Το φαινόμενο Angine de Poitrine

Έτσι έπαιζε ο Κακοφωνίξ και τον κρεμούσαν από το δέντρο.

Εμένα μου ακούγεται σαν να παίζει πρωτάρης σε άταστο.
Βρε τεχνικά είναι άψογοι, αλλά too much information for me ,τι να σου λέω τώρα χαχα.
Βέβαια είμαι λάτρης των Imperial Triumphant και των Portal (παράδειγμα) που παιχτικά μπορεί να είναι κοντά όσον αφορά την πολυπλοκότητα και τη χρήση παραξενων δομων ,αλλά εκεί αναβλύζει μια παραμορφωμένη μπόχα και ένας avant garde χαρακτήρας, εδώ το fusion είναι βασικός πυλώνας.
Ας πούμε οτι δεν με εξιτάρει το fusion και ας μείνουμε εκεί.
Με την κακοφωνία δεν έχω θέμα, ίσα ίσα, με έχεις ακούσει να τραγουδάω στο μπάνιο; 😆

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Microtonal punk fusion!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
αφου τους περιελαβε και ο μουσατος... παει να πει οτι ο μυτογκας πουλαει ,αυτον ο υπερηχας ουτε σε ζωγραφια δεν τον θελει...
επι της ουσιας , η ακροαση μοιαζει σαν το μαρτυριο του Alex με την ενάτη στο κουρδιστο...

• Haha
Reactions: Skakinen
Τελικά, ουδέν κρυπτόν στην εποχή του διαδικτύου!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vlad66
Εν τω μεταξύ στην ιστοσελίδα τους τα 2 άλμπουμς σε βινύλιο με τιμή πώλησης 40 δολλάρια Καναδά (29 Ευρώ περίπου) έχουν εξαντληθεί (το δεύτερο βγήκε πολύ πρόσφατα).

Και στο discogs πουλιούνται εκατοντάδες Ευρώ το ένα.

Scalping και Άγιος ο Θεός.

Εν τω μεταξύ στην ιστοσελίδα τους τα 2 άλμπουμς σε βινύλιο με τιμή πώλησης 40 δολλάρια Καναδά (29 Ευρώ περίπου) έχουν εξαντληθεί (το δεύτερο βγήκε πολύ πρόσφατα).

Και στο discogs πουλιούνται εκατοντάδες Ευρώ το ένα.

Scalping και Άγιος ο Θεός.
μπορούμε και με streaming

Μήτσο, μάλλον ακόμη κάνεις κολλητή παρέα με τον -κατά τ' άλλα- γλυκύτατο κο Ντοκατζή, ( ''the πριόνι - master'') .... δεν εξηγείται αλλιώς ... ;)

Μήτσο, μάλλον ακόμη κάνεις κολλητή παρέα με τον -κατά τ' άλλα- γλυκύτατο κο Ντοκατζή, ( ''the πριόνι - master'') .... δεν εξηγείται αλλιώς ... ;)
Οι μουσικές του οποίου, είχαν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για μένα. 🤗
Πάρτε εδώ μπορεί και να σας ενδιαφέρει .
Φρέσκο.

5236.jpg

αφ ενός εννοείται
αφ ετέρου ήταν δική του ανακάλυψη. Τουλάχιστον χρονικά