Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι εντελώς άσχετη με το raspberry, αν εξαιρέσουμε ότι έχω φάει σήμερα που το ανακάλυψα, όλη τη μέρα από το πρωί για να βρω πληροφορίες για το τι χρειάζεται να αγοράσω γιατί θέλω να το κάνω δώρο στον αδερφό μου.
Αρχικά έψαχνα για κάποιο kit μέσω ebay/amazon που να τα περιέχει όλα και να γλιτώσω τον "πονοκέφαλο" του ψαξίματος αλλά τελικά είδα ότι είτε θα έχουν απαγορευτικά μεταφορικά, όπως το canakit που απ' όσο έψαξα θεωρείται πολύ καλό, είτε θα είναι από Κίνα που δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι της προκοπής τα υλικά των παρελκομένων.
Ουσιαστικά θα το χρησιμοποιεί για αναπαραγωγή ταινιών/σειρών έχοντάς το συνδέσει στην tv ή για emulator κονσολών που απ' ότι είδα έχει τις δυνατότητες.
Τι χρειάζεται να αγοράσω εκτός από το Raspberry Pi Model B+? Τι φορτιστή θέλει; Τι sd; Πόσες sd αν θέλει να το έχει και σαν media player και σαν emulator? Μια για την κάθε λειτουργία; Θα χρειαστεί και συγκεκριμένο wifi adapter φαντάζομαι που να είναι συμβατός με raspberry. (λέγονται dongle αυτά τα adapter ή κάνω λάθος; ). Θέλει και ψύκτρες, γιατί είδα πως συμπεριλαμβάνταν στα kits? Υπάρχει κανένα κατάστημα είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό (με νορμάλ μεταφορικά) που να έχει όλα αυτά ή θα πρέπει να παραγγείλω το κάθε κομμάτι από αλλού;
Συγγνώμη για το κατεβατό και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας!