Το Φωτογραφικό chat

οι δεκα πρωτες προ-παραγγελιες ειναι δωρεαν + ενα ταξιδι στην Ιαπωνια :grinning-smiley-043

Απάντηση: Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες .... στις Canon

Η Canon:ξεκινά τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού της Κέντρου Προϊόντικής Υποστήριξης στην Ελλάδα!

Το ευρωπαϊκό κέντρο προϊοντικής υποστήριξης της Canon έχει πλέον την έδρα του στην Ελλάδα και θα καλύπτει την προϊοντική υποστήριξη για εμπορικούς πελάτες και οικιακούς καταναλωτές.

Το νέο Κέντρο Προϊoντικής Υποστήριξης, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία Teleperformance, εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί περίπου 400 μέλη προσωπικού. Το κέντρο, εξυπηρετεί πελάτες σε 22 ευρωπαϊκές χώρες σε 18 γλώσσες. Καλύπτει το σύνολο του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Canon, τόσο για οικιακές, όσο και για επιχειρηματικές ανάγκες και παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνική υποστήριξη προϊόντων.

Λαμβάνοντας υπόψη τη στόχευση και το εύρος αυτής της λειτουργίας, είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα φιλοξενεί αυτού του είδους τις υπηρεσίες για την Canon. Η επένδυση αυτή υπογραμμίζει τη βούληση της Canon να ενισχύσει την τοπική οικονομία και την αγορά εργασίας.
Επιπλέον, η επιλογή της Ελλάδας από την Canon, υπογραμμίζει τη στρατηγική επένδυση της εταιρείας στους πολύτιμους ανθρώπινους πόρους της χώρας, το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και τον επαγγελματισμό, ενώ ταυτόχρονα εξορθολογίζει τις λειτουργίες υποστήριξής της.

Το νέο κέντρο υποστήριξης αναμένεται να καλύψει περίπου 1,2 εκατομμύρια τηλεφωνικές κλήσεις και 500.000 συνομιλίες μέσω e-mail ετησίως, σχετικά με ερωτήματα από επαγγελματίες πελάτες και περίπου 650.000 κλήσεις και 200.000 συνομιλίες μέσω e-mail για καταναλωτικά προϊόντα.

Ο κύριος Σωτήρης Παπαχρηστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Canon Ελλάδας, σχολίασε:

“Είμαστε πανευτυχείς για την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Υποστήριξης Προϊόντων. Η φιλοξενία μιας εγκατάστασης αυτής της κλίμακας στη χώρα μας αποτελεί σημαντική επένδυση. Αυτό το κέντρο επιτρέπει στην εταιρεία μας να εξυπηρετεί χιλιάδες έμπιστους πελάτες σε όλη την Ευρώπη και να τους παρέχει γρήγορη, ακριβή και χρήσιμη υποστήριξη, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα αγαπημένα τους προϊόντα Canon “

Ε βέβαια, ψυχοθεραπεία κανονική! Πιστεύω ότι γενικά ο άνθρωπος ξανανοιώθει πραγματικά άνθρωπος όταν ασχολείται με τα μη αναγκαία...

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

ακομα ενα ποστ κλειδωσε γιατι δεν αρεσε στον χορηγο.....:drool:

Πραγματι το νήμα με τα συγκριτικά κλειδώθηκε .... από τον χορηγό :flipout: αλλά όσο και αν φαίνεται περίεργο έγινε κατά λάθος όταν έγραψα το τελευταίο post σε ταμπλέτα ... αν δεν το έλεγες δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι μιας και κανενα μνμ. διαμαρτυρίας δεν ήρθε στη διαχείρηση

Οιωνός από το μέλλον ίσως ... το ανοίγω και ζήτω συγνώμη για τη ταλαιπωρία ... και έλεγα ποσο καλά παιδιά είστε και δεν γράψατε κάτι μετά :flipout:

Για μια ακομη φορα να πω ενα ευχαριστω στον Αγαπημενο φιλο κι αδερφο Παναγιωτη - Tiniako που γνωρισα εδω , για ολες τις ομορφες στιγμες που περασαμε παρεα εγω κι η οικογενεια μου στην Τηνο.

