Στο kodi 17 έχει αλλάξει το codecinfo. Έχει χωριστεί σε δύο εντολές, και κάποιες πληροφορίες έχουν αφαιρεθεί εντελώς.
PlayerProcessInfo, το οποίο είναι προσβάσιμο με το 'ο' σε πληκτρολόγιο και κάποιες επιπλέον πληροφορίες (buffer, bitrate κ.α.) είναι προσβάσιμες με το playerdebug, αλλά αυτό δεν έχει default mapping, πρέπει να ορίσεις εσύ κάποιο πλήκτρο σε keymap αν τις χρειάζεσαι.
Επίσεις έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα στο advancedsettings.xml για την cache.
http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_cache#Kodi_v17_changes
:2thumb22sup:Στο kodi 17 έχει αλλάξει το codecinfo. Έχει χωριστεί σε δύο εντολές, και κάποιες πληροφορίες έχουν αφαιρεθεί εντελώς.
PlayerProcessInfo, το οποίο είναι προσβάσιμο με το 'ο' σε πληκτρολόγιο και κάποιες επιπλέον πληροφορίες (buffer, bitrate κ.α.) είναι προσβάσιμες με το playerdebug, αλλά αυτό δεν έχει default mapping, πρέπει να ορίσεις εσύ κάποιο πλήκτρο σε keymap αν τις χρειάζεσαι.
καλησπερα παιδια. καιρο ειχα να ποσταρω στο θρεντ. ξανα το ιδιο προβλημα στο ρπι οπου δενδινει hdmi σημα. την πρωτη φορα το αλλαξαν. τη δευτερη, μου λενε πως εχει περασει ενας χρονος αρα δεν ειμαι μεσα στην εγγυηση (2 χρονια δεν εχουν περασει). εχει παθει κανεις καμια τετοια ηττα απο ελληνικο καταστημα? μπορω καπως να διεκδικισω το δικιο μου? του εχει τυχει κανενος αλλου? ευχαριστω
thanks για την απαντηση
Ή βάλε το Flirc αν έχεις ήδη κάποιο τ/χ (στυλ Harmony)...
οχι σε εμενα δεν ειναι το καλωδιο. ειναι προβλημα του ρπι. και παρολο που ειναι στην εγγυηση δεν δεχονται να το αλλαξουν... τι κανουμε τωρα?
Πολλές φορές κ φταίει πάντα το καλώδιο hdmi. Όχι το rpi. Στην δίκη μ περίπτωση ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να το ανοιγοκλεινεις δεν υπαρχει τροπος (εκτος αν πας μεσω "εξυπνων" πριζων, που κοβουν το ρευμα με τηλεχειρισμο), αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει και λογος. Η καταναλωση ειναι αστεια.. <5 βαττ αν θυμαμαι καλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.