To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Πάντως κ η farnell δεν μου εμφανίζει Ελλάδα για διεύθυνση αποστολής.

Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Aυτο θα παρει τελικα win 8.1 ραμμένο στα μετρα του;θα εχουμε foobar στο raspberry;

Απάντηση: Re: Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Τσιμπιμενο σε τιμη οπως παντα στην Ελλαδα

μαζί με τα μεταφορικά που προστίθενται αν το πάρει κάποιος από Αγγλία, δεν έχει πάντως και μεγάλη διαφορά... π.χ. από το modmypi που στέλνει ελλάδα, δεν είναι από τα φτηνότερα, αλλά έχει αυτή τι στιγμή άμεσα διαθέσιμο, φτάνει τα 51 ...

Απ'ότι διάβασα, αναγκαίο κακό για χάρη της συμβατότητας...

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!!!
Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιο τρόπο αναβαθμίζουμε τη noob που έχουμε περασμένη στην sd card;
Βγήκε αναβάθμιση στις 2-2-15.
Πρέπει να φορμάρω την κάρτα και να περάσω από την αρχή τη νέα noob;
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Μου κάνει εντύπωση που ενώ βγήκε η openelec 5.0.1 (ειδικα για το pi2) δεν έχω δει ακόμα βιντεάκι στο you tube για να δούμε τι ψάρια πιάνει (rpi2 + kodi)

Υποθέτω δεν θα αργήσουν..

Συνεχίζει να έχει shared usb/ethernet απ ότι διαβάζω.

Απ'ότι διάβασα, αναγκαίο κακό για χάρη της συμβατότητας...

ακριβώς (αν και ποιος από εμάς δεν θα ήθελε gigabit):

Well, you have a 100Mbit interface downstream of a 480Mbit interface, so I’ve never been sure why some people are concerned by this choice. The nice thing about BCM11130 is that it has Gigabit Ethernet, but we didn’t see this as a strong enough requirement to justify a compatibility break.

ενδιαφέρον επίσης και αυτό:

We were being conservative on the frequency in case we encountered issues in production. In practice, we’ve found we’re fine at 900MHz, with significant overclocking headroom over that. ” — Eben Upton, CEO at Raspberry Pi

έχει να φάει O/C... :music-smiley-005:

και επίσης θετικό και το ότι πλέον δεν είναι SoC και μνήμη το ένα καβάλα στο άλλο... :a0210:

Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Μου κάνει εντύπωση που ενώ βγήκε η openelec 5.0.1 (ειδικα για το pi2) δεν έχω δει ακόμα βιντεάκι στο you tube για να δούμε τι ψάρια πιάνει (rpi2 + kodi)

Υποθέτω δεν θα αργήσουν..

αρχισαν τα πρώτα...

https://www.youtube.com/watch?v=ySZng8SGoMI

(από 01.30 και μετά KODI - Δεν είναι στα αγγλικά)

Το μενου συμπεριφερεται οπως στον q6600 μου.. απιστευτο!!!

Μια ερωτησουλα παρακαλω και συγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη. Υπαρχει καποια λυση για dts decoding? Αν εχεις hdmi ενισχυτη ή τηλεοραση που κανει dts decoding τοτε το πραγμα λυνεται. Τσεκαρεις το audio passthrough και τελος. Αν οχι ομως; Ειναι θεμα processing power ή licensing? αν ειναι το πρωτο τοτε περιμενουμε να λυθει με το pi 2?

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντως συγκρατημένες. High Definition Passthrough δεν περνάει παρά μόνο DTS/DD και υπάρχει πρόβλημα stuttering και σε 720 p αλλά και σε 1080p. Βέβαια ο κώδικας είναι μιας ημέρας και θα βελτιώνεται καθημερινά. η πλοήγηση πάντως στα μενού είναι σούπερ και από οτι φαίνεται θα γίνει ανάρπαστο. Ιδανικό πάντως για κρεβατοκάμαρα!