Μουσικός είμαι και δεν βρήκα τίποτα που να μην έχω ακούσει ξανά...αν προσπαθήσετε να το δειτε απο την πλευρά ενός μουσικού ίσως τους δώσετε την αξία που τους ταιριάζει.
Οι περισσότεροι ίσως νομίζουν ότι παίζουν αρλουμπες ή ότι αυτά που παίζουν δεν έχουν επαναληπτικότητα ή δεν γράφονται σε παρτιτούρα.
Κάτι που δεν ισχύει για καμιά περίπτωση
Μουσικός είμαι και δεν βρήκα τίποτα που να μην έχω ακούσει ξανά...
προφανώς και όχι. Κάποιοι μπορεί να σταματήσουν στην εμφάνισηΚαι ρωτάω πάλι. Το hype είναι για το microtonal;
Τα key elements στη μπάνα τα αυτή είναι κατ εμέΕμένα με εντυπωσίασε το πως χειρίζεται τα ποδια του ο μπασοκιθαριστας πάρα τα χέρια του .
Έχουν κάποιες καλές φράσεις αλλά τις ξεχειλωνουν 2-3 λεπτά στο live βίντεο σε βαθμό που βαριέσαι...
ναι, όχι όμως με τετοια time signatures υποθέτω....Καλά με loopers πολλοί έχουν παίξει. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια είχε έρθει σόλο ο Daniel Cavanagh των anathema και στο τέλος άφησε σε ένα κομμάτι την ακουστική κιθάρα στην βάση, σηκώθηκε και έφυγε από τη σκηνή και οι λούπες που είχε χτίσει συνέχιζαν να παίζουν.
Όπως έγραψα τυχαία είδα τους Glass Beams και δεν ξέρωκάποιο άλμπουμ έχουν; Μόνο μερικά κομάτια 3-4 λεπτών βλέπω στο spotify
Σταθερή αξία το Y.T.για τους Glass Beams ήταν η ερώτηση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.