.
Με μια γρήγορη ματιά είμαι υπέρ ικανοποιημένος.
Δεν του έχω κάνει overclocking ακόμα.
Το remote της LG παίζει με το Xbmc (μόνο που δεν παίζει το exit)
Συνεχίζω αύριο.
Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν.

To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Χωρις το πλήκτρο exit (return έχει η LG) δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσεις το remote.
Δεν εξυπηρετεί.
Επίσης μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι τα addons που είναι by default εγκατεστημένα αλλά και του καιρού όταν πρόσθεσα την πόλη μου, είναι κατεστραμμένα.
Αναζητώντας addons στα xbmc και openelec μου βγάζει κενή λίστα.

Last edited:

κάνε force refresh τα add ons και περίμενε. Θα στρώσει. Δεν φταίει σε αυτό η εγκατάσταση.

Re: Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

μια ασχετη και σχετικη ταυτοχρονα ερωτηση,απο ενα psu ποιες ενωσεις πρεπει να γειωσης για να δινη συνεχεια ρευμα στα 5v/12v sata?

Βραχυκυκλώνεις το πράσινο καλώδιο με ένα από τα μαύρα, για να ξεκινήσει το τροφοδοτικό.
Τα κόκκινα καλώδια ειναι τα +5V και τα κίτρινα τα +12V. Γείωση ειναι τα μαύρα.
Καλό ειναι να μπει ενας διακόπτης για το πράσινο και το μαυρο. Εγω εχω εναν παλιο τοίχου για αυτη τη δουλεια.

Last edited:

Δεν άντεξα άλλο την αναμονή από Κίνα και μιας και ήρθε σήμερα το usb3 πήγα πήρα και ένα τροφοδοτικό σωστό, έβαλα τα αρχεία σύμφωνα με τον οδηγό ''5 minutes'' και απλά το μηχανάκι πετάει. Καμία, μα καμία σχέση με πριν. Επίσης (αν και θα με κράξει ο Λάμδα) πέρασα τον xunity wizard στο οποίο έχουν κάνει τρομερή δουλειά η από εκεί ομάδα. Όσο για το overclocking τώρα νομίζω πως δεν χρειάζεται καν. Kougis, σε openelec δοκίμασε αυτό'' Πάτα shift για να μπεις στα noobs. Τσέκαρε το openelec και θα ανάψει στο πάνω μέρος η επιλογή config. Μπες, βρες τα νούμερα που δουλεύει το μηχανάκι και μέσο της υπογραφής του Lyk πειραματίσου''.

To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Τελικά έκανα o/c 900/450/450/2 όταν προσπάθησα για 1000/500/500/6 δεν bootαρε.
Το muchmoviesHD δεν μου παίζει ταινίες.

Re: Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

συγνωμη για την καθυστερηση για την απαντηση φιλε nutsis και σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!σε μαγαζια με ηλεκτρονικα υπαρχουν διακοπτακια διαφορα και ομορφα απλα θελει δουλεια με κολητιρι!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Kougis, σε openelec δοκίμασε αυτό'' Πάτα shift για να μπεις στα noobs. Τσέκαρε το openelec και θα ανάψει στο πάνω μέρος η επιλογή config. Μπες, βρες τα νούμερα που δουλεύει το μηχανάκι και μέσο της υπογραφής του Lyk πειραματίσου''.
Να πατήσω shift που;

Όταν έχεις ήδη περάσει την έκδοση που σου έδωσα Δεν βγάζει την αρχική (άσπρο φόντο με το σήμα του ρας), οπότε άκυρο. Δεν το υπερχρονισες;

Εγώ με τον άλλον οδηγό που είχαμε δώσει για διαμόρφωση SD+USB, η SD παραμένει προσβάσιμη και εγγράψιμη από τα windows... απλά την φέρνω στο λάπτοπ που έχει καρταναγνώστη SD, και αλλάζω τις τιμές στο config.txt, και ξανά πίσω στο RasPi...

Εγώ με τον άλλον οδηγό που είχαμε δώσει για διαμόρφωση SD+USB, η SD παραμένει προσβάσιμη και εγγράψιμη από τα windows... απλά την φέρνω στο λάπτοπ που έχει καρταναγνώστη SD, και αλλάζω τις τιμές στο config.txt, και ξανά πίσω στο RasPi...

Ετσι το έκανα κι εγώ.
Αλλά γιατί δεν μου δούλεψε με το 1000/500/500/6;