Οπως και στον παρελθον, ετσι και φετος περασαμε 3 υπεροχες μερες με χαρα κι ευτυχια, υποδειγματικη φιλοξενεια και βοηθεια σ οτι κι αν θελησαμε.

Μακαρι να ταν ετσι ολοι σαν εσενα φιλε Παναγιωτη , αν κ οι Τηνιακοι προφανως το ξερουν και σε ξερουν!

Σ ευχαριστουμε για ολα, για την καλη σου καρδια την ευγενια τη φιλοξενια , τις συμβουλες σου , τις ομορφες φωτο που μας τραβηξες που ταν φανταστικες και την υπομονη σου μαζι μας!

Με το καλο και του χρονου με υγεια ευτυχια κι ευλογια να τα πουμε παλι!

Ηταν ολα πανεμορφα!

Με έκανες και κοκκίνισα φίλε μου.
Υπερβολικά αυτά που έγραψες και σε ευχαριστώ.
Δεν είμαι τόσο καλός όσο περιγράφεις αλλά σε καλόπιανα για μου δώσεις την D850 να τραβήξω.:a0210:
Αυτή τη φορά δεν είχαμε φωτογραφικά ατυχήματα...:furious3:
Παίρνοντας αφορμή από το ποστ του Γιάννη να πω ότι για πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου το Δεινόσαυρο D850
και δηλώνω ενθουσιασμένος, πολυβόλο κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Το Bokeh του FF είναι πανέμορφο ειδικά αν συνδυαστεί με καλούς φακούς.
Προσπάθησα να κλέψω και κανένα φωτογραφικό μυστικό αλλά ο μπαγάσας πιο πολύ με το κινητό τραβούσε.:violent-smiley-030:
Ο Γιάννης όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι επαγγελματίες έχει την άνεση της απλότητας στη φωτογραφία εστιάζοντας στο φως και στο κάδρο
και τελευταία σε ρυθμίσεις , δοκιμές, πολλαπλά σημεία εστίασης , caf κτλ.
Δεν έχει των άγχος των wannabe φωτογράφων όπως εγώ, άλλωστε είναι και η δουλειά του.
Συνοψίζοντας θα πω ότι περάσαμε ένα πολύ ωραίο τριήμερο με φαΐ , φαΐ , φαΐ και καμιά φωτογραφία.

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Παίρνοντας αφορμή από το ποστ του Γιάννη να πω ότι για πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου το Δεινόσαυρο D850
και δηλώνω ενθουσιασμένος, πολυβόλο κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Το Bokeh του FF είναι πανέμορφο ειδικά αν συνδυαστεί με καλούς φακούς.

Επρεπε να θεσεις τα δακτυλα επι των τυπων των ηλων για να πειστεις, ... ΘΩΜΑ ! :flipout:

Χαχαχ τυχεροι ημασταν , οντως δεν ειχαμε ατυχηματα με τους τρελλους αερηδες!

Πως σου φανηκε η 850; ωραιο πραμα το ρημαδι ε;

Θα σου στειλω με μια κουριερ μια μερα και την d5 με κανα 3-4 φακους να μου πεις εκει εντυπωσεις! Εκει να δεις πως θ αλλαξεις γνωμη !

D5 με 2-3 φακούς θέλει μεταφορική δεν φτάνει το κούριερ.
Άσε που θέλει και μπράτσα, θα κάνω 3 μήνες γυμναστήριο και μετά την στέλνεις.

Ελα παραπονιαρη, μια χαρα ολα, εχεις κ μπρατσα και απ ολα, δε μασας, με κουριερ να ναι γρηγορα στην πορτα σου να την χαρεις μπαμ μπαμ!