μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να κάνω εγκατάσταση σε usb?
Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες για να παρακολουθήσω τη συζήτηση για το pi, μπορεί κάποιος να μου πεί αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω κάποιο τηλεκοντρόλ για το pi ώστε να πλοηγούμε χωρίς τη χρήση πληκτρολογίου;http://avclub.gr/forum/showthread.php/79186-To-**ΕΠΙΣΗΜΟ**-Νήμα-του-Raspberry-Pi
αυτο ειναι το καταλληλο νημα. Σαν γρηγορη απαντηση ομως να πω οτι α) ναι το kodi περναει στο πι και β) υπαρχουν αρκετοι wifi adapters. Καλα ratings βλεπω στο αμαζον, οποτε υποθετω δουλευει.
Αν το θες για αποκλειστική χρήση kodi, το openelec είναι αυτό που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι. Μικρότερη και πιο ελαφριά εγκατάσταση.
Στο παραπάνω νήμα θα βρεις πολλές (διάσπαρτες είναι η αλήθεια) πληροφορίες.
Απ' ότι κατάλαβα απ' το κείμενο που διάβασα, πρόκειται για το ίδιο το Kodi προσαρμοσμένο για συσκευές (όπως το pi). Οπότε προτιμάμε το openelec αντί για το RaspBMC..Στην αρχική σελίδα του openelec.tv έχει μια μικρή και συνοπτική περιγραφή του τι ακριβώς είναι το openelec.
Για χειρισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το τ/κ της τηλεόρασης σου, αν αυτή υποστηρίζει HDMI cec.
Ενδιαφέρον. Μόλις πάρω το pi στα χέρια μου θα το δοκιμάσω.Και αν έχεις smartphone και είσαι ενωμένος στο ίδιο WiFi , μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορά προγράμματα που κυκλοφορούν για το χειρισμό του kodi
Με την τιμή που έχει το flirc παίρνεις USB δέκτη και τηλεχειριστήριο (rc6) μαζί. Μη σου πω και 2
Μισό λεπτό επειδή έχω μπερδευτεί με όλα αυτά...Έχει σταματήσει η ανάπτυξη του raspbmc, με τον ερχομό του kodi έχει ξανάγραφτεί από την αρχή και έχει ονομαστεί osmc. Οπότε βάλε openelec και όταν ωριμάσει λίγο το δοκιμάζεις σε άλλη καρτούλα αν θέλεις.
Θα πάρεις το Β+ και πολύ καλό τροφοδοτικό. Εγώ έχω πάρει 3A. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό και λίγο " too much" , αλλά θα μπορείς να συνδέεις πάνω ότι θέλεις χωρίς να κάνει επανεκκινήσεις, ούτε να αναβοσβήνει το τετράγωνο για low voltage. Δεν ξέρω τι χρήση θα του κάνεις ακριβώς, αλλά θα σου πω ότι h265 hevc (το οποίο φαίνεται ότι θα καθιερωθεί, λόγω του μικρού μεγέθους αρχείο που δημιουργεί) δεν μπορεί ( και ούτε θα μπορεί) να παίξει το pi. Εγώ με overclock έχω καταφέρει να παίξω μόνο sd. 720p παίζει με σπασίματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.